Horoscop zilnic 28 iunie. Zodia care azi va avea probleme mari cu sănătatea

Horoscop zilnic 28 iunie. Zodia care azi va avea probleme mari cu sănătatea
Vezi care este zodia care azi va avea probleme mari cu sănătatea

Horoscop zilnic 28 iunie. Astăzi se formează un aspect tensionat între Jupiter din Vărsător și Soarele din Rac, aspect care ne poate stimula să ducem lucrurile la extrem și să ne consumăm energia în mod inutil. Trebuie să avem grijă și să evităm excesele de orice natură.

Horoscop zilnic 28 iunie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă te știi cu anumite afecțiuni hepatice, azi încearcă să ai mai multă grijă la alimentație. Pe de alta parte, contextul tensionat al zilei poate aduce certuri destul de serioase în familie. Se pot face reproșuri și se pot arunca cuvinte dureroase. Grijă la luptele de orgolii.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Taur/ Ascendent Taur

Tu ai mare nevoie de odihnă, așa că astăzi nu face niciun fel de exces. S-ar putea să nu te poți concentra asupra activităților pe care le ai în program. În plus, poți fi mai conflictual cu cei din jur. Ai mai multă grijă dacă te urci la volan.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai grijă la tendința de a cheltui în exces. Din cauza asta poți da naștere unor conflicte cu partenerul sau chiar conflicte cu prietenii, dacă aveți de împărțit bani. Fii precaut cu toate ofertele care îți vin din zona anturajului.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Rac/ Ascendent Rac

Soarele este în zodia ta și careul cu Jupiter te poate obosi peste măsură și asta pentru că ai tendința de a te suprasolicita profesional. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la imaginea ta și la tendința de a prelua responsabilități profesionale mult prea mari. Posibile lupte de putere cu superiorii.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Leu/ Ascendent Leu

Dat fiind faptul că Soarele este guvernatorul tău, fără îndoială că astăzi nu te simți în apele tale. Dincolo de faptul că ar trebui să te odihnești mai mult, este absolut necesar să eviți excesele de orice natură. Totodată ai grijă la tendința de a-ți amplifica niște temeri și stări depresive.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Fecioară/ Ascendent Fecioară

Încearcă să menții limita între un flirt prietenesc și un flirt pasional. Totodată, contextul zilei iti poate aduce conflicte cu prietenii sau cu persoanele cu care ești asociat. A ai grijă la investițiile pe care le faci și nu-ți asuma riscuri financiare prea mari.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic Balanță/ Ascendent Balanță

Fii cu ochii în patru din punct de vedere profesional pentru că s-ar putea ca cineva să-ți pună bețe în roate sau să încerce să-ți strice imaginea. Pe de altă parte, sunt posibile discuții mai tensionate în cuplu și chiar se poate aborda subiectul oficializării relației.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Scorpion/ Ascendent Scorpion

La locul de muncă va fi foarte greu să menții o atmosferă calmă nativule din Scorpion, și cel mai probabil tendința va fi de a intra în discuții în contradictoriu cu colegii. Și tu poți avea senzația că cineva îți pune bețe în roate, însă nu te grăbi să dai un verdict sau să iei o decizie profesională.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu mai mult ca oricine încearcă să nu faci excese astăzi, mai ales că ai tendința de a-ți amplifica niște frici mai vechi, niște traume și chiar dependențe. Ține cont că dacă ai o stare proastă astăzi, de vină poate fi faptul că nu te simți iubit sau fericit.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele se află în sectorul relațiilor tale nativule din Capricorn, prin urmare riscul de conflict cu partenerul de viață este foarte mare. S-ar putea ca teme legate de traiul în comun să stea la baza tensiunilor. Totodată, ai grijă să nu faci reproșuri sau să spui cuvinte pe care să nu le mai poți îndrepta. Și din punct de vedere profesional este o zi delicată și cu risc de conflict.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ai mare grijă la tendința de a face excese la locul de muncă și de a prelua mai multe activități decât poți duce. S-ar putea ca excesul de zel să-ți afecteze starea generală. Încearcă să ții în frâu stresul și să te odihnești mai mult, mai ales dacă ai deja probleme de sănătate.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Pești/ Ascendent Pești

Ai tendința de a-i manipula pe cei dragi, iar astăzi s-ar putea să te alegi cu niște reproșuri în această direcție. Evită jocurile sentimentale și flirturile, mai ales dacă ai o relație. Pe de altă parte, nu te-a arunca în speculații financiare pentru că poți pierde bani.

 

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 28 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!