Horoscopul anului 2023. Cristina Demetrescu: Zodia care are parte de bani, se anunţă oportunităţi interesante

Horoscopul anului 2023. Cristina Demetrescu: Zodia care are parte de bani, se anunţă oportunităţi interesante
Horoscopul anului 2023. Cristina Demetrescu Zodia care are parte de bani, se anunta oportunitati interesante

Astrologul Cristina Demetrescu a prezis cum le va merge celor 12 zodii din horoscopul european în anul 2023. Cine sunt nativii care se vor bucura de noroc și iubire, în timp ce alții se vor chinui să depășească anumite hopuri și să pună bani la ciorap. Verifică, mai jos, în ce categorie te încadrezi.

Ce ne rezervă horoscopul anului 2023

Berbec

Ești puternic, independent și determinat. Vei avea multe oportunități pe plan profesional în 2023. Unii nativi își vor cumpăra o nouă locuință, în timp ce alții se vor concentra pe viața de familie.

Taur

În 2023, astrele îți prezic foarte mult noroc pe toate planurile. În ceea ce privește cariera, nativul Taur este o persoană calculată, responsabilă și ambițioasă.

Vei avea parte de oportunități de muncă și vei câștiga mulți bani. Vei închide anumite conflicte mai vechi și vei sta bine și cu sănătatea.

Citește și Horoscopul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Zodia care are probleme cu partenerul de viaţă

Gemeni

Anul 2023 nu va fi anul tău. Te vei simți obosit, tracasat, iar problemele te vor îngrijora. Norocul tău este că ai familia alături, iar din vară te vei putea concentra pe un nou job, deoarece vei primi câteva oferte tentante.

Rac

Ești într-o perpetuă schimbare. Anul 2023 îți aduce noi provocări pe plan profesional și personal. Te bucuri de timp petrecut alături de partenerul de viață în casă, ca doi porumbei.

Apelezi la introspecție și spiritualitate pentru a găsi anumite răspunsuri la întrebări care par să te macine.

Leu

Vei călători mult în anul 2023, deoarece simți nevoia să te regăsești și să evadezi din rutina de zi cu zi. Ai parte de prieteni adevărați și o familie înțelegătoare, ceea ce te face un om extrem de norocos.

Fecioară

Ai avut parte de multe tensiuni în ultima perioadă, atât acasă, cu partenerul de viață, cât și la actualul loc de muncă. Ești extrem de temător, însă anul 2023 vine cu vești bune. Vei lua o decizie radicală pentru a-ți schimba viitorul.

Balanță

Anul viitor intră într-o karmă pe zodia Balanței, spun astrele, ceea ce înseamnă că nativii acestei zodii de aer se vor confrunta cu anumite provocări.

De asemenea, vei avea parte de o schimbare radicală pe plan amoros, ceea ce înseamnă că cei singuri își pot găsi dragostea, iar cei care sunt deja într-o relație se pot separa.

Scorpion

În 2023, zodia Scorpion duce karma în spate. Ai parte de schimbări care-ți vor schimba definitiv viața. Unele relații se vor destrăma, în timp ce altele se vor consolida. Ai grijă la cheltuieli. Te regăsești după o perioadă de introspecție.

Citește și Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie. Când îți va ieși tot ce ți-ai propus

Săgetător

„Avem Venus, Mercur avem planete, ei trebuie să se simtă optimiști. Destinul e orientat către activitate și muncă foarte multă. Lucruile merg greu, dar asta trebuie să facă.

Este o zodie care apreciaza libertatea și pe care nu o are în prezent. Are sacrificii de făcut pentru alții, prieteni, familie.”, spune astrologul Cristina Demetrescu la Antena 3.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn își schimbă viața radical în 2023, cel puțin pe plan amoros. Fii atent și la sănătate, s-ar putea să dezvolți anumite probleme, dacă nu ești atent.

Vărsător

Te confrunți cu probleme de sănătate și multe mulțumiri în familie. Cel mai bine ar fi să vorbești deschis cu cei dragi și să atenuați conflictele. Mergi la medic pentru a urma tratamentul adecvat afecțiunilor tale.

Pești

Profiti de timpul liber pe care-l ai și planifici câteva călătorii care te vor bucura din suflet. În carieră totul va merge brici, ca de obicei, însă, pe plan sentimental, ai putea încheia o relație lungă.

Urmăriți Playtech.ro și pe