Horoscop zilnic 28 octombrie. Azi, o zodie va primi o sumă importantă de bani

Horoscop zilnic 28 octombrie. Azi, o zodie va primi o sumă importantă de bani
Horoscop zilnic 28 octombrie 2021

Horoscop zilnic 28 octombrie. După aspectul tensionat pe care l-a format ieri planeta iubirii Venus, din zodia Săgetător, iată că astăzi avem parte de o îmbunătățire a contextului datorită sextilului pe care îl face cu Jupiter, planeta beneficiilor, din Vărsător. Ne putem bucura de șanse, oportunități, avem mai multă încredere în noi și suntem mai entuziaști.

Horoscop zilnic 28 octombrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă ai trecut cu bine de ziua de ieri din punct de vedere relațional, află că astăzi ai șanse să-ți stabilizezi relația de cuplu sau poate o relație profesională. Totodată, este un moment bun să crești un proiect, poate îți vine o șansă în acest sens, o oportunitate de a te afirma în online. Alți nativi cunosc noi persoane cu care empatizează foarte bine, cu care împart același sistem de valori și principii de viață și reușesc să-și lărgească anturajul. Fă-ți planuri de viitor cu încredere, dar fă-le pe termen scurt și ai grijă să fie realizabile. Ai mai multă încredere în idealurile tale și dacă simți că mai trebuie să înveți ceva, fă-o!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi vei simți o mai mare încredere în tine și vei fi mai optimist decât zilele trecute, iar dacă știi că trebuie să te debarasezi de ceva toxic și nefolositor din viața ta, acum vei avea puterea să o faci, indiferent că este, de exemplu, un obicei nociv, o dependență emoțională sau o frică financiară. De asemenea, dacă ai pierdut ceva sau pe cineva de curând, azi poți zâmbi și poți trece mai departe. Poți primi niște șanse de a te afrma profesional, de a ieși în lumina reflectoarelor, ocazia de a-ți atinge un obiectiv profesional.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dacă ai trecut cu bine peste ziua de ieri, azi poți profita pentru a-ți așeza relația cu partenerul de viață pe o temelie mai solidă, în sensul că vă puteți face planuri de viitor împreună. Din multe puncte de vedere este o zi bună pentru dialog, pentru clarificări și pentru rezolvarea unor neînțelegeri mai vechi. Profesional, poți ajunge mai ușor l aun acord cu partenerii și colaboratorii și chiar poți discuta termenii și condițiile unui contract de muncă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ești implicat într-un proces sau ai de împărțit ceva cu cineva sau vrei să-ți faci un credit, vei avea mai multe ocazii să rezolvi aceste contexte. Și al locul de muncă sau în activitățile cotidiene pe care le întreprinzi vei avea mai mult spor și te vei bucura de sprijin din partea altora. Va trebui, însă, să ai grijă la cum îți gestionezi energia și resursele de orice fel pentru a nu te suprasolicita fără să-ți dai seama.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri de o energie bună, de o stare de spirit care te îmbie la distracții cu copiii, la activități în doi cu partenerul, la delectare și răsfăț. Este un moment bun pentru a te conecta cu persoana iubită, pentru a-ți stabiliza relația. Dacă întâlnești o persoană care te atrage, nu te grăbi totuși să intri într-o poveste de iubire sau cel puțin nu te entuziasma prea tare. Te exprimi cu ușurință, îți expui mai bine latura creativă și poți negocia avantajos.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Îndrăznește să faci pași în față la locul de muncă și profită de ocaziile care-ți vin pentru a crește. Nu te mai teme și nu te mai împiedica de toate nimicurile și nu încerca să mulțumești pe toată lumea. Încearcă să acorzi mai multă atenție și odihnei pentru că ai tendința de a te suprasolicita azi, maia les că ai destul de multă energie ascunsă. Pe de altă parte, te poți bucura de sprijinul familiei în activitățile casnice, astfel încât să nu le resimți ca o apăsare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de idei creative, îndrăznețe și o gândire pozitivă care te ajută să răzbești oricărei provocări pe care o întâlnești în cale. Dacă ai de negociat ceva, șansele de a obține ce îți dorești sunt foarte mari. Pe de altă parte, tot puterea cuvintelor te ajută să cucerești pe cei din jur, însă dacă ajungi în zona de flirt, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ. Dialogul calm și înțelept te poate ajuta să lămurești multe și în relația cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi te bucuri de mai multă încredere în tine și îți poți expune niște părți mai puțin cunoscute, niște talente ascunse. Poți face niște cheltuieli pentru cei dragi sau pentru casă, mai ales dacă te-ai mutat de curând sau ai început o renovare. Este, de asemenea, foarte probabil să primești o sumă de bani, poate un sprijin financiar de la familie sau poate ți se recunosc niște merite profesionale și te bucuri de niște avantaje materiale.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi te bucuri de un magnetism aparte și ai o mare putere de convingere asupra celor din jur. Dacă va trebui să faci o negociere, șansele să obții ceea ce-ți dorești sunt foarte mari. În plus, vorbele tale sunt înțelepte, atragi aprecieri și atenția tuturor, așa că nu te mira dacă ți se cer sfaturi. Nu te teme să-ți exprimi ideile, însă nici nu te grăbi să iei decizii importante. Ești mai optimist și mai bine dispus, mai dornic să ieși cu prietenii și să faci plimbări.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi poți fi mai cheltuitor decât de obicei și s-ar putea să nu cumperi neapărat lucruri de care să ai nevoie, cât să preferi să-ți faci niște pofte și să-ți satisfaci niște plăceri. A grijă să nu cheltui pe fond emoțional, doar pentru a te simți mai bine pe moment. Unii nativi pot primi un bonus, o sumă de bani sau un beneficiu material. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să-ți valorifici mai mult talentele.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ai șanse să faci progrese importante în viața personală, progrese legate de un proiect sau plan pe care-l ai în derulare. Oricum este o zi bună să-ți faci planuri de viitor, dar fă-le pe termen scurt și ai grijă să fie realizabile. Poți rpimi ajutprul celor din jur, prietenilor, asociaților, poți primi aprecieri și te poți bucura de mai multă popularitate într-un grup. Posibil ca cineva din anturaj să îți ceară ajutorul, însă nu te grăbi să-l oferi dacă este vorba de un împrumut.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te poate stimula profesional și s-ar putea să prinzi mai mult curaj pentru a te afirma sau pentru a cere ceea ce consideri că ți se cuvine. Ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți atinge un obiectiv, dar evită să lași fricile și neîncrederea în tine să se manifeste. Ai grijă cum îți dozezi energia pentru că te poți suprasolicita ușor, iar stresul te poate obosi peste măsură.

Horoscopul banilor noiembrie 2021Horoscopul zilei de 28 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI