Horoscopul banilor 1-7 mai 2023. Zodia care dă lovitura la început de lună, poate primi chiar o moștenire

de: Bișinicu Andreea
29 04. 2023

La începutul lunii mai a anului 2023, câțiva nativi ai horoscopului european vor da lovitura pe plan financiar. Totul le merge bine în carieră și știu cum să își gestioneze veniturile. Cine sunt nativii care se bucură de succes în carieră și cine sunt cei care au nevoie de ajutor.

Horoscopul banilor în săptămâna 1-7 mai 2023

Berbec

Ai parte de multe satisfacții pe plan profesional. Te bucuri de recompense financiare pe măsura eforturilor tale, iar șefii te apreciază pentru că ești om de echipă.

Taur

Te pregătești pentru o perioadă de negocieri și investiții în anumite afaceri. Astrele sunt de partea ta și trebuie să profiți de oportunitățile în carieră.

Gemeni

Nu ai parte de noroc pe plan financiar și te vezi nevoit să strângi puțin cureaua, deoarece ai putea să te trezești cu anumite cheltuieli care nu se încadrau în planurile tale din viitorul apropiat.

Citește și Horoscopul săptămânii 1 – 7 mai 2023. Cum va impacta eclipsa de Lună toate zodiile? VIDEO EXCLUSIV

Rac

Vei participa la un eveniment la care nu voiai să mergi inițial. Cu toate acestea, ai putea să te întâlnești cu o persoană care îți va purta noroc în viitorul apropiat.

Leu

Te confrunți cu anumite probleme pe plan personal, însă în carieră toate merg ca pe roate și vei primi mai mulți bani, în curând. La actualul loc de muncă ai avut parte de conflicte cu mai mulți colegi, însă toate se vor rezolva.

Fecioară

Ești ambițios și perfecționist, dorindu-ți să avansezi rapid în carieră. Ai putea investi într-o afacere profitabilă în următoarea săptămână.

Balanță

Te așteaptă o mare schimbare. Ți-ai pus prioritățile în ordine și deja te gândești la planurile de viitor. Vei primi bonusuri salariale, în curând.

Scorpion

Norocul dă peste tine în această săptămână. Ești în căutarea unui nou job, iar în câteva zile ai putea găsi oferta potrivită pentru tine.

Săgetător

Nu ai parte de noroc pe plan profesional, în această săptămână. Din contră, ai putea primi câteva mustrări din partea superiorilor de la serviciu, din cauza unor anumite probleme.

Capricorn

În prima săptămână din luna mai 2023, situația ta financiară lasă de dorit și din această cauză te vei simți supărat și obosit. Vei fi nevoit să muncești în plus.

Citește și Horoscop rune mai 2023. Zodia care va fi cerută în căsătorie, i se vor îndeplini toate dorinţele. Cine îşi întâlneşte jumătatea

Vărsător

Ești pe cale de a primi o mărire de salariu și vei putea să faci acele achiziții importante pe care le amâni de 2 luni de zile.

Pești

Prietenii tăi au nevoie de tine în această perioadă, motiv pentru care vei fi ocupat să îi ajuți cu tot ceea ce poți. Cu banii stai bine, ca de obicei.