Horoscop. Zodiile predispuse la divorț. Cine sunt cei care vor înșela în mariaj

Horoscop. Zodiile predispuse la divorț. Cine sunt cei care vor înșela în mariaj
Ce zodii sunt predispuse la divorț. Nu sunt compatibile deloc

Dragostea ne lovește pe toți când ne așteptăm mai puțin, dar, în momentul în care observăm anumite diferențe colosale, ar trebui să ne punem câteva întrebări cu privire la viitorul relației, iar aici zodiile joacă un rol important.

Există câteva zodii ce nu sunt deloc compatibile, ba chiar pot să ajungă la divorț. În cazul în care îți faci griji că partenerul te poate înșela, află că există anumiți nativi ce nu pot suporta diferențele din relație și pot izbucni.

Rac și Berbec

Berbecii sunt fideli, dar nu pot să fie diplomați în momentul în care cineva îi scoate din sărite. Aceștia sunt extrem de sinceri, așa că liniștea Racilor o să fie tulburată în momentul în care totul o să fie spus.

În timp ce Racii preferă să fie mințiți frumos, ceilalți nativi nu înțeleg această idee. Berbecii sunt puternici și nimic nu le poate sta în cale, așa că nu o să înțeleagă sensibilitatea partenerilor și o să caute mereu altceva.

Berbec și Scorpion

Firile puternice nu fac casă bună! Scorpionii nu își pot ține în frâu gelozia, așa că îi vor urmări pe Berbeci peste tot pentru a se asigura că nu sunt înșelați. Nativii se vor enerva reciproc, așa că o relație între cele două zodii nu este privită cu ochi buni.

Gemeni și Fecioară

Fecioarele nu au timp de pierdut pentru a avea grijă de dorințele Gemenilor, mai ales atunci când aceștia își doresc mereu să aibă parte de altcineva. Nativii speră la siguranță și confort, în timp ce Gemenii își doresc aventură, așa că frustrările îi vor curprinde dacă încep o relație.

Taur și Vărsător

Taurii sunt tradiționaliști și convenționali, așa că nu vor suporta creativitatea Vărsătorilor. În timp ce nativii guvernați de Taur își doresc să aibă parte de lucruri simple, conflictele o să apară în momentul în care Vărsătorii o să se plictisească de rutină.

Leu și Taur

Conflicte majore pot să apară între acești nativi. Leii își doresc să fie mereu în centrul atenției și să aibă parte de laude, așa că Taurii nu o să poată suporta drama pe care o provoacă acești nativi, sperând la liniște fără a oferi atenția pe care o doresc zodiile de foc.

Scorpion și Gemeni

Gemenii sunt insensibili, așa că Scorpionii nu o să înțeleagă vreodată cum funcționează acești nativi, fiind mult mai atenți la tot ce se întâmplă în propriile vieți. Diferențele în preferințe o să facă dintr-un mariaj între cele două zodii un adevărat coșmar.

Fecioară și Balanță

Fecioarele sunt perfecționiste, așa că nu vor accepta lipsa de consecvență pe care o au Balanțele. Nevoile zodiilor nu o să fie înțelese, așa că o să se ajungă cât se poate de repede la un divorț dureros între nativi.

Balanță și Săgetător

Balanțele își vor dori stabilitate, în timp ce partenerii lor visează la libertate. Săgetătorii nu pot să fie ținuți pe loc, așa că Balanțele nu putea accepta ideea aceasta, ajungându-se, în cele din urmă, la despărțire.

Rac și Pești

Peștii simt nevoia de sensibilitate, dar Racii sunt mult prea emotivi pentru ei. Chiar dacă aceste zodii se înțeleg, ele vor avea mari probleme dacă acceptă să formeze un cuplu, mai ales pentru că se va crea un cerc vicios în momentul în care își vor plânge de milă reciproc.

Săgetător și Capricorn

Capricornii nu își expun sentimentele, lucru ce îi va da peste cap pe Săgetători. Ambele zodii o să pornească diferite certuri, mai ales pentru că nativii aflați sub semnul Capricornului nu o să accepte faptul că partenerii își doresc prea multă libertate, iar Săgetătorii nu primesc atenție.

Leu și Capricorn

Capricornii și Leii nu pot să înceapă o relație fără să se aștepte la o despărțire scandaloasă. În timp ce nativii din Capricorn își doresc liniște, Leii vor să primească o mulțime de complimente și să meargă la petreceri, lucruri ce îi vor enerva pe parteneri.

Vărsător și Pești

Nativii guvernați de semnul Vărsătorului sunt un adevărat coșmar pentru Pești, mai ales pentru că aceștia își vor ignora și neglija partenerii, fără a le oferi atenție. Vărsătorii nu înțeleg nevoia de atenție, așa că să se simtă controlați și o să își dorească să caute pe altcineva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI