15 nov. 2022 | 21:31

Horoscop zilnic miercuri, 16 noiembrie 2022. Ce schimbări importante aduce Venus, guvernatoarea iubirii, pentru zodii

Horoscop
Horoscop zilnic miercuri, 16 noiembrie 2022. Ce schimbări importante aduce Venus, guvernatoarea iubirii, pentru zodii
Horoscopul zilei de 16 noiembrie

Venus, planeta iubirii și a beneficiilor materiale, va intra astăzi în zodia Săgetător, zodie pe care o va traversa aproximativ o lună. Acest tranzit ne va aduce un plus de optimism în viața sentimentală și ne va susține în găsirea unor direcții de viitor comune în cuplu, ne va susține să facem progrese în relații și să dezvoltăm principii și convingeri comune. Financiar, însă, s-ar putea să fim prea cheltuitori.

Horoscop zilnic 16 noiembrie 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în tranzit prin Săgetător, te va susține să te apropii de principiile de viață ale partenerului și să vă dezvoltați viziuni comune. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru a te dezvolta personal sau profesional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și în timpul tranzitului prin Săgetător îți activează sectorul vieții intime, prin urmare pentru tine începe o perioadă în care reaprinzi pasiunea în cuplu. Vei căuta să privești din alt unghi o relație intimă, poate să o oficializezi și te vei surprinde mult mai lipsit de exhibiții.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, guvernatoarea iubirii tale, va traversa sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții de cuplu. Vei reuși să ajungi la principii și viziuni comune cu partenerul de viață și vei fi mai îngăduitor. Profesional, poate fi o perioadă bună pentru reluarea unor contracte și colaborări.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Te bucuri de tranzitul lui Venus prin sectorul muncii și al sănătății și vei avea ocazia să-ți îmbunătățești randamentul, să lucrezi cu mai multă plăcere și să obții diferite beneficii la locul de muncă. Totodată, ai ocazia să-ți îmbunătățești stilul de viață prin schimbarea unor principii alimentare, dar și prin mai multă relaxare și reorganizarea programului.

Citește și Horoscopul dragostei 14-20 noiembrie 2022. Zodia care este aproape de o despărțire

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus îți va activa chiar sectorul iubirii și îți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții sentimentale, a relației cu copiii și, dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva care să-ți placă și să începi o nouă poveste de dragoste. Ai susținerea astrelor și în zona de creativitate, hobby-uri, distracție.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus îți aduce șansa să-ți îmbunătățești conexiunea cu cei dragi și să ajungeți la viziuni comune, să fiți pe aceeași lungime de undă în privința unei situații, cel mai probabil legată de casă sau bunuri patrimoniale. Unii nativi își pot renova și reamenaja casa.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, te va susține în comunicarea cu cei din jur. Te poți face remarcat în urma unui dialog, discurs, ședință, negciere. Te faci ușor plăcut de cei din jur și țtii cum să-i atragi de partea ta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, în tranzitul său prin Săgetător te va susține în găsirea unei direcții comune cu partenerul de viață. Pe de altă parte, îți va aduce ocazia unor câștiguri financiare, șansa de a-ți crește veniturile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Venus în tranzit prin zodia ta te bucuri de putere mare de atracție, cucerești cu încredere și flirtezi cu curaj. Poți fi mai dornic să începi relații noi în ciuda tranzitului retrograd al lui Marte din zona de relații. De asemenea, te preocupi mai mult de cum arăți și chiar îți poți schimba look-ul.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, te va ajuta să te detașezi de ceva sau cineva din trecut. Ierți mai ușor acum, iar cei care au fost dezamăgiți de partener sau a trecut printr-o despărțire pot fi ajutați de energia venusiană să se vindece.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus tranzitează sectorul prietenilor și îți aduce ocazia îmbunătățirii relației cu aceștia, reapropierea de persoanele dragi. Te poți împăca cu cineva din anturaj. Totodată, poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi la nivel de principii și viziuni.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus în Săgetător îți activează sectorul carierei și te va susține să te afirmi, să îți îmbunătățești imaginea profesională și să-ți atingi niște scopuri. Pe de altă parte, te va sprijini să-ți schimbi viziunea despre o relație ascunsă și nu este exclus să o oficializezi.

Citește și Cea mai inteligentă zodie din horoscop. Nimic nu îi stă în cale, are toate şansele să reuşească în viaţă

Horoscopul zilei de 16 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Alex Ciucu este cel mai fidel... amant. Soțul Alinei Sorescu se iubește cu aceeași femeie ca și în urmă cu 11 ani. Ea este o cunoscută vedetă TV!
Capital.ro
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
EVZ.ro
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro