Horoscop zilnic 3 iulie. Zi plină de tensiuni în dragoste și probleme cu banii

Horoscop zilnic 3 iulie. Zi plină de tensiuni în dragoste și probleme cu banii
Azi, o zi plină de tensiuni în dragoste și probleme cu banii

Horoscop zilnic 3 iulie. Luna intră astăzi într-o opoziție cu Saturn, planeta restricțiilor. Așa că este posibil să apară unele blocaje în exprimarea sentimentelor sau să fim puși în fața unor evenimente care să ne resposabilizeze cu forța. În plus, și Marte, planeta acțiunii, se află în careu cu Pluto, iar acest context este deosebit de conflictual. Așa că astăzi este o zi plină de tensiuni în dragoste și probleme cu banii.

Horoscop 3 iulie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 3 iulie Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi, comunicarea este cheia rezolvării unor probleme care apar în relațiile cu prietenii, nativule din Berbec. Posibil ca planurile tale de a petrece ziua cu partenerul sau cu persoanele din grupul tău să fie date peste cap de unele evenimente. Vei găsi rapid o soluție, dacă ești deschis.

Horoscop zilnic 3 iulie Taur/ Ascendent Taur

Contextul zilei de astăzi vine cu un blocaj în relațiile cu părinții. Poate primești niște critici legate de faptul că îți petreci timpul doar muncind, deși ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare pentru a te reechilibra psihic și fizic. Dacă te afli într-o vacanță, principiile tale se pot schimba în urma unor experiențe pe care le ai.

Horoscop zilnic 3 iulie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Posibil să fii surprins astăzi de veștile sau informațiile care-ți parvin din străinătate, de la prieteni sau rude. Totodată, dacă ești implicat în multe proiecte extraprofesionale, nu-ți stă capul la distracție și relaxare până nu-ți termini treaba sau respecți termenele limită.

Horoscop zilnic 3 iulie Rac/ Ascendent Rac

Dacă apar tensiuni sau întâmpini un refuz din partea partenerului în legătură cu intențiile tale de a cheltui o sumă de bani, cel mai bun lucru ar fi să amâni achiziționarea sau să accepți și argumentele partenerului.

 

Horoscop zilnic 3 iulie Leu/ Ascendent Leu

Niște activități planificate te preocupă în prima parte a zilei. S-ar putea să te ajute unele sfaturi ale partenerului, dacă îi dai voie să ți le spună. Nu de alta, dar îl afectează și pe el această situație. Este bine să fii responsabil, dar măcar zilele libere păstrează-le pentru odihnă!

Horoscop zilnic 3 iulie Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să nu te simți în apele tale astăzi, să apară probleme de sănătate care să te oblige să iei o pauză. În partea a doua a zilei este posibil să primești vești din străinătate, posibil o invitație de la un fost coleg care dorește să reluați legătura.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop zilnic 3 iulie Balanță/ Ascendent Balanță

Ai nevoie de o vacanță și începi să-ți dai și tu seama de acest lucru, așa că îți pregătești discursul pentru mâine, când ajungi la job și îi ceri șefului câteva zile libere. Pentru că ți se apreciază eforturile din ultima perioadă și pentru că ai muncit mult, s-ar putea să obții minivacanța dorită. Marte formează careul din sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la conflicte destul de serioase în cuplu.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop zilnic 3 iulie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ziua de astăzi vine cu întâlniri cu prietenii, nativule Scorpion, cu invitații în oraș, la evenimente, spectacole, concerte. Deși te întâlnești cu colegii sau foștii colegi, decideți de la început să nu discutați despre serviciu. Măcar câteva ore, cât stați împreună, să reușiți să vă detașați. Pe de altă parte, ține cont că atât Marte, cât și Pluto sunt guvernatorii tăi. Faptul că se află în aspecte tensionate, te vor agita și pe tine și te vor face conflictual.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 3 iulie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă trebuie să susții un examen, proiect, lucrare de licență sau interviu în fața unei comisii, se anunță o zi cu un randament ridicat intelectual, așa că te poți pregăti eficient. Vei acumula ușor informație și acest lucru îți va da încredere în tine că vei face o figură frumoasă. Pe de altă parte, Marte se află în sectorul iubirii tale și te poate face conflictual persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 3 iulie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși ai avut dese dialoguri cu partenerul de cuplu, legate de nevoile tale emoționale/intime, astăzi s-ar putea să te trezești cu o situație în care să nu reușești să intri pe aceeași lungime de undă cu acesta. Îți dorești relansarea relației, însă partenerul nu cooperează cu tine. Cel puțin, nu azi. Așa că nu-ți rămâne decât să ai răbdare. Pe de altă parte, ai grijă și la conflictele care pot lua naștere în familie sau la micile accidente care se pot petrece în locuință.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 3 iulie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul de astăzi vine cu unele tensiuni, dar și rezolvări în cuplu. Deși te lovești de un blocaj de comunicare și nu-ți este prea ușor să-ți pui sufletul pe tavă, aspectele astrologice îți vor aduce niște lecții dure, care te vor ghida pe direcția care trebuie. Vorbește despre temerile și angoasele tale, dar nu o face sub formă de reproș.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 3 iulie Pești/ Ascendent Pești

Astăzi apar blocaje sau o situație în relațiile cu prietenii sau privind planurile voastre împreună, care se schimbă. Deși nu ești prea încântată de acest lucru, reușești să te remontezi și să cooperezi cu tot ce vine spre tine. Marte se află în sectorul tău financiar, iar aspectele deloc plăcute pe care le face astăzi te pot stimula la cheltuieli neinspirate.

Sfatul astrologului de serviciu

HoroscopulHoroscop zilnicHoroscop zilnic 2 iulie zilei de 3 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!