Horoscop zilnic 26 ianuarie. Zodia care azi trebuie să fie foarte atentă sau comite gafe majore

Horoscop zilnic 26 ianuarie. Zodia care azi trebuie să fie foarte atentă sau comite gafe majore
Horoscop zilnic 26 ianuarie 2022

Mercur ajunge astăzi în mersul său retrograd în zodia Capricorn, pe care o va tranzita astfel până pe 4 februarie când își reia mișcarea directă. În această perioadă ne va stimula să reevaluăm anumite decizii luate la începutul anului și să ne refacem strategiile prin care ne atingem obiectivele avute.

Horoscop zilnic 26 ianuarie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tu, mai mult ca oricine, ești stimulat de acest tranzit retrograd al lui Mercur să-ți reevaluezi cariera și obiectivele avute, dar și strategiile prin care vrei să ajungi acolo unde-ți dorești. Este o perioadă bună să-ți reorganizezi activitățile profesionale și să-ți stabilești țelurile. Posibil ca mulți nativi să-și dorească o reconversie profesională, însă nu este momentul acum să iei decizia finală.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur retrograd prin Capricorn este asemenea unui ghid care te susține să vezi dintr-o altă perspectivă viața, principiile pe care te bazezi și convingerile. În cazul unor nativi poate lua naștere dorința de a învăța ceva nou sau de a relua un curs abandonat. În cazul altora poate fi vorba de reanalizarea unor sentimente și reconfigurarea unor baze sentimentale. Este foarte important ca în următoarea perioadă să faci totul corect și moral.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur revine și el într-un sector mult încercat de retrogradarea lui Venus, prin urmare s-ar putea ca în cuplu și în relațiile profesionale să se reia anumite discuții. De asemenea, se revizuiesc unele decizii luate și se caută rezolvări financiare. Sunt secrete și dedesubturi relaționale care pot ieși acum la suprafață, iar decizia unei rupturi poate fi iminentă în anumite contexte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur se reîntoarce în sectorul relațiilor tale, semn că poți reveni asupra unor dialoguri și decizii luate. S-ar putea ca în cuplu să se ajungă la discuții radicale care să stimuleze inclusiv la reevaluarea relației. Este nevoie de o altă abordare a modului în care comunici cu partenerul. În relațiile cu persoanele cu care desfășori activități pot interveni, de asemenea, renegocieri. Vei ști ulterior acestui tranzit dacă mai merită sau nu să rămâi într-o relație.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Mercur retrograd în Capricorn este o perioadă de reevaluare a locului de muncă, de la sarcini și până la program. Vei dori să-ți eficientizezi munca și vei lua decizia de a te implica sau nu în anumite activități. S-ar putea să ai parte de unele discuții mai neplăcute cu colegii. Pe de altă parte, dacă apar sau au apărut simptome ale unor afecțiuni, ar fi bine să mergi la niște analize.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur se reîntoarce în sectorul tău afectiv și-ți cere să-ți revizuiești niște decizii sentimentale luate sau să-ți reanalizezi modul în care comunici cu copiii. Poți întoarce pe toate părțile o poveste de dragoste pentru a vedea ce șanse îi dai. Alți nativi reorganizează un proiect creativ sau se reîntorc la o veche pasiune, la un hobby. Este o perioadă în care trebuie să înveți să fii fericit, să iubești și să te bucuri de lucruri mărunte.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur retrograd prin Capricorn îți cere să-ți revizuiești modul în care comunici cu familia. Poate aduce atât tensiuni, cât și împăcări, de aceea este important să-ți reanalizezi anumite viziuni și convingeri. Totodată, poate aduce reluarea unor discuții cu familia, posibil pe tema unor bunuri patrimoniale, dar nu numai. Sunt nativi care reorganizează locuința și refac regulile în cămin.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te bucuri de susținere cu Mercur retrograd în Capricorn dacă vrei să faci niște renegocieri și să revii asupra unor decizii luate. Poți coborî în mintea ta pentru a reanaliza pe toate părțile o situație cu care te confrunți. În schimb, trebuie să depui mai mult efort să obții niște acte, avize, aprobări și să fii mai prudent în deplasări. Totodată, trebuie să ai grijă la cum transmiți mesajele și cum le interpretezi, pentru a nu comite gafe.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur va intra în mersul său retrograd în sectorul financiar, deci îți va cere o reevaluare a modului în care-ți câștigi și administrezi finanțele. S-ar putea să refaci niște strategii financiare, să-ți revizuiești niște cheltuieli. Poți renegocia un contract, poți revizui o relație profesională. Se întrevăd și nemulțumiri legate de bani, poate va trebui să apelezi la niște economii. Unii nativi pot să-și monetizeze niște talente.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur se reîntoarce în zodia ta, de această dată în mers retrograd, și te supune unui proces de introspecție. Este o perioadă bună să-ți reanalizezi modul în care comunici cu ceilalți, să-ți reorganizezi stilul de viață și să revii aspra unor idei și decizii. Pot apărea unele discuții la muncă sau în relații care să te stimuleze la o schimbare de optică. Mai multă grijă și la sănătate!

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deși Mercur a retrogradat până acum în zodia ta, nu te bucură prea mult faptul că a părăsit-o pentru că în continuare te stimulează la introspecție. S-ar putea să te confrunți cu frământări, gânduri, amintiri și confuzii. Să revină situații din trecut sau tu să revii asupra unor decizii luate. Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Unii nativi fac reevaluări sentimentale și nu este exclus ca o poveste de iubire ascunsă să devină vizibilă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ai ocazia să reiei niște discuții în cuplu și să-ți refaci niște planuri alături de partener. Este o perioadă favorabilă să-ți revizuiești și reorganizezi proiectele în care ești implicat. Deși pot veni dezamăgiri din partea prietenilor, asociaților și angajaților, cel puțin vezi cu cine merită să mergi mai departe și cu cine nu. Schimbă-ți modul în care comunici cu cei apropiați.

Horoscopul zilei de 26 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI