Horoscop zilnic 2 iulie. Zodia care azi va cheltui mai mulți bani decât are în buget

Horoscop zilnic 2 iulie. Zodia care azi va cheltui mai mulți bani decât are în buget
Vezi care este zodia care azi va cheltui mai mulți bani decât are în buget

Horoscop zilnic 2 iulie. Astăzi, trigonul care se formează între Mercur din zodia Gemeni și Saturn din zodia Vărsător. Acest aspect ne aduce echilibru. O abordare practică în rezolvarea problemelor vieții de fiecare zi. Gândirea este clară, directă și se pot face planuri pe termen lung. Totodată, același Mercur formează aspecte tensionate cu Neptun. Este un semn că în atmosferă plutește confuzia și nu ar fi indicat să luăm decizii importante. Este momentul să afli care este zodia care azi va cheltui mai mulți bani decât are în buget.

Horoscop 2 iulie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 2 iulie Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi ai nevoie de relaxare , nativule din Berbec, și de mai multă detașare față de factorii de stres. Însă evenimentele care se întâmplă în familie s-ar putea să-ți modifice planurile. Posibil, pe seară, să ai timp pentru tine și partener, să ieșiți la o plimbare sau să faceți planuri de vacanță.

Horoscop zilnic 2 iulie Taur/ Ascendent Taur

Chestiunile gospodărești intră în atenția ta astăzi și s-ar putea să fii tentat să achiziționezi ceva pentru casă sau să faci niște cumpărături părinților. Atenție la comunicare și la ce mesaje transmiți, pentru că unele se pot înțelege greșit! Responsabil de acest lucru este Neptun care strică lucrurile.

Horoscop zilnic 2 iulie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi se anunță o zi în care se activează casa comunicării și deplasărilor. S-ar putea să fii mai mult pe drumuri, la cumpărături sau să stai la povești cu prietenii la telefon. Ești dezamăgit de unele situații care se petrec la serviciu, însă cineva din anturajul tău reușește să-ți readucă buna dispoziție și să găsești o soluție la problemele ivite.

Horoscop zilnic 2 iulie Rac/ Ascendent Rac

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa banilor, s-ar putea să faci niște cheltuieli mai mari. Poate chiar depășești bugetul stabilit sau poate ți se propune implicarea într-un proiect nou, care vine cu suplimentarea veniturilor.

 

Horoscop zilnic 2 iulie Leu/ Ascendent Leu

Luna îți traversează semnul zodiacal și pe tot parcursul zilei te vei simți bine doar dacă vei fi în centrul atenției. Posibil, să vină spre tine oferte sau propuneri de colaborări, însă verifică bine înainte ce muncă presupun, pentru că este posibil să te înșeli, să bați palma, fără să știi exact câtă muncă implică.

Horoscop zilnic 2 iulie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi s-ar putea să apară în viața ta cineva din trecut, cu care ai trăit o poveste de iubire, așa că ești răscolit din punct de vedere sentimental. În altă ordine de idei, în plan financiar se întrevede intrarea unor sume importante de bani cu care-ți poți acoperi datoriile.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop zilnic 2 iulie Balanță/ Ascendent Balanță

Luna traversează casa prietenilor și proiectelor de viitor, a vieții sociale și a lărgirii cercului de cunoștințe. Este posibil să ieși la evenimente în aer liber, concerte, spectacole sau să iei masa în oraș cu prietenii.

 

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop zilnic 2 iulie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna se află pe cel mai înalt punct de pe harta astrală, nativule Scorpion, pe casa imaginii și statutului personal, al carierei și aspirațiilor profesionale. Este o zi favorabilă afirmării și ieșirilor în lume, să prezinți un proiect, să susții un discurs sau să organizezi o întâlnire cu prietenii/familia.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 2 iulie Săgetător/ Ascendent Săgetător

În ultima perioadă au tot apărut discuții cu partenerul de cuplu, cu copiii sau despre copii, despre petrecerea timpului liber sau a vacanței. Astăzi, lucrurile reintră în normal pentru că inițiezi un dialog direct și sincer cu partenerul și lămuriți niște aspecte.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 2 iulie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Astăzi se anunță o zi cu socoteli financiare, administrarea sumelor pe care le deții, dar și preocupări pentru sectorul intim, încrederii reciproce sau transformărilor profunde, unde ai nevoie de o schimbare. Așadar, îi spui partenerului așteptările tale în planul sentimental/intim și aștepți feedback pentru a vedea ce faci mai departe.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 2 iulie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, astăzi ai impulsul să te ocupi doar de relația de cuplu sau de relațiile profesionale, să închei un contract sau un parteneriat. În planul familial, este posibil să apară evenimente neașteptate care să dea peste cap planurile voastre.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 2 iulie Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin casa muncii și sănătății, tendința zilei este să ajungi la zi cu treburile casnice. Trebuie să cauți metode alternative pentru o afecțiune care a revenit, să-ți faci niște programări la investigații. Ai susținerea morală a membrilor familiei în toate chestiunile care te suprasolicită sau stresează. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate cu Neptun, guvernatorul tău, context care poate aduce conflicte în cuplu.

Sfatul astrologului de serviciu

HoroscopulHoroscop zilnicHoroscop zilnic 2 iulie zilei de 2 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!