Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. Zodia care azi trebuie să țină bine cu dinții de banii săi

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. Zodia care azi trebuie să țină bine cu dinții de banii săi
Vezi care este zodia care azi trebuie să țină bine cu dinții de banii săi

Horoscop zilnic 5 octombrie. Luna va traversa și astăzi zodia Vărsător. De această dată formează careu cu Uranus retrograd din Taur și conjuncție cu Saturn retrograd. Nu vor lipsi surprizele și situațiile neprevăzute. Din punct de vedere emoțional ne putem simți blocați în exprimarea stărilor interioare.

Horoscop 5 octombrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 5 octombrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Azi fii mai atent la relațiile de prietenie, nativule din Berbec! Nu este exclus ca cei din anturaj să te pună în situații neplăcute, care să te deranjeze și chiar să te afecteze financiar. Evită să investești bani în proiecte de grup pentru că poți ieși în pierdere.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Din punct de vedere profesional este o zi destul de delicată. Poți să te confrunți cu tensiuni în relația cu superiorii. Este, de asemenea, posibil să primești niște responsabilități mult prea mari cărora să simți că nu le poți face față.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te face de neclintit în susținerea unor teorii. Ai tendința de a-ți impune teoriile și credințele și asta poate aduce discuții tensionate. Evită să te contrazici, să intri în dezbateri și fii mai atent și la persoanele care te vorbesc pe la spate.

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd probleme și nemulțumiri în contextele legate de zona financiară. Poate fi vorba de actele unei moșteniri, ale unui bun material sau de returnarea unei datorii, de o rată la un credit. S-ar putea să intri în conflicte cu partenerul de viață sau cu colaboratorii și să fii nevoit să iei o decizie dificilă pe care până acum ai amânat-o, posibil legată de o investiție.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă formează conjuncție cu Saturn. Acest aspect s-ar putea să aducă tensiuni între tine și partenerul de viață. Acestea pot fi cauzate de impuneri și restricții pe care acesta ți le trasează. De asemenea, contextul se manifestă și în relațiile profesionale, așa că nu este o zi bună pentru negocieri.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi în care ai mult de muncă și deși ai o eficiență mare și ești organizat și productiv, sarcinile care vin de copleșesc și te poți suprasolicita fără să-ți dai seama. Ai mai multă grijă la problemele de sănătate existente și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic de ieri se schimbă radical și Luna se află în conjuncție cu Saturn în sectorul iubirii tale. Acest aspect astrologic poate aduce un blocaj afectiv, o stare de tristețe și neîmplinire sufletească. Te poți aștepta la o relație mai dificilă cu persoana iubită sau cu copiii, mai ales că nimic nu-ți convine, nimic nu te bucură cu adevărat.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul familiei și căminului, nativule Scorpion. Aduce fel și fel de blocaje și tensiuni în relațiile cu cei dragi. Dincolo de problemele care pot să apară în gospodărie, se întrevăd tensiuni cu cei cu care locuiești sub același acoperiș, fie că sunt părinți sau partener de viață.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 5 octombrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna în conjuncție cu Saturn aduce blocaje majore în comunicare, așa că nu te aștepta să ajungi la o cale de mijloc într-un dialog. La locul de muncă pot să apară niște schimbări neașteptate care să vizeze programul de lucru sau sarcinile pe care le ai de îndeplinit și, în plus, și conflicte cu colegii.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Lunii cu Saturn retrograd, guvernatorul tău, se petrece în sectorul banilor și poate veni cu nemulțumiri majore, întârzieri ale unor plăți și limitări financiare destul de serioase. S-ar putea chiar să fii nevoit să renunți la unele investiții pe care le aveai în plan. Astrele îți cer să faci economii.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna se află și astăzi în tranzit prin zodia ta și deși îți aduce idei nonconformiste și inspirație, din cauza conjuncției cu Saturn nu te vei simți pregăti să le pui în practică sau te vei simți blocat de ceva sau cineva. De asemenea, starea de spirit nu va fi una bună și vei simți că rezervele de energie se termină.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 5 octombrie Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic îți cere și astăzi să te odihnești mai mult, să eviți stresul și suprasolicitarea nervoasă. Conjuncția Lunii cu Saturn retrograd poate scoate la lumină probleme de sănătate cronice, frici și slăbiciuni. Posibil să te confrunți cu probleme de circulație, în special în zona periferică.

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 5 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!