Horoscop zilnic 4 octombrie. Influențele majore pe care le are Luna asupra zodiilor

Horoscop zilnic 4 octombrie. Influențele majore pe care le are Luna asupra zodiilor
Află care sunt influențele majore pe care le are Luna asupra zodiilor

Horoscop zilnic 4 octombrie. Luna se muta în zodia Vărsător. Vva forma aspecte pozitive cu planetele din Berbec și Balanță. Azi ne putem bucura de voioșie, istețime, originalitate. Vom simți o nevoie mai mare de schimbare în viața noastră. Suntem atrași de lucruri inedite și de persoane nonconformiste. Pe de altă parte ne putem detașa foarte ușor de ceea ce nu ne mai dorim să facă parte din viața noastră.

Horoscop 4 octombrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 4 octombrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a ieși cu prietenii,, nativule din Berbec. pentru a participa la evenimente și diferite activități de grup. Poți avea succes cu un proiect în care ești implicat. Ai grijă la propunerile cu care vin cei din anturaj pentru că te pot costa destul de mult, și la propriu și la figurat.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei s-ar putea să ai parte de niște provocări profesionale care să te împingă vrând, nevrând către succes. Ai mai multă grijă la imaginea pe care o afișezi în spațiul public și dă dovadă de diplomație și deschidere către ceea ce vine nou către tine, în special în zona profesională.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să descoperi niște secrete sau să ai acces la niște informații importante. Aceste informații te pot ajuta să iei niște decizii foarte bune în viața personală. Totodată, îți pot veni niște idei sau poți găsi niște soluție prin care să rezolvi niște situații mai complicate cu care te-ai confruntat până acum. Ascultă cu încredere sfatul persoanelor mai în vârstă sau care au experiență în domeniul tău de interes.

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să găsești niște rezolvări neașteptate la o serie de probleme financiare cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Poate găsești mijloace prin care să returnezi o datorie fără a face gaură în buget. Pe de altă parte, o situație intimă sau o situație care ți-a adus frici și stări de anxietate se poate rezolva.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează sectorul relațiilor tale și formează aspecte pozitive cu restul planetelor. Deci profită din plin de ziua de astăzi pentru a discuta cu partenerul de viață și pentru a lămuri unele neînțelegeri. De asemenea, poți negocia cu succes un contract profesional. Poți ajunge la o cale de mijloc cu persoanele cu care colaborezi. Ține cont că acest context mâine va deveni mult mai dificil și vei avea parte doar de obstacole în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Pe lângă faptul că te vei concentra de minune și vei avea un randament crescut la locul de muncă, contextul astrologic al zilei te poate ajuta să rezolvi niște neînțelegeri cu colegii sau să stabilești noi reguli la locul de muncă. Este o zi bună chiar să ceri o mărire de salariu, mai ales că ai toate șansele să primești aprecieri pentru un proiect profesional.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Luna îți tranzitează sectorul afectiv și te susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Starea generală este una bună și vei simți nevoia să te dedici activităților care îți aduc satisfacție și te bucură. Dacă ești singur, poți ieși la o întâlnire romantică. Pe de altă parte, creativitatea ta este la cote înalte și îți vei exprima cu ușurință talentele.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic te ajută să te împaci cu o persoană dragă, nativule Scorpion. Te ajută să comunici mai bine cu membrii familiei și să ajungeți la un numitor comun în privința unor activități casnice. Mai dificile pot fi situațiile în care se discută despre o moștenire sau despre actele unei case sau bun imobiliar.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 4 octombrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca astăzi să ai curajul necesar să deschizi niște subiecte pe care le-ai tot evitat și astfel să rezolvi neînțelegeri din ultima perioadă. Te bucuri de putere de convingere asupra celor din jur și ai toate șansele să încheie o negociere în favoarea ta. Pe de altă parte, este o zi bună să-ți planifici vacanță.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna traversează sectorul banilor și te poate stimula să faci anumite schimbări financiare. Cel mai probabil, aceste schimbări au legătură cu locul de muncă, cu sarcinile pentru care ești remunerat sau poate cu orele de lucru suplimentare. Poți profita de acest context astrologic pentru a discuta cu superiorii despre condițiile de salarizare.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta, aspect care îți aduce o stare de spirit bună, energie, intuiție și îți accentuează stilul original și nonconformist. Vei avea curaj sa deschizi subiecte pe care le-ai evitat până acum și poți purta niște dialoguri importante în urma cărora să afli informații, secrete sau să primești sfaturi foarte bune.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 4 octombrie Pești/ Ascendent Pești

Nativii care se confruntă cu probleme cronice legate de sistemul circulator sunt sfătuiți să fie mai atenți și să nu se suprasolicite. Tranzitul Lunii te îndeamnă la odihnă și relaxare, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Totodată, evită compania persoanelor care știi că îți consumă energia.

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 4 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe