Horoscop zilnic 25 ianuarie. Zodia care azi scoate mulți bani din buzunar. Pe ce îi va da

Horoscop zilnic 25 ianuarie. Zodia care azi scoate mulți bani din buzunar. Pe ce îi va da
Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022

Luna traversează zodia Scorpion și implicit va contribui la creșterea intensității emoționale a fiecăruia. Este un tranzit cu atât mai puternic cu cât aici se află și Nodul Sud Karmic, iar zilele acestea va avea loc prima întâlnire a acestora în zodia Scorpion, după 18 ani.

Horoscop zilnic 25 ianuarie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022S-ar putea ca astăzi să te preocupi de niște situații financiare pe care le-ai tot amânat sau cărora acum le-a venit timpul de rezolvare. Unii nativi pot plăti taxe, impozite, rate la credit, în timp ce alții se preocupă de o investiție, de calcularea bugetului comun, de obținerea unor drepturi materiale. Posibile discuții și în cuplu legate de bani și viață intimă și de preferat ar fi să nu dea naștere geloziilor și suspiciunilor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022S-ar putea ca în cuplu să ia naștere conflicte din cauza unor gelozii, suspiciuni și posesivități ale tale sau ale partenerului. Vei fi de neînduplecat și nu vei lăsa loc de compromisuri. Greu de convins din cauza neîncrederii vei fi și în negocierile profesionale. Un colaborator îți ridică semne de întrebare și poți fi mai agitat în relația cu acesta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Programul de muncă poate fi aglomerat cu fel și fel de sarcini menite să te enerveze și să te agite, mai ales dacă depășesc volumul normal. Ești nemulțumit de un context profesional și atitudinea colegilor de irită. Nu te stresa și mai mult pentru că nu este exclus să ai de-a face cu niște probleme de sănătate activate pe fond nervos.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Luna trece prin sectorul iubirii tale și poți trăi intens la nivel afectiv. Aceste trăiri pot fi declanșate de persoana iubită, dar și de copii. Petrece-ți timpul frumos și fă ceea ce-ți place, dedică-te unui hobby sau lasă-ți simțul artistic să iasă la suprafață. Unii nativi pot cunoaște o persoană care să le facă inima să bată mai tare.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022S-ar putea să ai parte de fel și fel de situații în familie care să te enerveze și să te facă să spui lucruri mai puțin plăcute. Unii nativi se confruntă cu cerințele copleșitoare ale părinților, alții cu pretențiile acestora. Activitățile casnice pot da programul multor Lei peste cap. Pe de altă parte, starea emoțională nu va fi deloc bună și poți să-i faci pe cei dragi să te ocolească.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Astăzi poți fi mai direct în dialog, atât de direct încât poți deranja ușor pe cei din jur. În plus, poți fi mai conflictual și poți da naștere certurilor din motive banale. Vei evita cu grație subiectele care te deranjează și vei prefera să te faci că nu auzi cerințele și acuzele celor din jur. Ai grijă la tendința de a fi prea rigid în fața ideilor altora.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Încearcă să fii mai responsabil cu cheltuielile astăzi și mai ales cu portofelul. Nu-l lăsa la îndemâna oricui. Dacă vrei să cumperi ceva și nu mai poți amâna, cel puțin asigură-te că este de durată, însă evită aparatura electrică, electronică și electrocasnică. Pe de alte parte, pot veni vești mai puțin plăcute legate de salarizare sau de un comision care-ți revine de drept.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Luna îți traversează zodia și-ți aduce un plus de sensibilitate și o stare emoțională mai apăsătoare. S-ar putea să ai parte de unele dispute cu familia sau să te răscolească situații prin care trec cei dragi. Ar fi recomandat ca astăzi să nu încerci să rezolvi conflicte de familie sau dacă trebuie purtate anumite discuții, atunci încearcă să fii îngăduitor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Nu prea te vei simți în largul tău astăzi. Cel mai probabil te confrunți cu neliniști interioare, presimțiri și frământări care nu te lasă să te odihnești. Posibil ca și la locul de muncă să apară situații care să te suprasolicite și să te agite. Încearcă să te dedici activităților care te relaxează, să faci o plimbare, mișcare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Astăzi poți avea parte de discuții cu prietenii care să te enerveze sau să te scoată puțin din ritmul tău. Și asociații sau angajații te pot scoate din ritm, însă dacă vei avea răbdare și tact, vei rezolva totul. Concentrează-te mai mult pe proiectele tale și așteaptă-te să primești susținere din partea unor persoane importante.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022Ai mai multă grijă la imaginea ta și expunerile publice. Orice ai încerca să faci pe ascuns se va afla, așa că evită jocurile de culise și afirmă-te doar prin forțele și puterile tale. Îți poți demonstra calitățile profesionale și poți fi remarcat de persoane importante. Grijă la discuțiile în contradictoriu cu superiorii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022S-ar putea să ai parte de fel și fel de situații care să-ți pună la încercare principiile de viață și credințele. Nu este exclus să fii dezamăgit de părerile și moralitatea unor persoane din anturaj, poate chiar prieteni. Încearcă totuși să te pui și în locul altora și să nu fii rigid la viziunile lor, la propunerile pe care ți le fac.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 25 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI