Horoscop zilnic 25 noiembrie. Zi dificilă pentru zodii. Ce nativ va avea probleme toată ziua

Horoscop zilnic 25 noiembrie. Zi dificilă pentru zodii. Ce nativ va avea probleme toată ziua
Horoscop zilnic 25 noiembrie 2021

Luna traversează astăzi zodia Leu, ipostază din care formează un careu cu Uranus, planeta răsturnărilor de situație. Nevoia de a ne distra, de a ne simți bine și a ne exprima afecțiunea ne pot face să cheltuim mai mult decât de obicei. Putem avea parte de unele surprize în plan sentimental.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 25 noiembrieZiua de astăzi îți aduce un mai mare chef de distracție, însă ține cont că unele plăceri pot fi și costisitoare, așa că nu face excese. Ești deschis la noi experiențe, la noi aventuri și ai o dispoziție foarte bună. Este o zi ideală pentru a petrece timp în compania persoanei iubite sau în compania copiilor. Sau pentru a flirta cu o persoană care-ți place, dacă ești singur.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 25 noiembrieAr fi ideal să nu intri în discuții în contradictoriu cu familia pentru că, fără îndoială, viziunile demodate ale celor dragi te vor enerva și astfel îți vei strica buna dispoziție. În schimb, te bucuri de un grad mare de spontaneitate. Asta te poate ajuta să faci lucrurile altfel decât le faci în mod constant și să te bucuri de noi experiențe.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 25 noiembrieTrebuie să ai mai multă grijă la discuțiile pe care le porți astăzi. S-ar putea ca unele subiecte legate de trecut să te deranjeze sau să fie nevoie să abordezi din nou unele teme mai delicate care nu-ți fac plăcere. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi, deși multe din veștile primite acum sau din dialogurile purtate te pot lua prin surprindere.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 25 noiembrieTe preocupă foarte mult siguranța ta financiară și s-ar putea să refuzi să scoți niște bani din buzunar pentru distracții. Tendința va fi să nu te apropii nici de economii, însă plățile neprevăzute nu sunt excluse. Echilibrul de moment poate fi răsturnat din cauza acestora. Oricum, vei avea și energia necesară pentru a-ți redresa bugetul, poate chiar varianta unui împrumut de la prieteni.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 25 noiembrieLuna trece prin zodia ta și te înzestrează cu putere, motivație și multă ambiție în atingerea unor scopuri. Deși pot apărea provocări profesionale la care nu te-ai fi așteptat, vei avea energia necesară să le faci față. Totodată, ai grijă la modul în care îți gestionezi autoritatea și ego-ul în fața unor situații limitative, care te constrâng.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 25 noiembrieAi tendința de a te lăsa acaparat de griji și de a pune la suflet tot ce se petrece în jurul tău. Posibil ca unele frământări și gânduri să nu-ți dea pace și chiar să te obosească. Așa că cel mai bine ar fi ca astăzi să petreci cât mai mult timp în natură sau alături de prieteni. Încearcă să-ți încarci bateriile culcându-te mai devreme. Te va ajuta să ai o stare de spirit mai bună mâine.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 25 noiembriePe cât de mare este nerăbdarea ta de a petrece timp cu prietenii, pe atât de mare poate fi surpriza venită din partea acestora. Ar fi mai bine să nu te bazezi pe planurile făcute cu ei pentru că poți fi dezamăgit sau surprins neplăcut. Pe de altă parte, un proiect în care ești implicat trece printr-un impas și va fi nevoie să faci lucrurile diferit ca să funcționeze.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 25 noiembrieAzi îți pasă foarte mult de ceea ce cred ceilalți despre tine, îți pasă de reputația ta și vei dori să afișezi o imagine perfectă. Dorința de afirmare și de a ieși în față te poate face, pe alocuri, să treci peste niște limite admise și să dai din lac în puț. Posibil ca în prima parte a zilei să intri în conflicte cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 25 noiembrieDeși ziua începe relativ bine pentru tine, s-ar putea ca pe parcurs să te confrunți cu unele situații neașteptate. Posibil să vină chiar de la locul de muncă și astfel să-ți strici starea de spirit. Posibil ca un plan să fie dat peste cap. Evită discuțiile în contradictoriu despre credințe și principii, și ieși mai mult în natură.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 25 noiembrieÎncearcă să nu te lași pradă jocurilor de noroc, tentațiilor costisitoare, viciilor și altor obiceiuri care știi că nu aduc nimic bun. S-ar putea ca nici relația cu partenerul de viață să nu fie prea roz, așa că cel mai bine ar fi să nu dai curs disputelor. Ai grijă la pierderile de energie din cauza altora și odihnește-te mai mult.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 25 noiembrieDacă nu vei ști să-ți gestionezi corect timpul petrecut la muncă astfel încât să te bucuri și de momente alături de cei dragi, s-ar putea ca astăzi să ai parte de unele reproșuri. Mai ales din partea partenerului care te percepe ca fiind prea rece și distant. Încearcă să discuți nemulțumirile profesionale cu acesta și să fii decshis la sfaturile primite. Poate soluția este la îndemâna ta, dar tu, fiind prins în context, nu o observi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 25 noiembrie

Poate fi o zi care să-ți aducă fel și fel de neplăceri la locul de muncă și relația cu colegii este destul de greoaie. S-ar putea să te enervezi mai ușor și din orice. Să devii mai conștient de lucrurile care nu funcționează în viața ta și să vrei să le schimbi. Însă te vei agita și mai tare când vei vedea că nu se schimbă totul de pe o zi pe alta. Ai nevoie de răbdare și lucru cu tine însuți.

Horoscop zilnic 17 noiembrieHoroscopul zilei de 25 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI