Horoscop zilnic 26 mai 2022. Zodiile care vor avea nemulțumiri mari la locul de muncă

Horoscop zilnic 26 mai 2022. Zodiile care vor avea nemulțumiri mari la locul de muncă
Vezi zodiile care vor avea nemulțumiri mari la locul de muncă

Horoscop zilnic 26 mai 2022. Mercur, aflat în retrogradare în zodia Taur, formează un aspect de susținere cu Pluto, și el retrograd în zodia Capricorn. Acest context ne aduce putere mentală și capacitatea de a vedea lucrurile mult mai în profunzime. Ne putem corecta niște greșeli financiare și putem depăși niște pierderi.

Horoscop zilnic 26 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 26 mai Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă nu ești mulțumit de salariul tău, nativule din Berbec, contextul astrologic al zilei te stimulează să ceri o renegociere. Deși discuțiile cu superiorii sunt la limită, nu este exclus să obții cel puțin o promisiune. Este o zi bună să-ți dai seama din ce cauză pierzi bani și astfel să stopezi acest aspect.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop zilnic 26 mai Taur/ Ascendent Taur

Dat fiind faptul că Mercur este în zodia ta, s-ar putea să te confrunți cu o lipsă de încredere în raționamentul tău și să te temi să iei decizii. Contextul de astăzi te ajută să-ți schimbi niște principii și credințe, și să-ți recâștigi mentalitatea de învingător.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 26 mai Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să ai parte de coincidențe și să ți se repete niște experiențe de viață trăite. Ascultă-ți vocea interioară și vezi ce mesaje poți decodifica de aici. Totodată, s-ar putea să afli niște secrete care să te dea peste cap.

 

Horoscop zilnic 26 mai Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic te susține să reiei niște teme de discuție cu partenerul de viață sau poate cu prietenii. Poți clarifica niște lucruri și poți ajunge la sentimente mai bune. Pe de altă parte profită și reanalizează implicarea ta într-un proiect.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 26 mai Leu/ Ascendent Leu

La locul de muncă s-ar putea să ai parte de niște obstacole în desfășurarea activităților. Cel mai probabil, nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut din cauza oboselii. Unii nativi pot dezvolta o serie de frici și frustrări profesionale care să-i determine să ia o decizie legată de cariera lor.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 26 mai Fecioară/ Ascendent Fecioară

Pune-ți în valoare mai mult creativitatea și nu ezita să te bazezi pe sprijinul celorlalți pentru a  finaliza proiecte și sarcini mai vechi. În plan sentimental ajungi mai ușor la un acord cu persoana iubită.

 

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 26 mai Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să ai parte de tensiuni în familie din cauza faptului că readuci în discuție subiecte mai vechi. Nu este exclus să reînvii niște răni emoționale sau situații din trecut care încă nu s-au vindecat.

 

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 26 mai Scorpion/ Ascendent Scorpion

În cuplu poți relua niște teme de discuție și, de data aceasta, nativule Scorpion, poți ajunge la aceeași concluzie cu partenerul. Și în relațiile cu cei cu care lucrezi se aștern înțelegerea și sprijinul reciproc. Este o zi buna sa renegociezi un contract profesional.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop 26 mai Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să nu te concentrezi prea bine pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă și din cauza asta să stai peste program. Nu este exclus nici să ai parte de tensiuni cu colegii. S-ar putea ca senzația ta să fie că nu ești apreciat pentru munca depusă.

Horoscop zilnicHoroscop 26 mai Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei îți poate readuce în prim plan o poveste sentimentală pentru a o reanaliza. Nu este exclus să te întâlnești cu un fost partener. Pe de altă parte, ar trebui să-ți reevaluezi atitudinea pe care o ai față de un proiect creativ.

Horoscop zilnicHoroscop 26 mai Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi poate aduce tensiuni în familie, mai ales dacă vei scormoni trecutul și vei face reproșuri. În schimb, poți reveni asupra unor decizii luate în legătură cu casa sau cu actele unei locuințe și le poți reanaliza.

 

Horoscop zilnicHoroscop 26 mai Pești/ Ascendent Pești

Configurația astrologică a zilei te susține să reiei niște discuții cu prietenii sau cu asociații, și să încerci să obții niște răspunsuri și lămuriri. S-ar putea ca acum să înțelegi dintr-un alt unghi niște situații care s-au petrecut și să revii la sentimente mai bune față de aceștia.

 

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 26 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!