Horoscop zilnic 6 decembrie. Început senzațional de săptămână pentru aceste zodii binecuvântate

Horoscop zilnic 6 decembrie. Început senzațional de săptămână pentru aceste zodii binecuvântate
Horoscop zilnic 6 decembrie 2021

Horoscop zilnic 6 decembrie. Săptămâna se deschide cu aspecte astrologice bune. Marte din Scorpion și Neptun din Pești formează un sextil, aspect care conferă multă putere acțiunilor noastre, forță interioară și ambiție. Suntem determinați să ne atingem niște obiective și ne putem face remarcați din punct de vedere profesional. În plus, ne bucurăm de magnetism și energia sexuală este la cote înalte.

Horoscop zilnic 6 decembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 17 noiembrieAzi te poți afirma cu toată încrederea în tine și în forțele tale. Te poți face remarcat de superiori grație modului în care acționezi și abilităților tale profesonale. Ai tact și diplomație, iar răbdarea, iată, îți este un aliat de nădejde. Este o zi foarte bună să-ți conturezi strategii atente pentru atingerea unor scopuri, chiar strategii de avansare.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 6 decembrieContextul astrologic al zilei îți oferă multă putere asupra celorlalți și o ușurință în a negocia și a stabili acorduri. Găsești foarte ușor o cale de mijloc atât în cuplu, cât și într-o negociere profesională. Profită de această zi pentru a-i transmite partenerului așteptările pe care le ai de la acesta. Cei singuri pot întâlni pe cineva cu care să fie pe aceeași lungime de undă la nivel de principii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 6 decembrieAi toată susținerea astrelor să-ți duci la final activitățile propuse, indiferent de dificultatea lor. La locul de muncă te impui și reușești să rezolvi situații care altă dată ți-au dat bătăi de cap. Totodată, ai putere de convingere asupra colegilor și poți obține ajutor din partea acestora în rezolvarea sarcinilor. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, de azi le vei depăși.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 6 decembrieChiar dacă este luni, profită din plin de ziua aceasta pentru a te apropia de partener și a reaprinde pasiunea în cuplu. Alungă monotonia din relație, joacă-te mai mult și nu te teme să faci gesturi romantice. Dacă ești singur, ai toate șansele să cucerești persoana care-ți place. Puterea de seducție de care dai dovadă este mare și devii un fel de magnet pentru ceilalți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 6 decembrieÎncearcă să-ți ușurezi ziua cu ajutorul celorlalți și nu te ambiționa să le faci tu pe toate de unul singur. Poți apela la sprijinul familiei într-o problemă gospodărească sau poți cere ajutorul colegilor în rezolvarea unei sarcini de la locul de muncă. Chiar dacă ai energie, ține cont că te poți suprasolicita ușor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 6 decembrieTe bucuri de o mare putere de seducție, dar și de o mare putere de convingere asupra celor dragi, așa că profită. Profită să cucerești persoana care-ți place sau să negociezi niște situații în favoarea ta. Dai dovadă de creativitate, imaginație și o bună capacitate de transpunere a spiritului artistic în lucruri concrete. O plimbare îți va aduce multă bucurie în suflet.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 6 decembrieDacă vrei să faci niște cheltuieli pentru casă sau familie, poate să cumperi niște cadouri celor dragi, ziua aceasta îți este prielnică. Vei ști să-ți administrezi finanțele și nu vei cumpăra lucruri inutile. Pe de altă parte, te bucuri de o mare încredere în tine și starea emoțională este foarte bună. Pune-ți talentele la muncă și dă-le mai multă valoare. Vor veni și aprecierile.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 6 decembrieCei doi guvernatori ai tăi, Marte și Pluto, sunt în aspecte bune, prin urmare nu ai altă variantă decât să te simți minunat și în putere. Debordezi de energie, forță interioară și un magnetism aparte care întoarce privirile oricui. Poți atrage de partea ta pe cine îți dorești grație felului în care comunici. Poți lua decizii bune, poți face negocieri avantajoase și te poți împrieteni cu noi persoane.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 6 decembrieS-ar putea să ai parte de unele schimbări financiare care să te stimuleze să ieși la înaintare cu mai mult curaj și să-ți expui talentele. Pe de altă parte, sub impulsul momentului poți căuta pe cineva din trecut. O altă interpretare ar fi că reușești să te vindeci după o problemă de sănătate sau să te regenerezi după o perioadă de oboseală.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 6 decembrieTe simți puternic, capabil să muți munții din loc și cel mai probabil te vei implica în tot soiul de proiecte și-ți vei asuma noi responsabilități. Te faci ușor remarcat în cercul de prieteni sau într-un anturaj din care faci parte. Poți primi suport din partea unor persoane importante. Pe de altă parte, ai putere de convingere și un magnetism aparte care-i atrage pe cei din jur.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 6 decembrieEste o zi foarte bună să te faci remarcat din punct de vedere profesional. Ai strategii îndrăznețe pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. În plus, ai curaj să ieși în față și să le schimbi tuturor impresia despre tine, mai ales cârcotașilor și bârfitorilor. Lasă fricile în spate pentru că vei vedea că vei primi aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 6 decembrie

Îți poți face niște planuri de călătorie împreună cu prietenii și cu siguranță nu vei da greș în alegeri acum. De asemenea, azi vei da dovadă de mult curaj în susținerea punctului de vedere și poți ajunge la înțelegeri cu prietenii. Un proiect se va bucura de creștere și susținere. Pe de altă parte, poți rezolva situații juridice și pot obține aprobări cu ușurință.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 6 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI