Horoscop zilnic 30 iulie. O zi total atipică pentru o zodie: cine riscă să se îndrăgostească!

Horoscop zilnic 30 iulie. O zi total atipică pentru o zodie: cine riscă să se îndrăgostească!
Horoscop zilnic 30 iulie 2022

Contextul astrologic de astăzi, cu Luna în tranzit prin Fecioară, aduce organizare, dispoziție de muncă și rezolvarea chestiunilor de ordin administrativ. Totodată, suntem interesați de starea sănătății, de chestiunile importante din viața noastră și avem tendința să despicăm firul în patru până luăm o decizie.

Horoscop zilnic 30 iulie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicDeși este o zi de weekend, te preocupă activitățile de la serviciu, dacă ai lipsit câteva zile și trebuie să recuperezi. Ești responsabil și lași distracția deoparte pentru a te preocupa de sarcinile importante. Nu-ți lipsește energia, așa că ar fi bine să ajungi la zi cu toate treburile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicCu Luna în tranzit prin sectorul iubirii, ai toate șansele să te îndrăgostești la un drum scurt. Ești dornic să ieși la întâlniri, să-ți dedici timpul pasiunilor și să petreci mai mult timp cu prietenii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicSe anunță o zi cu multe activități gospodărești. Pentru că Luna îți traversează casa familiei și părinților, s-ar putea să existe și dialoguri privind reorganizarea spațiului de locuit sau niște deplasări pentru achiziționarea unor bunuri pentru casă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicSe anunță o zi cu multe deplasări și dialoguri legate de bani, de administrarea unor sume pe care le deții cu familia sau poate trebuie să împărțiți niște cheltuieli. Atenție în partea a doua a zilei la faptul că este posibil să apară niște conflicte de idei în raport cu partenerul de cuplu.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicAstăzi este o zi favorabilă activităților de creație, pentru că nu-ți va lipsi inspirația și creativitatea într-o activitate pe care o desfășori la serviciu, o colaborare sau activitățile de relaxare împreună cu familia.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicCu Luna în tranzit prin zodia ta, te simți bine și energic, determinat și organizat deși vor exista destule momente pe parcursul zilei când te vei simți epuizat. Contextul zilei te ajută în luarea unor decizii importante, care pot avea legătură cu planul profesional.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicAstăzi, Luna îți traversează casa subconștientului, izolării și trecutului și este posibil ca unele situații sau persoane din trecut să revină în viața ta și să te răscolească. Și un dialog cu cineva apropiat ar putea duce într-o direcție care să te facă să regreți anumite lucruri din trecut.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicAstăzi ești înconjurat de prieteni, mergi la un concert sau la un spectacol, cunoști persoane noi și-ți mărești cercul de prieteni. Te bucuri de popularitate și succes și te remarci în cercurile pe care le frecventezi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicDeși este zi de weekend, preocupările tale se îndreaptă spre sectorul profesional. Inițiezi niște dialoguri cu persoane cu putere de decizie. Ieșiți la o întâlnire și puneți la cale un proiect profesional nou.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicPrincipiile și credințele, călătoriile și studiile, dar și relațiile cu persoane aflate în străinătate sunt activate astăzi. Din punct de vedere relațional, este o zi în care ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Așa că poți reveni la niște propuneri pe care până acum nu le acceptase.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicBanii sunt subiectul fierbinte la ordinea zilei de astăzi. Faci socoteli, cauți surse de finanțare pentru un proiect, returnezi o datorie sau rezolvi ceva legat de acte și bunuri de patrimoniu.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicCu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, reusești să stabilești o punte de legătură puternică cu partenerul de cuplu, dar și cu cei cu care dezvolți contracte sau parteneriate. În partea a doua a zilei ești atent la nevoile partenerului.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 29 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!