25 mai 2022 | 09:44

Horoscop zilnic 25 mai. Zodiile care au curajul de a scăpa de relațiile toxice în care se află

Horoscop
Horoscop zilnic 25 mai. Zodiile care au curajul de a scăpa de relațiile toxice în care se află
Horoscop zilnic 25 mai, zodiile care scapa de relatiile toxice in care se afla

Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în zodia Berbec, zodie pe care o guvernează și unde își manifestă energia constructiv. Acest tranzit, care se va încheia pe 5 iulie, ne aduce energie, curaj, putere și determinare să ne atingem obiectivele avute. Totodată, ne aduce și multă impulsivitate, conflicte și o tendință de a ne asuma riscuri mult prea mari. Cele mai avantajate zodii de intrarea lui Marte în Berbec sunt zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Horoscop zilnic 25 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicTu ești cel mai avantajat de intrarea lui Marte în zodia ta, cu atât mai mult cu cât îți este guvernator. După o perioadă în care ai stat mai retras și energia nu a fost punctul tău forte, iată că acum îți revii la viață. Marte îți aduce încredere în tine, ambiție și te stimulează să-ți atingi obiectivele și să-ți câștigi independența.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicCât timp Marte va tranzita zodia Berbec, recomandarea mea este să ai mai multă grijă la sănătate, fie la problemele tale, fie ale celor dragi. S-ar putea să fii mai neliniștit și să acumulezi frustrări interioare. Pe de altă parte, nu este exclus să revină în viața ta foști parteneri sau să ai curajul necesar de a rupe o relație toxică.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicCu Marte în Berbec, pofta de viață este mai mare și va fi mai greu să stai în casă. Acest tranzit te stimulează să ieși cu prietenii, să cunoști noi oameni și să te implici în noi proiecte. Este posibil să te îndepărtezi de acele persoane cu care nu mai empatizezi. Totodată, te stimulează să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicMarte îți activează sectorul carierei și-ți aduce curajul necesar să te afirmi sau să pornești pe o nouă direcție profesională. Sunt nativi care au curaj să-și schimbe cariera și nativi care fac pași importanți către atingerea unui obiectiv înalt. Ai ambiții mari, îți dorești să te faci cunoscut, însă ai grijă la tensiunile cu superiorii care pot degenera.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Horoscop zilnicMarte îți stimulează curiozitatea și te face dornic de a explora noi domenii sau de a studia ceva nou. Totodată, este un tranzit foarte bun pentru călătorii. Îți vei expune punctul de vedere cu mult curaj și vei lupta pentru adevărul tău sau pentru a-ți demonstra principiile și credințele. Unii nativi pot avea câștig de cauză în cadrul unui proces.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicMarte te va stimula să lupți pentru niște drepturi materiale, fie că sunt ale tale, fie că sunt ale altora. Pe de altă parte, te va stimula să cauți dincolo de ceea ce este vizibil cu ochiul liber și poți fi mai atras de ocultism. Acest tranzit aduce pasiune în intimitate și poate revitaliza o relație în care s-a instalat monotonia. Pe de altă parte, îți poate oferi și curaj să rupi o relație toxică.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicMarte intră chiar în sectorul relațiilor tale și le dinamizează. S-ar putea să ai parte mai des de confruntări, atât în cuplu, cât și în conexiunile profesionale. Nu este exclus ca tensiunile din următoarea perioadă să conducă chiar și la ruperea unor relații, mai ales dacă acestea s-au consumat. Pe de altă parte, Marte poate da curaj multor nativi să intre în noi relații sau să facă o cerere în căsătorie. Te poți lupta vehement pentru a obține niște contracte și, cel mai probabil, ale tale vor fi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicMarte este guvernatorul tău, iar tranzitul său prin Berbec îți aduce foarte multă energie și spor în activitățile pe care le vei întreprinde, fie la locul de muncă, fie în viața de zi cu zi. Ai grijă că te poți implica în prea multe proiecte deodată și te poți epuiza foarte ușor. Nu este exclus să-ți fie afectată și starea de sănătate. Ai putea face preventiv un set de analize.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicMarte în Berbec te stimulează să te bucuri de viață să te dedici hobby-urilor tale și activităților distractive. Va încolți dorința de libertate, de aventură, vei flirta mai mult ca de obicei și chiar te poți îndrăgosti. Va fi vorba de o dragoste romantică și pasională. Ai grijă la tendința de a călca strâmb, dacă ești deja într-o relație. Unii nativi pot deveni părinți în perioada acestui tranzit.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicMarte îți va activa sectorul casei și familiei și te poate face mai conflictual cu cei dragi. Nu este exclus să ți se activeze niște traume emoționale mai vechi, nevindecate. Unii nativi își canalizează energia marțiană pentru a-și renova casa, pentru a se muta sau pentru a-și cumpăra o locuință.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicCu Marte în tranzit prin Berbec vei spune tot ceea ce gândești fără ocolișuri. Este o perioadă de agitație mentală, care îți va aduce și idei și soluții la problemele cu care te confrunți. Ești mai dornic să înveți lucruri noi și poți obține acte, aprobări și avize de care ai nevoie. Și în negocieri vei avea câștig de cauză grație puterii tale de convingere și faptului că nu lași de la tine prea mult. Crește dorința de a ieși din casă, dar ai grijă la deplasări.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicMarte îți activează sectorul financiar și te poate face mai impulsiv în cheltuieli, inclusiv poți cheltui pe fond emoțional. Totodată, Marte te stimulează să-ți crești veniturile și să-ți câștigi independența financiară. Este o perioadă în care ai încredere în tine și poți cere o mărire de salariu sau poți scoate bani din talentele tale.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 25 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
Cancan.ro
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost transferat imediat la Obregia
Stirile PROTV
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
EVZ.ro
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Capital.ro
Guvernul oferă tichete de muncă în loc de bani pentru o anumită categorie de angajați
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro