Horoscop zilnic 25 septembrie. Zodiile care trebuie să aibă mare grijă la bani azi. Nu cheltuiți!

Horoscop zilnic 25 septembrie. Zodiile care trebuie să aibă mare grijă la bani azi. Nu cheltuiți!
Horoscop zilnic 25 septembrie 2021

Horoscop zilnic 25 septembrie. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Taur, iar aspectele plăcute pe care le face cu Neptun și Pluto, ambele retrograde, ne susțin latura creativă, profundă și artistică. În același timp, aspectul tensionat pe care-l face cu Jupiter retrograd ne poate împinge la risipă și la trăiri emoționale frustrante, angoasante, accentuând temeri financiare și sentimentale.

Horoscop zilnic 25 septembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ar trebui să ai grijă mai multă la alimentație pentru că ai putea face excese, mai ales pe fond emoțional. Pe de altă parte, sectorul financiar rămâne sub stricta atenționare de zilele trecute, și anume, excesul. Nu face cheltuieli dacă nu sunt necesare, mai ales că oricum pot să apară fel și fel de situații care să te determine să scoți bani din buzunar și să-ți dezechilibrezi bugetul.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu toate că Luna se simte foarte bine când îți tranzitează zodia și te susține emoțional, iată că aspectele de astăzi pe care le face nu sunt chiar în favoarea ta. Și asta pentru că îți poate răscoli niște stări afective, amintiri, gânduri, ca și cum te-ar îndemna să simți (pentru scurt timp) altceva decât ai simțit până acum. Totuși, dacă vei da curs unor activități creative, vei vedea că depășești cu bine orice frustrare interioară.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nu te vei simți în apele tale astăzi și asta din cauza unor frământări interioare care nu-ți dau pace. Vei începe să-ți pui mult prea multe întrebări, să-ți activezi frici, mai vechi sau mai noi, și tot acest context te poate conduce și la insomnii. În unele cazuri, sunt stări care provin din neînțelegeri sentimentale, iar în alte cazuri sunt cauzate de situația de la locul de muncă care nu este deloc pe placul tău.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Relațiile de prietenie nu evoluează deloc conform cu așteptările tale, poate de aceea ar fi fost mai bine să nu ai așteptări și să nu te bazezi pe cei din anturaj. S-ar putea ca unii nativi chiar să treacă prin stări de tristețe din cauza unui prieten, să fie dezamăgiți, să se simtă trădați,. Chiar dacă nu va fi neapărat vorba de o trădare directă, poate fi vorba de o trădare emoțională.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ar fi de preferat ca astăzi, fiind sâmbătă, să lași deoparte preocupările profesionale și gândurile frustrante legate de zona carierei. Încearcă să te detașezi de neînpliniri, de nemulțumiri, să lași regretele să se dizolve și să te axezi pe activități alături de cei dragi. În unele cazuri pot apărea conflicte în cuplu din cauza unei autorități greșit impuse.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă ai programat o călătorie zilele acestea, ține cont că aceasta poate veni cu unele nemulțumiri sau pot apărea conflicte la drum și neplăceri la destinație. Oricum, ceva nu va merge cum trebuie. De asemenea, poți primi vești care să te neliniștească, să te facă să te răzgândești în privința unor decizii luate sau în privința unor oameni.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să fii mai obosit astăzi, însă oboseala ta pare a veni în urma unor distracții sau activități plăcute, dar duse la extrem. Ai această tendință acum, mai ales dacă starea emoțională nu este una tocmai bună. Alți nativi se suprasolicită și se pot simți obosiți. Pe de altă parte, nu te refugia în muncă, dacă ceva simți că nu merge bine în viața ta și ai mai multă grijă la sănătate. Evită să faci cheltuieli prea mari sau speculații financiare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna traversează sectorul relațiilor tale și nevoia de a fi conectat la partener este mare, însă aspectul cu Jupiter retrograd poate aduce frustrări interioare, nemulțumiri și chiar dezamăgiri. Starea interioară nu va fi deloc bună, dar prin dialog s-ar putea ajunge la profunzimile problemei. Pe de altă parte, dacă sunt nativi care negociază astăzi sau poartă discuții profesionale, să aibă grijă la neînțelegeri și la posibilitatea ca ceilalți să nu fie corecți cu ei.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul tău și Luna nu se înțelege în timpul acestui tranzit cu el, s-ar putea ca și tu să resimți din plin efectele, să fii nemulțumit, dezamăgit de anumite situații, mai ales dacă au legătură cu niște activități planificate, drumuri, colegi de muncă. Te poți îngrijora de situații ce vizează jobul sau de vești care vin din această direcție. Ai mai multă grijă a sănătate și nu face excese, maia les dacă starea emoțională nu este una bună.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul iubirii tale, dar slabe șanse astăzi să te simți plin de viață și dornic de exprimarea afecțiunii față de partener sau copii. Aspectele pe care le face cu Jupiter retrograd, te pot face mai degrabă să calci strâmb, să te simți neiubit, neapreciat, nefericit. În schimb, dacă te vei dedica unor activități creative, unor hobby-uri pe care le ai și vei pune la muncă talentele creative, situația va sta cu totul diferit și te poți bucura de o stare afectivă mai bună. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi care poate aduce multe tensiuni interioare și o stare emoțională neplăcută, apăsătoare, dezechilibrată. Posibil să ai parte de discuții în contradictoriu cu familia, să fii stresat de situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale, să vrei să te dedici unor activități gospodărești, dar să nu-ți poți menține interesul. Atenție și la unele tulburări alimentare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ziua de astăzi vine cu discuții mai puțin plăcute care pot scormoni trecutul sau pot forța pe unii nativi să spună ceea ce nu vor sau poate, în alte cazuri, află secrete care le strică complet buna dispoziție. Oricum, există un risc ca informațiile sosite acum să-i împiedice să se concentreze pe ceea ce au de făcut. Zi mai dificilă pentru cei care învață sau dau examene. Mai multă grijă la deplasări pentru că pot apărea situații neplăcute.

Horoscop zilnic 25 septembrieHoroscopul zilei de 25 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI