Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022. Zi de vineri infernală pentru zodii. Ce probleme vor avea toate

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022. Zi de vineri infernală pentru zodii. Ce probleme vor avea toate
Zi de vineri infernală pentru zodii. Ce probleme vor avea toate

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022. Luna tranzitează astăzi zodia Fecioară și formează aspecte tensionate cu Mercur retrograd și cu Neptun, semn că nu suntem deloc atenți la detalii. Nu este o zi bună pentru a lua decizii, dat fiind că nu ne putem decide cu ușurință asupra unui aspect și oscilăm prea mult.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Încearcă să-ți respecți pe cât posibilul orarul de muncă nativule din Berbec pentru că s-ar putea să te iei cu fel și fel de situații și să pierzi noțiunea timpului. În plus, pot veni și sarcini suplimentare care să te enerveze și astfel vei ajunge să stai peste program fără să vrei. Este vineri și este păcat să-ți strici ziua din cauza asta. Nivelul de stres poate fi mai ridicat și, implicit, de oboseală.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Dacă ți-ai făcut un plan cu prietenii, nu-l da peste cap chiar dacă persoana iubită are alte preferințe. Încearcă să nu-ți dezamăgești nici copiii. Dacă le-ai promis ceva, ține-te de cuvânt. Este mai greu astăzi să faci și ceea ce-ți dorești tu și totodată să le faci și celorlalți pe plac. Tu decizi cine are prioritate!

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi va fi foarte greu să găsești un echilibru între carieră și familie. Cerințele profesionale te copleșesc, iar cei dragi au așteptări mari de la tine. Este totuși vineri. Încearcă să dai prioritate familiei. În caz contrar, te poți aștepta la reproșuri din partea acestora și este păcat să strici armonia în cămin.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Nu te implica în discuții pe teme legate de credință, politică și filozofii de viață pentru că riști să dai naștere unor polemici care să-ți strice ziua. Fii mai atent la ce discuți, la cum îți formulezi cerințele și la cum îți susții punctul de vedere. Una peste alta, evită negocierile și nu lua decizii importante.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Azi este de preferat să lași portofelul acasă. Fie ai tendința de a cheltui mai mult decât este cazul, mai ales pe lucruri inutile, fie te lași păcălit de oferte care nu sunt reale. Unii nativi pot descoperi că au uitat să facă niște plăți. Nu este momentul deciziilor și investițiilor financiare pentru că poți fi destul de ușor de păcălit.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul Lunii prin zodia ta este de bun augur pentru că te susține emoțional, însă te poate face mai irascibil astăzi în raport cu ceilalți. Te poți enerva din cauza unei atitudini pe care o afișează partenerul de viață. Nici relațiile profesionale nu sunt mai bune. Ai grijă la negocieri. Cineva poate încerca să te păcălească.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să nu te simți deloc în apele tale și să-ți faci prea multe griji din nimicuri. Aceste griji inutile te pot agita pe interior și nu vor face altceva decât să-ți strice starea de spirit. Unii nativi se pot preocupa pentru o problemă de sănătate, a lor sau a cuiva drag. Chiar și așa, rezolvarea nu stă în puterea lor.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi va trebui să ai grijă la persoanele din anturaj care pot încerca să te păcălească. Și prietenii te pot dezamăgi, așa că mai bine ar fi să nu îți pui bazele în nimeni. Totuși, ține cont că și tu îi poți dezamăgi pe cei dragi, mai ales persoana iubită și copiii, dacă le-ai promis ceva și nu te ții de cuvânt.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Nu te certa cu superiorii și încearcă să fii mai îngăduitor cu părinții. Ai grijă la imaginea ta și la ceea ce faci din punct de vedere profesional. Nu lua decizii legate de carieră sau familie și nici nu te lăsa furat de idealuri prea îndrăznețe. Pot fi irealizabile și pot aduce deziluzii. Nevoia de afirmare cu orice preț te poate duce într-o zonă greșită.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua de astăzi trebuie tratată cu mai multă toleranță. Nu crede tot ce auzi și nici nu pune la suflet. Poți fi mințit, păcălit de vorbe frumoase. Evită să intri în discuții contradictorii cu persoanele care nu-ți împărtășesc convingerile de viață. De asemenea, evită negocierile și ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Poți intra în polemici cu partenerul din cauza banilor cheltuiți. De fapt, azi nici nu ar trebui să ieși la cumpărături pentru că ai tendința de a cheltui pe nimicuri. Dacă aștepți o sumă de bani de la cineva, aceasta va întârzia. Nu da cu împrumut și evită să-ți faci datorii. De asemenea, nu investi în proiecte care sunt sortite eșecului.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Fii mai atent nativule din Pești la atitudinea pe care o manifești în raport cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață. Poți face greșeli și gafe care nu vor fi trecute ușor cu vederea. În plus, te alegi cu repreșuri destul de dure astăzi și-ți strici finalul de săptămână. Lasă negocierile pentru altă dată.

 

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 21 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI