04 dec. 2021 | 19:54

Horoscop zilnic 5 decembrie. Zodia căreia azi îi va zâmbi divinitatea!

Horoscop
Horoscop zilnic 5 decembrie. Zodia căreia azi îi va zâmbi divinitatea!
Horoscop zilnic 5 decembrie 2021

Ziua începe cu un surplus de energie și optimism și încă mai resimțim efectele Eclipsei de Soare din Săgetător care a avut loc ieri. Contextul astrologic se schimbă la amiază, când Luna trece în zodia Capricorn, poziție din care ne stimulează răbdarea, ne face mai serioși și mai sobri în manifestări.

Horoscop zilnic 5 decembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 5 decembrieTe preocupă o situație profesională sau o situație care implică ieșirea în spațiul public. Vei dori să te afirmi prin ceva, să ți se recunoască niște merite sau drepturi și te poți expune într-un cadru oficial. Atenție la discuțiile în contradictoriu pe care le poți avea cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 5 decembriePoți vedea lucrurile dintr-o perspectivă destul de clară, fie că este vorba de viața de cuplu, fie că este vorba de un context profesional. Poți analiza viitorul unei relații, poți încerca să înveți lucruri noi care să te ajute să faci progrese într-un context profesional. Unii nativi resimt puternic nevoia de perfecționare, personală sau profesională.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 5 decembrieResimți o mare nevoie de a înțelege clar, la rece, o situație legată de viața intimă, de relația în care te afli, sau o situație financiară. Unii nativi pot primi beneficii materiale, sprijin din partea partenerului, în timp ce alții vor cere mai multă responsabilitate și asumare din partea partenerului de viață.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 5 decembrieDacă în prima parte a zilei te preocupi de activități de rutină, după-amiază vei căuta compania partenerului. Profită de contextul astrologic al zilei pentru a te împăca cu acesta, dacă ați avut certuri în ultima perioadă, pentru a te bucura de armonie în cuplu. Dar și pentru a vă consolida relația prin asumarea reciprocă a unor responsabilități în cuplu.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 5 decembrieÎn primele ore ale dimineții vei deborda de energie și bună dispoziție. Chiar dacă starea ta nu va fi la fel de entuziastă pe parcursul zilei, cel puțin te vei simți bine. Chiar și nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate vor avea acum parte de o revenire spectaculoasă. Încearcă să nu te suprasoliciți cu activități de rutină.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 5 decembrieZiua de astăzi o vei dedica familiei, copiilor și persoanei iubite și starea afectivă va fi foarte bună. Fruntea ți se va descreți în sfârșit. Este un moment bun să te relaxezi cu un hobby sau practicând acele activități care-ți fac plăcere. Vei căuta să te simți în siguranță din punct de vedere emoțional. Cei singuri pot fi mai dornici de flirt.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 5 decembrieAzi te vei dedica mai mult locuinței și celor dragi. Dincolo de întâlnirile cu familia, care te vor bucura peste măsură mai ales că este vorba de o zi cu armonie în casă, așa cum nu a mai fost de multă vreme, te vei dedica cu spor și bucurie activităților gospodărești. Poate faci ordine în garderobă sau te apuci de împodobit casa.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 5 decembrieBucură-te cât de mult poți de această zi liberă și stai la povești cu cei dragi, mergi în vizită la rude, propune o ieșire cu grupul de prieteni. Felul în care comunici astăzi te va face plăcut de cei din jur și nu ar trebui să te mire dacă ceilalți îți cer sfaturi și îndrumări. Cei singuri pot cunoaște persoane care să-i atragă prin intermediul anturajului.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 5 decembrieAzi nu exagera cu nimic, ci odihnește-te corespunzător. Ai nevoie să-ți încarci bateriile pentru săptămâna ce vine. Ai mai multă grijă la alimentație și la cheltuieli, mai ales spre seară, când ai tendința de a scoate prea mulți bani din buzunar pentru a-ți îndeplini unele pofte. Zilele acestea pot veni niște vești financiare bune pentru tine, care promit o redresare de moment a veniturilor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 5 decembrieChiar dacă nu începi ziua cu prea mult entuziasm și te simți mai obosit, imediat ce Luna va intra în zodia ta, la amiază, vei începe să-ți recapeți starea de bine. Te vei preocupa de felul în care arăți, vei dori să te bucuri de micile plăceri ale vieții și vei deveni mai cuceritor. Profită și reapropie-te de persoana iubită sau de copii, dacă ai.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 5 decembrieÎți trec multe gânduri prin minte, unele constructive, altele negativiste, așa că fă un efort și menține-ți optimismul. Stai doar în preajma celor care gândesc pozitiv. Nu face excese și nu te obosi cu activități care nu-și au rostul. Seara ar trebui să încerci să mergi la culcare mai devreme decât de obicei. Ai grijă la tendința de a fi mult prea visător.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 5 decembrie

Deși începi ziua cu o stare de irascibilitate și multe gânduri care te stresează și obosesc, ulterior vei reuși să te detașezi de toate acestea și să devii mai optimist. O întâlnire cu prietenii poate contribui la starea ta de bine și poți primi niște îndrumări bune. În plus, și tu ești foarte deschis să-i ajuți pe cei din jur și să-ți oferi sfaturile.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 5 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
EVZ.ro
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
Digisport.ro
Actorul român care s-a căsătorit cu patru femei și a avut un copil din flori: „N-a zis nimeni că suntem călugări”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
EVZ.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
Capital.ro
Satul din România unde se produce artizanal Camembert, brânza cu mucegai nobil. Varga Istvan: "Facem brânzeturi fără să folosim niciun fel de chimicale în producţia lor"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro