Horoscop zilnic 29 iulie. Zodia care atrage mari câștiguri

Horoscop zilnic 29 iulie. Zodia care atrage mari câștiguri
Horoscop zilnic 29 iulie

Marte, planeta responsabilă cu modul nostru de a acționa, intră astăzi în zodia Fecioară, o zodie tipicară, caracterizată de modestie, seriozitate și disciplină, prin urmare și noi vom manifesta aceste atribute în modul de a acționa. Marte a mai fost în Fecioară în urmă cu aproximativ doi ani și va sta aici până pe data de 15 septembrie 2021. În toată această perioadă, acțiunile noastre vor fi mai calculate, vom fi mai atenți la detalii, mai meticuloși și mai perfecționiști, dând dovadă de mai multă răbdare. Totodată, vom deveni și critici și autocritici, ne va deranja superficialitatea, serviciile de proastă calitate, iar mare parte din energie o vom canaliza către muncă și sănătate. Este o perioadă bună să facem curățenie, atât la propriu, cât și la figurat.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Marte în tranzit prin sectorul muncii tale, va urma o perioadă în care-ți vei canaliza energia asupra sarcinilor și responsabilităților pe care le ai, atât cele de natură profesională, cât și casnică.

În toate activitățile pe care le vei întreprinde, inclusiv cele de rutină, vei avea spor, vei da dovadă de responsabilitate și seriozitate.

Cum Marte este și guvernatorul tău, este o perioadă bună să faci ordine în viața ta, să te preocupi de sănătate și să schimbi acele obiceiuri toxice. Fă schimbări în stilul de viață, reorganizează-ți programul.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte va tranzita chiar sectorul iubirii tale și cum îți este guvernator al relațiilor, este o perioadă foarte bună să faci ordine în viața sentimentală. Vor apărea situații care cer schimbări și vei da dovadă de mult simț practic în rezolvarea problemelor de cuplu.

Dat fiind că și Venus, guvernatoarea ta, se află tot în Fecioară, poate fi o perioadă bună să te îndrăgostești sau, dacă ești parte a unui cuplu, să te gândești la creșterea familiei și la apariția unui copil. Marte în acest tranzit susține nativii care participă la competiții, concursuri și oferă o doză mai mare de poftă de viață, de distracție și aventură, dar canalizate mai mult pe zona de relaxare decât de suprasolicitare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte în Fecioară va activa sectorul familiei și al locuinței, prin urmare îți vei dedica mare parte din energie în aceste direcții.

Dat fiind că va face aspecte tensionate cu Sensul Vieții aflat în zodia ta, cumva acest tranzit este menit să te focuseze pe construirea unei direcții de viitor, poate cumperi/renovezi o casă, poate analizezi ideea de a-ți construi un cămin sau pur și simplu îți canalizezi energia pentru a face curățenie în viața ta, atât la propriu, cât și la figurat.

Pot apărea fel și fel de tensiuni cu părinții sau cu cei cu care locuiești sub același acoperiș, pot apărea neplăceri în gospodăre care trebuie rezolvate și care îți pot creea frustrări. Atenție la accidentări în gospodărie!

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte în Fecioară te susține puternic în zona de comunicare și în toate procesele ce țin de învățare. Dacă nu aveai curaj până acum să spui ceva, acum o vei face.

Totodată, posibil să ai de-a face cu situații în care trebuie să obții aprobări, avize, acte, diferite documente care atestă un statut, o diplomă, să dai un examen sau să susții un interviu, o ședință, un discurs public.

Totodată, te vei mișca mai mult, fie că pleci într-o vacanță, într-o excursie sau faci plimbări și deplasări în diferite contexte.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Marte în Fecioară îți activează sectorul financiar și mare parte din energia ta se va canaliza în această direcție. Acțiunile tale vor fi, în mare parte, menite să-ți aducă câștiguri, vei lupta pentru un drept material, salarial, vei face calcule și socoteli, drămuindu-ți cu mult pragmatism bugetul.

Posibil să fii și tentat către cheltuieli mai mari, dar preocupă-te întâi de facturi și alte plăți pe care trebuie să le faci. Sunt și nativi care prind curaj să-și monetizeze talentele.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte intră chiar în zodia ta și îți aduce o mare doză de energie și determinare pentru a-ți atinge scopurile. Ești mai harnic, ai mai mult spor în tot ceea ce faci, te automotivezi și te simț mai încrezător în forțele tale. Simțul practic se activează puternic și poți face strategii pentru viitor.

Marte îți va aduce și mai multă dorință, poftă de viață și de mișcare și nu ar strica să te apuci de un sport care-ți place.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Acest tranzit al lui Marte prin Fecioară te poate face mai introspect, mai întors către trecut și mai dornic să afli lucruri ascunse, să afli veridicitatea unei situații, posibil chiar în relația de cuplu, dat fiind că Marte este guvernatorul acestui sector. Și în relațiile profesionale poți căuta dincolo de cortină.

S-ar putea să fii mai agitat mental, să te iriți mai ușor, mai ales dacă vei reprima trăiri, dorințe și sentimente. În această perioadă îți poți canaliza energia către meditație, spiritualitate, psihologie, îi poți ajuta pe cei din jur mai nevoiași, însă nu uita să te și odihnești corespunzător.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte, chiar guvernatorul tău, va intra în sectorul vieții sociale pe care-l va energiza în următoarea perioadă. Vei fi mai dornic să ieși din casă, să legi noi relații de prietenie, să intri în nou grupuri și poți cunoaște persoane importante care să te ajute în acțiunile tale.

Totodată, Marte te susține în proiectele de grup, si energie și te focusezi mai bine pe ceea ce ai de făcut, construiești strategii și planuri de viitor. Munca în echipă te avantajează.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte va tranzita sectorul carierei tale și în toată perioada care urmează te va ajuta să te focusezi pe obiectivele tale profesionale și nu numai. Vei avea energie și determinare să ieși în față, să te afirmi, chiar și să faci pași siguri spre o avansare profesională.

Totodată, deși poți fi mai conflictual cu superiorii, vei da dovadă de răbdare, ambiție și perseverență în acțiunile menite să te pună în evidență.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Marte în Fecioară vei deveni mult mai practic, mai pragmatic de câte ori vine vorba de planurile și proiectele tale. Ți-ai conturat niște idealuri și acum îți canalizezi energia pe atingerea lor.

Este o perioadă în care acțiunile tale pot fi focusate pe zona de studiu, de cunoaștere, explorare, călătorii, dar și pe zona de evoluție spirituală, de înțelegere și integrare a unor principii și mentalități de viață.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte în Fecioară va activa sectorul tău financiar, fiind vorba de un sector al banilor și bunurilor materiale pe care le deții împreună cu alții, de exemplu, credite, banii partenerului, impozite, moșteniri, partaje.

Abordarea ta față de această zona va deveni mai practică, mai rigidă și îți poți focusa mai mult energia către rezolvarea unui astfel de context. Vei fi mai prudent atunci când vei lua sau da bani cu împrumut și nu te vei aventura în investiții riscante. Acest tranzit este de foarte bun augur pentru viața intimă a cuplului, așa că poți profita pentru a alunga monotonia instalată.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și fie că este vorba de relația cu partenerul de viață sau de relația cu partenerii profesionali, abordarea ta va fi una mai rigidă, mai serioasă, sobră și practică.

În orice astfel de dispută poți veni cu argumente logice și vei analiza din toate unghiurile perspectiva unei relații.

Poți fi mai focusat pe obținerea unui contract, fie de căsătorie, fie de colaborare. Este o perioadă în care poți reaprinde pasiunea și poți aduce dorința în viața de cuplu.

Horoscopul zilei de 29 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI