Horoscopul banilor 12-18 octombrie. Zodiile care vor avea o săptămână dificilă

de: Ștefan R. Apostol
12 10. 2020

Horoscopul banilor ne spune că Jupiter, planeta expansiunii, se conectează ușor cu Neptun psihic luni, 12 octombrie, pentru a treia și ultima oară în acest an. Aceasta este una dintre semnăturile anului 2020 și are un efect sedativ, optimist. Pot exista momente eureka despre ceea ce credem. Tot luni, Venus se conectează ușor cu Mercur, planeta comunicării, ajutându-ne să comunicăm afecțiunea și dorința în mod clar și colaborativ.

Horoscopul banilor 12-18 octombrie

Soarele se confruntă cu războinicul Marte marți, 13 octombrie, cerându-ne să ajungem la un compromis cu oamenii care se comportă greșit sau se comportă ca niște bebeluși, dar asta înseamnă să fii persoana mai mare. Mercur retrograd începe marți, dar probabil că deja ați simțit că funcționează defectuos de duminică sau de luni. Momentele din jurul începutului și sfârșitului retrograd al lui Mercur sunt cele mai frustrante, deoarece planeta încetinește până la o oprire aparentă. Retrogradele cu mercur aduc întârzieri și neînțelegeri, dar și oportunități de a ne corecta greșelile.

Horoscopul banilor BERBEC

Comunicarea cu colegii dvs. va fi mult mai ușoară, iar acest lucru vă va ajuta să rezolvați problemele critice și să obțineți cele mai bune rezultate posibile. Finanțele dvs. trec printr-o fază crucială, deci nu faceți cheltuieli inutile care să înrăutățească lucrurile.

Horoscopul banilor TAUR

În ultimul timp ai fost supus unei presiuni mari și nu este vina ta. Trebuie să fii mai asertiv dacă vrei să găsești cele mai bune soluții la problemele tale. Controlează-ți stresul și disperarea pe care o simți datorită tuturor acestor situații și planifică un plan eficient și practic. Veți primi în cele din urmă șansele pe care le-ați așteptat, cele care vă vor asigura viitorul și vă vor face să vă simțiți în siguranță. În finanțele dvs., evitați să faceți mișcări care vă vor risca statutul și vă vor arunca din buget.

Horoscopul banilor  GEMENI

Se așteaptă la evoluții pozitive în cariera ta. Veți avea multe perspective noi, interesante și profitabile. În finanțele dvs., trebuie să faceți un plan și să vă restricționați cheltuielile, mai ales în weekend.

Horoscopul banilor RAC

Deciziile importante vor avea loc săptămâna aceasta. Îndrăzniți să vă asumați riscuri, deoarece norocul vă va ajuta să vă realizați visele. Oamenii din jurul tău te vor sprijini și te vor ajuta, mai ales în domeniul financiar. Veți putea apoi să vă relaxați și să vă decomprimați de tot stresul cu care aveți de-a face.

Horoscopul banilor LEU

La locul de muncă, luați lucrurile în mâinile voastre și implementați-vă în mod dinamic planurile. Știi că ai capacitatea de a-ți îndeplini cu succes fiecare proiect, atâta timp cât crezi în tine și urmezi un plan. Nu vă pierdeți timpul, căutând mereu drumuri alternative, în cazul în care întâlniți un obstacol în calea voastră. Finanțele tale necesită atenție, deoarece dacă riști, vei fi dat afară din buget.

Horoscopul banilor FECIOARĂ

Săptămâna aceasta va fi destul de stresantă. Luați o singură perioadă de timp pentru a vă gândi și pentru a afla ce aveți nevoie în viață. Nu lăsați probleme din trecut să vă ruineze starea de spirit. Fii realist și fii la înălțimea așteptărilor. În finanțele dvs., mențineți stabilitatea și securitatea.

Horoscopbanilor : azi este o zi a concentrarii

Horoscopul banilor  BALANȚĂ

La locul de muncă, veți obține oportunități importante de care trebuie să profitați la maximum, dacă doriți să reușiți. Îndrăznește să-ți asumi riscuri și să ai încredere în tine și în abilitățile tale și vei reuși să-ți finalizezi planurile. Planurile profesionale sunt puse în mișcare, spre mulțumirea dvs. În finanțele dvs., fiți prudenți și reduceți-vă cheltuielile.

Horoscopul banilor  SCORPION

Munca merge excelent, așa că nu mai gândiți la schimbare chiar acum. Nu risca să distrugi ceea ce ai depus atât de mult efort. Continuă să mergi pe aceeași cale și să urmezi aceeași strategie. După jumătatea săptămânii, așteptați câteva mici dificultăți. În finanțele dvs., ați cheltuit mai mult decât poate suporta contul dvs., așa că vă veți găsi într-un loc dificil. Încercați să vă recuperați, punând ordine în unele lucruri.

Horoscopul banilor  SĂGETĂTOR

La locul de muncă, săptămâna aceasta va fi ideală pentru implementarea unor planuri și idei de lungă durată. Nu vă lăsați entuziasmați să vă lase purtați, pentru că veți eșua. Concentrați-vă pe obiectivul dvs. și faceți mișcări atente dacă doriți să reușiți. În finanțele tale, fii atent și fă mișcări subtile și inteligente pentru a atinge un fel de echilibru.

Horoscopul banilor  CAPRICORN

În această săptămână, vă veți simți adesea iritat sau nervos, așa că ar trebui să evitați să luați decizii serioase. Lăsați lucrurile să curgă fără a interveni, chiar dacă acest lucru vă face să vă simțiți inconfortabil. Unele cheltuieli care te vor stresa, dar rămân calm; un plan bun te va ajuta să-ți recâștigi echilibrul.

Horoscopul banilor  VĂRSĂTOR

Dacă vă deplasați într-un mod inteligent și eficient, veți putea să vă asigurați viitorul locului de muncă. Colaborează cu oamenii în care ai încredere și rămâi fidel cu tine însuți. La final, veți vedea că toată munca voastră a meritat. Finanțele dvs. nu permit cheltuieli excesive și mișcări riscante. Aveți răbdare și respectați-vă planul până când vă reveniți complet.

Horoscopul banilor  PEȘTI

La locul de muncă, trebuie să reveniți la realitate și să vă ocupați de lucruri mai serios și mai responsabil. Fii mai atent cu anumiți asociați care s-ar putea să nu fie ceea ce par. Faceți mișcările corecte în colaborări și oferte care vă pot ajuta să profitați și să vă dezvoltați. În finanțele tale, lucrurile par să se îmbunătățească, spre ușurarea ta.

Zodiile care vor avea o săptămână dificilă

În general, astrele ne spun că ne confruntăm cu o săptămână de creștere financiară. De obicei, sunteți organizat și aveți grijă la cheltuieli, iar aceasta poate fi o săptămână excelentă pentru a obține bugetul respectiv și a-l examina.  S-ar putea să vă fie de ajutor să vă înscrieți pentru un serviciu bancar online sau să utilizați instrumente online pentru a calcula de ce aveți nevoie pentru pensionare.