Horoscop zilnic 25 septembrie. Nativii Berbec îşi regăsesc iubirea, ce se întâmplă cu cei în zodia Fecioară

Horoscop zilnic 25 septembrie. Nativii Berbec îşi regăsesc iubirea, ce se întâmplă cu cei în zodia Fecioară
Horoscopul zilei de duminica, 25 septembrie

Se continuă șirul aspectelor pe care le formează Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Fecioară cu restul planetelor și, de aceasta dată, va forma o conjuncție cu Mercur retrograd. Acest aspect, dată fiind și opoziția cu Neptun, este de bun augur pentru a repara greșeli în relațiile cu cei din jur, fie că sunt sentimentale, fie că sunt profesionale.

Horoscop zilnic 25 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai șansa să te împaci cu partenerul în cazul în care ați fost certați, dar și ocazia să îndrepți o greșeală făcută la locul de muncă, poate chiar să rectifici o eroare comisă față de un coleg.

Poți aduce corecții proiectelor în care ești implicat și îți poți schimba programul de muncă sau rutina zilnică.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus se află în sectorul iubirii tale și te susține prin conjuncția cu Mercur retrograd să îndrepți o greșeală sentimentală.

Te poți împăca cu persoana iubită sau cu copiii, îți poți exprima mai ușor sentimentele sau poți reveni asupra unei decizii luate în legătură cu viața sentimentală.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus este planeta care îți guvernează sectorul iubirii și prin conjuncția cu Mercur retrograd, guvernatorul tău, te poate ajuta să depășești niște confuzii sentimentale și să repari o poveste de iubire.

Pe de altă parte, poți reveni asupra unor teme de discuție în familie și poți ajunge mai ușor la o înțelegere cu cei dragi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei te ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă mult mai îngăduitoare, să reanalizezi niște decizii luate și să îți schimbi niște concluzii. Ai ocazia să te împaci cu o persoană dragă și să repari o relație de prietenie stricată.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Venus – Mercur retrograd îți poate aduce niște idei și soluții de redresare financiară și ocazia de a corecta niște greșeli făcute în această direcție.

Totodată, s-ar putea că unele mici pofte și plăceri pe care ți le-ai refuzat până acum, astăzi să ți le îndeplinești.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus și Mercur retrograd, guvernatorul tău, se întâlnesc în zodia ta, prin urmare ți se oferă ocazia de a repara ceva în plan personal sau relațional. Poți decide să faci niște schimbări în rutina zilnică sau să te împaci cu o persoană cu care ai fost certat. Poți reveni asupra unor decizii luate și îți poți schimba perspectiva asupra unei situații.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Întâlnirea dintre Venus, guvernatoarea ta, și Mercur retrograd în sectorul subconștientului îți poate aduce niște momente de conștientizare importante și implicit o putere interioară care să te ajute să ieși din contextele toxice în care te afli.

Este un aspect foarte bun pentru a vindeca o problemă de sănătate mai veche și pentru a te detașa de trecut.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și poți avea ocazia odată cu acest context astrologic să te împaci cu o persoană dragă, să repari o relație de prietenie sau să îndrepți o greșeală făcută față de partenerul de viață.

Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, poți să aduci corecții, să vii cu soluții noi de redresare a unui proiect în care ești implicat.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Zilele acestea poți avea niște dialoguri constructive cu superiorii și poți obține niște beneficii în favoarea ta, chiar dacă până acum ți-au fost refuzate. Poți reveni asupra unei decizii profesionale luate și îți poți repara imaginea, în cazul în care aceasta a fost afectată.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este planeta care îți guvernează sectorul iubirii și contextul astrologic de astăzi te ajută să repari o relație sentimentală. Te poți împăca cu persoana iubită sau cu copiii și îți poți exprima mai ușor sentimentele.

De asemenea, poți primi niște răspunsuri sau poți avea acces la niște informații care să te ajute să îți schimbi niște perspective sau niște decizii luate. Astrele te susțin să ieși învingător dintr-un proces și să rezolvi niște situații birocratice

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Zilele acestea sunt bune pentru a rectifica niște situații financiare. Poți să începi prin reorganizarea bugetului comun cu partenerul sau poți încerca să obții o amânare a unei rate sau datorii, inclusiv să obții o refinanțare.

Pot veni bani de la alții sau poți obține un credit. În cuplu poți purta niște discuții cu partenerul despre viața intimă și puteți clarifica multe neînțelegeri existente.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus și Mercur retrograd se întâlnesc în sectorul relațiilor tale, aspect benefic dacă vrei să te împaci cu o persoană apropiată, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de un partener de afaceri.

Astrele te susțin să corectezi o greșeală pe care ai făcut-o față de o persoană, iar în plan profesional îți oferă ocazia să renegociezi în favoarea ta condițiile unui contract.

Horoscopul zilei de 24 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!