Horoscopul banilor 27 septembrie – 3 octombrie. Zodia care își riscă jobul

Horoscopul banilor 27 septembrie – 3 octombrie. Zodia care își riscă jobul
Horoscopul banilor 27 septembrie - 3 octombrie

Horoscopul banilor 27 septembrie – 3 octombrie. Ce zodie riscă să își piardă jobul. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna ce urmează, pe plan financiar.

Horoscopul banilor 27 septembrie – 3 octombrie

Berbec

Berbecii nu trebuie să își investească banii dacă ambiția lor este proporțională cu ignoranța. O să îți atingi cu ușurință obiectivele mici, însă trebuie să fii mai perseverent dacă vrei să ai succes.

Taur

Nativii trebuie să fie atenți săptămâna asta la acei colegi care sunt invidioși pe ei. Taurii depind de banii pe care îi câștigă, astfel că nu trebuie să își riște jobul cu altul pentru anumite răbufniri.

Gemeni

Gemenii vor realiza tot ce și-au propus. Să nu se oprească în fața necunoscutului, chiar dacă uneori au un sentiment de frică, și să iasă din zona lor de confort ca să evolueze profesional și financiar.

Rac

Racii s-ar putea simți nesatisfăcuți de partea financiară, dar nu sunt dispuși să facă sacrificii ca să schimbe ceva. Să se gospodărească altfel ca să nu mai simtă lipsuri.

Leu

Au o zi bună miercuri pentru negocieri și investiții, iar șansa de câștig e mare. Energia lor este mare și pot chiar să experimenteze un fenomen paranormal.

Fecioară

Totul va merge strună în planul afacerilor. O să reușească să își regleze conturile, iar cheltuielile se vor compensa rapid cu intrări monetare noi. Și-ar putea pierde însă slujba dacă vor avea un conflict și își ascultă doar sentimentele.

Balanță

O săptămână de efort, dar și de rezultate. Oportunități de a-și crește veniturile, dacă știu cum să le vânze. Să nu tragă concluzii pripite în anumite situații.

Scorpion

Sunt axați pe bani, dar într-un mod diferit, cu un progres de neegalat. Vor avea rezultate bune și vor culege roadele acțiunilor lor, atât profesional, cât și personal.

Săgetător

Se vor concentra pe obiectivele lor, mai ales pe cele legate de beneficii financiare mari. Vor privi partea plină a paharului, dar nu trebuie să dea bani cu împrumut la final de săptămână.

Capricorn

Cei care caută un loc de muncă vor primi reacții pozitive, dar pot primi și vești despre moșteniri și daruri. Compromisurile sunt uneori necesare.

Vărsător

Se pot aștepta la lucruri grozave pe plan profesional. Sunt noutăți și se pot gândi să facă schimbări la locul de muncă. Veștile nu sunt bune pentru șomeri, pentru că nimic nu îi prea satisface.

Pești

Ei vor căuta soluții ca să lucreze suplimentar, astfel încât să își poată achita datoriile. Să nu facă o dramă din criticile care li se aduc în mediul profesional.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI