Horoscop zilnic 9 decembrie. Zodiile care primesc vești bune azi: una fiananciară, una romantică!

Horoscop zilnic 9 decembrie. Zodiile care primesc vești bune azi: una fiananciară, una romantică!
Horoscop zilnic 9 decembrie 2021

Horoscop zilnic 9 decembrie. Luna traversează mare parte din zi zodia Vărsător și ne imprimă nevoia de libertate și de independență. Dacă acestea ne vor fi îngrădite, s-ar putea să acționăm destul de radical și să devenim conflcituali.

Horoscop zilnic 9 decembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 17 noiembrieAzi s-ar putea să auzi niște zvonuri care să te ia prin surprindere despre persoane din anturajul tău. S-ar putea să fie vorba de dialoguri ciudate cu prietenii sau dialoguri care să te uimească. Poate fi vorba de vești despre asociații și colaboratorii tăi la care să nu te fi așteptat. Posibile tensiuni cu cei dintr-un grup din care faci parte.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 6 decembriePoți fi luat pe nepregătite de o situație profesională, de un context care vizează cariera. S-ar putea ca imaginea ta să fie afectată sau să ai parte de tensiuni cu superiorii. Nu duce lucrurile la extrem și nu încerca să ieși în evidență cu orice preț. Chiar dacă unele obiective par imposibil de atins acum, situația nu este chiar atât de dramatică pe cât pare la prima vedere.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 6 decembrieS-ar putea să rămâi surprins de niște vești primite, posibil chiar vești despre partener sau poate vești sosite din străinătate. În alte cazuri, surprinderea poate veni în urma unui schimb de opinii cu niște parteneri de afaceri. Dreptatea ta nu va fi aceeași cu dreptatea celorlalți, așa că nu ar trebui să te uimească acțiunile mai puțin morale și corecte ale altora.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 6 decembrieS-ar putea să ai parte de unele trăiri mai intense ca de obicei. Starea emoțională te poate surprinde și pe tine. Ai grijă la gelozii și suspiciuni. Pe de altă parte, poți primi niște vești neașteptate legate de aspecte financiare cu care te confrunți. Posibil să vină răspunsuri neașteptate de la unele instituții ale statului.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 6 decembrieLuna trece prin sectorul relațiilor tale și te poate pune în ipostaze ciudate, neașteptate. Posibil să ai parte de discuții neprevăzute, de surprize mai mult sau mai puțin plăcute din partea partenerului de viață. Nu este exclus ca neprevăzutul și schimbarea să vină și din partea unor colaboratori și asociați profesionali.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 6 decembrieZiua de astăzi poate veni cu discuții surprinzătoare între colegi sau cu decizii neașteptate care țin de locul de muncă. Posibile schimbări legate de program sau de modul de desfășurare a sarcinilor care nu pot amânate sau ignorate. Ține cont că te poți stresa mai mult decât de obicei și ar trebui să nu faci excese. Fă pauze scurte și dese.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 6 decembrieLuna traversează astăzi sectorul iubirii tale și îți poate aduce o serie de surprize neașteptate în plan sentimental. Poate fi vorba de discuții neașteptate cu persoana iubită sau cu copiii. Oricum, grijă la acțiunile copiilor, la problemele cu care aceștia se pot confrunta. Unii nativi pot primi o invitație romantică surprinzătoare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 6 decembrieAzi va fi mai greu să ajungi la un acord comun cu familia. S-ar putea să fii luat prin surprindere de anumite discuții și situații ce țin de cei dragi. Altornativi li se poate da peste cap programul din cauza unei situații ce vizează locuința și care nu putea fi prevăzută, de exemplu o defecțiune. Poți primi vești despre cineva din familie care să te uimească.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 6 decembriePoți avea parte de discuții neașteptate cu cei din jur. Poți fi luat prin surprindere de mesaje și vești primite și poți rămâne uimit de deciziile unor persoane din anturaj. Ceva te poate uimi, te poate scoate din zona de confort și te poate pune pe gânduri. Ai mai multă grijă la ce acte semnezi și la deplasări.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 6 decembrieS-ar putea să faci cheltuieli neașteptate astăzi, așa că ai grijă la cum îți administrezi fiannțele. Pe de altă parte, unii nativi pot primi vești financiare care să-i ia prin surprindere. În principiu, dacă sunt vești legate de salarizare sau de un comision, s-ar putea ca acestea să nu fie deloc pe placul Capricornilor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 6 decembrieLuna trece astăzi prin zodia ta și îți poate aduce idei revoluționare, ingenioase, dar și discuții neprevăzute. Te poți aștepta la fel și fel de surprize, răsturnări de situație, așa că nu-ți face prea multe planuri. Oricum, starea emoțională va fi una relativ bună și vei face față ușor stresului și evenimentelor care vin pe nepusă masă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 4 decembrieS-ar putea să fii mai agitat astăzi, mai irascibil și mai obosit. Ești surprins de propriile gânduri și idei, de propriile frământări și nu este exclus să ai parte de insomnii. S-ar putea să vezi dintr-o dată totul într-o altă perspectivă. Intuiția va funcționa destul de bine, așa că ascultă-ți mai mult vocea interioară.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 9 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

acebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI