10 mai 2021 | 23:58

Horoscopul banilor 11-16 mai 2021. Zodia care își va face toate poftele

Horoscop
Horoscopul banilor 11-16 mai 2021. Zodia care își va face toate poftele
Horoscopul banilor 11-16 mai 2021. Zodia care isi va face toate poftele

Ce urmează pe plan financiar pentru fiecare zodie în această săptămână? În timp ce unele zodii își permit să își facă toate poftele, alți nativi se văd nevoiți să strângă puțin curea și poate chiar să facă niște economii în aceste zile, pentru că urmează o perioadă delocde bun augur în privința banilor.

Iată ce spune horoscopul banilor pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ți-ai plătit toate dările și acum ai suficienți bani încât să îți poți permite ce vrei. Există anumite cheltuieli inutile pe care s-ar putea să le regreți mai târziu, însă dacă ceva îți face cu ochiul nu vei ezita să ți-l cumperi, iar asta pentru că ai fost cumpătat și acum îți permiți mici răsfățuri.

Taur

Știi să faci bani din aproape orice, iar asta te ajută să îți rotunjești veniturile. Chiar dacă pot apărea cheltuieli neprevăzute, nu e nevoie să te stresezi prea mult, ci doar să îți calculezi banii cu mai multă băgare de seamă și să îți setezi prioritățile. În rest, faci față cu brio provocărilor financiare.

Gemeni

Ai reușit să ai mare grijă de banii tăi și ai fost foarte cumpătat, iar acest lucru merită sărbătorit la o sesiune de shopping pe care o așteptai de mult timp. Fie că este doar un accesoriu sau oo reînnoire a garderobei, ai grijă să nu mai apară și alte cheltuieli și fă-ți un calcul pe foaie în privința bugetului pe care vrei să îl cheltui la cumpărături.

Rac

Ai învățat în sfârșit cum să îți gestionezi bani, iar facturile și datoriile se plătesc prima oară, restul împărțindu-se în funcție de importanță. Te bucuri de o stabilitate pe plan financiar, iar asta te face să te simți bine. Ești pe calea cea bună, dar nu uita să și economisești atunci când se poate.

Leu

E important să te distrezi și să te răsfeți, însă o faci cam des iar asta dăunează grav bugetului tău E important să nu te întinzi mai mult decât îți e plapuma, iar în ultima perioadă, contul tău arată ca și cum ai fi făcut asta.

Fecioară

Faci eforturi ca banii să îți ajungă de la lună la lună, iar dacă ai trecut cu bine peste o săptămână, nu uita că urmează încă două până la următorul salariu. Intri într-o perioadă în care poți să sari peste sacrificii și te poți răsfăța măcar puțin. Nu repeta aceleași greșeli ca în trecut și focusează-te și pe economii.

Balanță

Începi să câștigi din ce în ce mai bine, însă nu e cazul să îți cheltui banii. Încearcă să rămâi alert și fii atent pe ce dai banii, chiar dacă situația financiară ți s-a îmbunătăți. Nu știi ce vremuri urmează, așa că n-ar fi deloc rău să ai niște bani strânși.

Scorpion

În această săptămână poți să stai fără stres, pentru că banii tăi sunt suficienți. Ai muncit mult pentru tot ce ai și îți permiți să cheltui pe ceva ce îți face plăcere.  Nu e exclus să ai un câștig surpriză de undeva.  

Săgetător

Sunt unele lucruri pe care le-ai făcut de curând și care se întorc împotriva ta acum. Cu siguranță nu este vina nimănui din jurul tău, ci doar a proastei tale gestionări.

Capricorn

Ai o perioadă mai activă, lucru care te energizează. Situația ta financiară este stabilă, iar faptul că îți ocupi timpul cu multe activități te ajută să nu mai cheltui atât de mult.

Vărsător

Nu trebuie să te îngrijorezi în această săptămână, pentru că nu vei avea dificultăți din punct de vedere financiar.

Te descurci bine cu banii, dar ar fi bine să fii prudent. Dacă te gândești să îți schimbi jobul cu unul mai bine plătit, ai grijă să cântărești bine avantajele și dezavantajele acestui lucru. Nu lua decizii pripite doar din cauza banilor.

Pești

Lucrurile sunt bune pentru tine pe plan financiar săptămâna asta. Poți face investițiile la care te gândeai de multă vreme. E timpul să îți îndeplinești visurile și să mergi pe drumul pe care voiai să o iei de mult timp.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Cum să obţii o recoltă bogată de ardei mari, dulci și cărnoși: Ghid complet pentru grădinarii pasionați
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro