Horoscopul african pentru fiecare zodie în parte. Ce secrete ai, în funcție de data nașterii

de: Bișinicu Andreea
15 03. 2022

Considerat unul dintre cele mai vechi și precise horoscoape, iată care sunt nativii zodiacului african. Ce trăsături de caracter are fiecare reprezentant și ce secrete ascundem, în funcție de luna în care ne-am născut. Verifică și tu, mai jos, care sunt caracteristicile tale principale.

Ce ne rezervă horoscopul african

Tată/ Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)

Cu ziua norocoasă fiind joi, iar lunile care aduc prosperitate fiind ianuarie și mai, nativii zodiei Baobab oameni cinstiți, puri și cu bune intenții. Culoarea care îi reprezintă este verde. Se bazează pe propriile lor forțe, sunt independenți și puternici.

Mamă /Bogăție de chihlimbar și argint (4 februarie – 5 martie)

Ziua norocoasă este miercuri, lunile preferate sunt februarie și iunie. Nativii zodiei Mamă adoră culorile albastru și gri, sunt persoane emotive, sensibile și boeme.

Au o personalitate jovială și adoră să-i facă pe cei din jurul lor fericiți. Au o blândețe aparte și sunt cei mai loiali prieteni.

Familie (6 martie – 4 aprilie)

Nativii acestei zodii preferă ziua de marți, iar lunile lor preferate sunt martie și iulie. De asemenea, culoarea semnului lor este rubiniul.

Sunt generoși, cumsecade, altruiști și mereu își fac griji pentru cei din jurul lor. Sunt persoane norocoase, relaxate și extrem de liniștite.

Fiul/Vecinul (5 aprilie – 4 mai)

Nativii acestei zodii adoră culoarea verde, ziua de sâmbătă și lunile aprilie și august. Acești nativi sunt persoane blânde, iubitoare, de încredere și extrem de loiale.

Fiica/Piața (5 mai – 4 iunie)

Nativii acestei zodii sunt optimiști, veseli și extrem de grijulii cu cei din jurul lor, în special membrii familiei sau prietenii dragi.

Sunt sociabili, știu cum să-și facă prieteni și au un impact pozitiv asupra celorlalți. Culoarea zodiei lor este maro, ziua preferată este duminica, iar în mai și septembrie au cel mai mare noroc.

Unchi/Strămoș (5 iunie – 4 iulie)

Octombrie și iunie sunt lunile zodiei tale, te simți productiv în ziua de luni și preferi culoarea galbenă. Ești corect, onest și te-ai născut pentru a fi lider. Ai foarte multă energie.

Vrăjitoare/Judecător (5 iulie – 4 august)

Nativii aceste zodii sunt generoși, atrăgători și au o imaginație extrem de bogată. Cu toate astea, Vrăjitoarele sunt cele mai realiste dintre toate celelate zodii africane.

Ziua lor preferată este marți, adoră culoarea portocalie și își stabilesc cele mai multe planuri pentru iulie și noiembrie.

Leu/ Nucă de cola (5 august – 3 septembrie)

Ziua norocoasă este miercuri, preferă nonculoarea negru, iar în decembrie și august par să aibă cel mai mare spor.

Nativii zodiei Leu sunt persoane pline de viață, energice, curajoase și senzuale. Au o atitudine pozitivă și sunt pasionați de adrenalină.

Antilopă/Călător (4 septembrie – 3 octombrie)

Cei care s-au născut la începutul sezonului tomnatic sunt firi echilibrate, stabile și pretențioase. Sunt iubitori și hotărâți. Preferă culoarea roz deschis, ziua de joi, iar lunile lor norocoase sunt septembrie și ianuarie.

Înţeleptul sau Distanţa (4 octombrie – 3 noiembrie)

Vineri este ziua lor cu noroc, iar octombrie și februarie sunt lunile zodiei lor. Reprezentanții zodiei Înțelept sunt oameni creativi, spontani, inteligenți și ușor anxioși.

Se gândesc de 10 ori înainte de a spune ceva, sunt pasionali, pragmatici și înțelepți. Nonculoarea zodiei lor este alb.

Mătușa sau Copilul Lumii (4 noiembrie – 3 decembrie)

Adoră culoarea violet, ziua de sâmbătă și lunile noiembrie și martie. Nativii din zodia Mătușă sunt oameni generoși, altruiști și puternici. Sunt fericiți, plini de viață și atenți la nevoile celor din jur.

Abundență sau Recoltă și hambar (4 decembrie – 3 ianuarie)

Culoarea aurie, ziua de marți, lunile decembrie și aprilie îi reprezintă pe nativii acestei zodii. Ești un om puternic, cu multă experiență de viață și extrem de norocos.