27 iul. 2021 | 18:07

Horoscop zilnic 28 iulie. Zodiile care trebuie să se reorienteze neapărat în carieră. Astrele au vorbit!

Horoscop
Horoscop zilnic 28 iulie. Zodiile care trebuie să se reorienteze neapărat în carieră. Astrele au vorbit!
Horoscop zilnic 28 iulie 2021

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Leu, zodie pe care o va tranzita până pe data de 12 august. În toată această perioadă, Mercur ne stimulează la nivel mental, iar exprimarea va fi mult mai creativă. Vom avea idei strălucitoare și grandioase, ne vom expune mai ușor și mai teatral sentimentele și vom interacționa cu cei din jur cu mai mult entuziasm. Totodată, vom avea mai mult curaj să luăm decizii și vom fi mai convingători în discursuri. Totuși, trebuie să avem grijă să nu ne lăudăm prea mult, să nu ne impunem ideile noastre celorlalți și să nu devenim superficiali trecând peste detalii esențiale.

Horoscop zilnic 28 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur va tranzita sectorul tău afectiv, iar acest context te va susține foarte mult dacă vrei să-ți exprimi iubirea sau să-ți recunoști sentimentele pentru cineva. Totuși, nu te lăsa ghidat de orgoliu în luarea deciziilor, în special în plan sentimental. Acest tranzit poate accentua o serie de ambiții în plan sentimental care pot denatura și strica relațiile. Cuvintele tale sunt ghidușe, flirtezi și cucerești cu mai multă ușurință, însă nu te grăbi să faci promisiuni mărețe, ci comunică responsabil. Cu Mercur în Leu dai dovadă de o creativitate remarcabilă și îți expui ideile într-un mod artistic. Este o perioadă bună pentru a te apropia de copii, dacă ești părinte, și pentru a încerca să le înțelegi mai bine trăirile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur în Leu te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia, însă va trebui să depui un real efort pentru a nu intra în conflicte cu cei dragi, dat fiind că va face o opoziție cu Saturn în următoarele zile. Nu vei suporta autoritatea nimănui și cu cât vei fi mai rigid în comunicare, cu cât îți vei impune punctul de vedere mai mult, cu atât tensiunile se vor amplifica. Pe de altă parte, acest tranzit te susține să rezolvi contexte ce țin de casă, de actele unei locuințe, să obții aprobări, poate chiar un credit imobiliar. Unii nativi analizează posibilitatea unei mutări, schimbări de domiciliu, poate chiar ca urmare a unui context profesional în care se află.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Pe tine te susține din plin tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, prin Leu, deoarece îți activează sectorul comunicării. Vei avea idei mărețe, vei găsi soluții la problemele tale și te vei exprima într-un mod direct și creativ, dar ai mare grijă să nu devii superficial sau prea arogant când este vorba de capacitățile tale intelectuale. Câștigi teren în dezbateri, faci față polemicilor cu brio, însă ține cont că opoziția cu Saturn poate aduce tensiuni cu cei din jur și te poate face mult prea rigid în gândire și impunător. Este o perioadă bună pentru a învăța și a negocia.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur îți va activa sectorul financiar și dincolo de ideile strălucite pe care le-ai putea avea în această perioadă legate de cum să-ți crești veniturile, tranzitul te va susține să lupți pentru niște drepturi salariale, pentru niște interese financiare care ți se cuvin. Totodată, poți analiza posibilitatea de a scoate bani din talentele tale native sau grație abilităților pe care le ai. Este o perioadă în care ar trebui să ai mai multă încredere în tine. Ține cont că opoziția cu Saturn poate să-ți limiteze cheltuielile și aduce tensiuni în cuplu ca urmare a bugetului comun sau tensiuni din cauza faptului că ceilalți, indiferent că sunt părinți, parteneri de viață sau afaceri, nu mai sunt dispuși să te susțină financiar.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur intră în zodia ta, tranzit care-ți aduce ocazia să te exprimi (deși nu atât de liber pe cât ți-ai dori), îți aduce ocazia să spui lucrurilor pe nume, să comunici mai mult, să-ți expui ideile și să-ți susții punctul de vedere. Ești sigur pe tine, îți menții cu fermitate poziția și ești greu de combătut în confruntările directe. Nu vorbi doar despre tine, ci fii atent și la ce spun ceilalți și nu lua decizii din orgoliu. Opoziția cu Saturn poate aduce tensiuni în cuplu și în relațiile profesionale, te poate face prea rigid în gândire și te poți simți neînțeles sau limitat în exprimare, iar careul cu Uranus îți cere să faci schimbări la nivel de raționament și legate de modul în care comunici. Încearcă să analizezi o situație și din alt unghi și să lași manifestările de superioritate deoparte. Ești convingător, dar dă dovadă și de înțelepciune.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, îți răscolește trecutul și amintirile în tranzitul său prin Leu și te îndeamnă să intri într-o etapă de introspecție și meditație. Ai grijă la gândurile negativiste și pesimiste și fă un efort pentru a-ți transforma frământările interioare în decizii constructive. Poți afla fel și fel de secrete, dedesubturi, jocuri de culise în perioada următoare. Pe de altă parte, poți să fii mai irascibil, mai ales că Mercur face careu cu Uranus, și ar trebui să cauți să faci unele schimbări de perspectivă, să te responsabilizezi mai mult vizavi de sănătatea ta și să-ți acorzi mai mult timp liber, să schimbi rutina zilnică.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur în Leu îți activează sectorul vieții sociale și vei simți nevoia să interacționezi mai mult cu prietenii, să stai la povești, dar și să planifici lucruri serioase. Ai grijă la tendința de a te impune în fața acestora sau la tendința de a te băga în viața lor, luând decizii pentru ei sau încercând să le schimbi propriile lor decizii. Poți cunoaște noi persoane care să te susțină pe mai departe, îți poți face planuri de viitor îndrăznețe și curajoase și vei avea idei strălucite cu privire la proiectele comune, dar consultă-te și cu celelalte persoane implicate. Cei care au proiecte în online sau de media se pot bucura de succes și popularitate. Totuși, opoziția cu Saturn și careul cu Uranus pot aduce și unele tensiuni și blocaje în acest sector de viață, cerând reconfigurări.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur îți activează sectorul carierei și te susține să te afirmi prin ideile creative pe care le ai, să cauți soluțiile cele mai bune pentru a te face remarcat. Vei dori cu orice preț să strălucești, vei reconfigura strategii de atingere a unor obiective, însă încearcă să nu-ți impui punctul de vedere cu autoritate, să nu iei decizii profesionale (mai ales legate de schimbarea carierei) dintr-un ego prea mare și ține cont că tensiunile cu superiorii pot escalada. S-ar putea ca ceea ce nu ai spus până acum să spui, dar ai grijă să nu-ți fie afectată imaginea.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur în tranzit prin Leu este de bun augur pentru tine pentru că te susține să vezi unele contexte dintr-o altă perspectivă, dar mai ales îți oferă ocazia să-ți consolidezi niște credințe, principii și mentalități. Ai idealuri înalte pe care le vei atinge dacă te responsabilizezi și-ți faci un plan, un program diferit de cel de până acum. Vrei să te faci auzit, dar nu o face cu orice preț. Ai de asemenea grijă la impunerea unor opinii și la tensiunile care pot apărea în urma unor conflicte de principii. Tendința ta este să-ți impui credințele și filozofiile și altora. Deși crește interesul pentru călătorii, fii cu băgare de seamă dacă alegi să pleci peste hotare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Mercur în tranzit prin Leu și în aspectele tensionate cu Saturn, guvernatorul tău, și cu Uranus din Taur, va trebui să ai mare grijă la speculațiile financiare și la asumarea unor riscuri mult prea mari. Sunt nativi care luptă cu îndârjire pentru obținerea unor drepturi financiare, a unor bunuri materiale, moșteniri, nativi care iau decizii legate de un partaj. Oricum, orice ar fi, nu lua decizii mânat fiind de orgolii pentru că pot apărea pierderi. Totodată, se pot manifesta traume emoționale mai vechi, pot ieși secrete la suprafață, infidelități, se poate complica o relație ascunsă, iar în cuplu pot deveni apăsătoare geloziile și discuțiile despre intimitate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur va intra în sectorul relațiilor tale, un sector deja încercat și supus stresului de celelalte tranzite. Ei bine, deși în mod normal Mercur te-ar fi susținut să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, de această dată dialogul va fi marcat de tensiuni care vor lua naștere ca urmare a orgoliilor, mândriilor și ambițiilor. O cale de mijloc va fi greu de găsit acum, de aceea ar fi de preferat să nu iei decizii radicale privind relațiile tale. Dacă ai de negociat un contract, și nu numai, s-ar putea să fii de neînduplecat și să-ți menții poziția până în pânzele albe.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur va traversa sectorul muncii și sănătății tale, un sector deja stresat de tranzitele planetare anterioare. Ei bine, poate a venit momentul, în urma repetatelor neplăceri trăite în aceste zone, să iei deciziile pe care până acum nu ai avut curaj să le iei legate de rutina zilnică și de programul de muncă, poate chiar de un job în sine. Tensiunile cu colegii sau subalternii vor fi la ordinea zilei, mai ales în prima perioadă a acestui tranzit, iat tu nu vei fi deloc dispus să faci compromisuri. Odihnește-te mai mult și nu te suprasolicita nervos. Atenție și la sistemul cardiovascular!

Horoscopul zilei de 28 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Claudia Puican reacționează după ce Armin Nicoară și Sindy apar tot mai apropiați la „Insula de 1 milion”: „Verigheta?”
Ego.ro
ȘOC! Anamaria Prodan, dezbrăcată la 51 de ani. NU mai știe de rușine, imagini INTERZISE
Digi24
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Cancan.ro
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Romania TV
ULTIMA ORĂ! A murit Adina Cezar! Este vestea extrem de tristă a începutului de săptămână!
Capital.ro
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
EVZ.ro
Decizie greu de înțeles la PRO TV. E vizată una dintre cele mai urmărite emisiuni
Adevarul
Cum sunt săpate tunelurile din vestul României. Trenurile vor circula cu 160 km/h prin munte VIDEO
BZI.ro
Pescobar a înlocuit-o pe Larisa cu… Larisa! Ea este noua şefă de la Taverna Racilor!
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Antena 1 a dat de pământ cu Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Ce s-a întâmplat în prima ediție a noului "Chefi la Cuțite".
Redactia.ro
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Digi24
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Maioneza pe care puțini o știu. O rețetă surprinzătoare
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
BZI.ro
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
Capital.ro
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024. ANM a anunțat când se încălzește în România
Antena 3
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Adeverințe pentru BANI ÎN PLUS la pensie. Pensionarii iau cu asalt Casele de Pensii
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro