05 aug. 2020 | 20:20

Horoscop zilnic, joi, 6 august 2020. Zodia care își ia gândul de la vacanță

Monden
Horoscop zilnic, joi, 6 august 2020. Zodia care își ia gândul de la vacanță
Așa arată horoscopul zilei de 6 august pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de 6 august vine cu vești bune pentru unii, dar îngrijorătoare pentru alții. Racii trebuie să știe că nu mai pot face greșeli la locul de muncă, așa că nu trebuie să se mai gândească doar la vacanță.

Așa arată horoscopul zilei de 6 august pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii au parte de o zi bună. La locul de muncă este apreciat, însă acasă se întâmplă lucrurile cele mai de preț. Membrii familiei își arată aprecierea față de tine prin lucruri mărunte, dar din care vei înțelege că ești foarte iubit.

Taur

Horoscopul zilei de 6 august spune că trebuie să te implici mai mult în proiectele la care lucrezi, deoarece se vede lipsa de suflet. Așadar, dacă vrei să ai succes trebuie să-ți placă ce faci.

Așa arată horoscopul zilei de 6 august pentru fiecare zodie

Așa arată horoscopul zilei de 6 august pentru fiecare zodie

Gemeni

Cineva acolo te așteaptă, însă trebuie să faci mai mult. Trebuie să fii la locul potrivit, ieși mai mult din casă. În ritmul ăsta vei rămâne singur și neconsolat. Cupidon abia așteaptă să te prindă în cătarea țintei sale.

Rac

Racul este cu gândul la weekend și la distracție, însă trebuie să fie atent la locul de muncă, pentru a nu face greșeli. șefii te-au luat în vizor în urmă cu ceva vreme și nu se mai așteaptă la o greșeală din partea ta.

Leu

Muncești de zor pentru viitorul tău. În fiecare zi înveți ceva nou care să te ajute să avansezi în carieră. Documentează-te și citește mai mult, în curând ai de susținut un examen greu.

Fecioară

Fecioara trăiește un moment jenant, peste care însă poate trece doar cu chibzuință. Trebuie să leași în urmă ce a fost și să te gândești la viitor, deoarece acesta sună bine.

Balanță

Nativii Balanță trebuie să ie mai deciși, iar atunci când iau o decizie trebuie să se țină de ea. Nimeni nu va mai înțelege nimic, dacă tu te răzgândești mereu.

Scorpion

Ai tot mai multe gânduri care nu-ți dau pace. Neliniștea s-a așternut adânc în sufletul tău. Discută sincer și deschis cu o persoană în care ai încredere, vei vedea cum ți se ia o piatră de pe inimă.

Săgetător

Momentele grele nu trebuie să te descurajeze, ba dimpotrivă trebuie să te facă mai puternic și mai încrezător. Nu te lăsa învins de hopurile din viața ta, deoarece va veni o zi în care acestea vor deveni o simplă amintire.

Capricorn

Te paște un adevărat scandal cu partenerul de viață, mai ales dacă joci la două capete. Ar fi bine să renunți la jocurile periculoase, deoarece s-ar putea să te arzi.

Vărsător

R trebui să nu te mai lași condus de sentimente. Fii sigur pe tine și ascultă mai mult de rațiune. Inima te-a băgat în prea multe probleme, este timpul să spui pas și să fii realist.

Pești

Peștii primesc vești bune de peste mări și țări. Este posibil să-i aștepte un loc bun de muncă, care le va asigura un trai decent pentru ei și pentru familia lor. Ai face bine să nu ratezi ocazia, dacă apare.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro