23 nov. 2020 | 13:57

Horoscopul banilor 23-29 noiembrie. Zodia care va fi recompensată la job

Știri generale
Horoscopul banilor 23-29 noiembrie. Zodia care va fi recompensată la job
Horscopul banilor 23-29 noiembrie

Astrele cu noi previziuni pentru cele 12 semne ale zodiacului pentru perioada 23-29 noiembrie. Zodia care va fi recompensată este una care a muncit mult până acum. Despre cine e vorba și ce se întâmplă cu ceilalți nativi?

Horoscopul banilor pentru 23-29 noiembrie. Una din zodii primește recompense la job

Berbec – Refuzi să iei în considerare semnele de avertizare date de univers. Mergi înainte indiferent de lucrurile care-ți vin în cale, lucru care numai beneficii nu-ți va aduce. Faptul că ești haotic îți va aduce portofelul gol. Muncești din greu, dar nu numai asta contează.

Taur – Poți să stai liniștit, pentru că pe plan financiar ești pe linia apei. Nu poți să te lauzi cu mari venituri, dar nici nu te străduiești foarte mult la job, așa că nu poți să ai mari pretenții. Știi ce ai de făcut pentru a avea mai mulți bani, dar preferi și să se bucuri de timpul liber.

Gemeni – Ai parte de o săptămână grea din acest punct de vedere. Dacă ai avut până acum în vedere câteva proiecte sau colaborări, e timpul să faci doi pași spre ele, pentru că ai mare nevoie. Bugetul tău îți mai permite doar acum să îți mai pui în practică o ultimă idee, după te poți lăsa păgubaș.

Leu – Trebuie ca în continuare să depui mult efort pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Deși tot muncești la asta, pare totul foarte instabil în continuare. Elimină să-ți mai satisfaci poftele și gândește-te întâi la prioritățile tale.

Fecioară – Nu ai un buget limitat, iar dacă fericirea ta constă în a cheltui bani, atunci săptămâna asta este în regulă să funcționezi așa. La finalul acestei perioade vei primi un mic bonus.

Balanță – Norocul e clar de partea ta în această săptămână. Bugetul tău nu e restrâns de nimic, poți să îți cumperi ce dorești și să te bucuri de liniște pe plan financiar. Tu chiar poți face totul după bunul plac.

Scorpion – Asta e săptămâna ta de glorie în care categoric ești pe val. Orice ai face în perioada asta, norocul e cu tine. Va fi foarte plăcut să trăiești de acum încolo. Câștigi bani pe nepusă masă și te descurci mai bine cu cheltuielile.

Săgetător – Calculele tale sunt bine gândite, iar rezultatele bune sunt pe cale să dispară. Pare că în sfârșit începi să nu mai simți că strângi cureaua pentru orice. Preferi să înmulțești ceea ce ai, așa că urmează să faci câteva ivestiții.

Capricorn – Proiectele tale prind contur în această săptămână, stai bine cu banii și începi să nu-ți mai faci griji. Relațiile pe care ți le faci în această perioadă te vor direcționa către activități profitabile.

Vărsător – Astrele te îndeamnă să faci ce simți, dar să ai în vedere faptul că nu trebueie să întreci calul. Îți este sugerat să îți găsești fericirea fără să pui în pericol situația financiară.

Pești – Sfatul astrelor este să profiți de această situație favorabilă și să te bucuri de satisfacția financiară la care ai tânjit dintotdeauna și pe care pare că pui mâna după ani și ani de muncă.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro