Horoscop zilnic 2 decembrie. Zodia care pierde bani din cauza unei înșelăciuni

Horoscop zilnic 2 decembrie. Zodia care pierde bani din cauza unei înșelăciuni
La ce sa fii atent astazi

Luna traversează astăzi zodia Scorpion și din această poziție ne imprimă o mare intensitate emoțională. Putem avea parte de trăiri profunde și intuiție crescută și putem fi mult mai tentați să facem gesturi extreme și să amplificăm unele gelozii și dependențe.

Horoscop zilnic 2 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi vei pune multă pasiune în ceea ce faci și ai tendința să-ți amplifici unele trăiri emoționale. Dincolo de faptul că este o zi favorabilă pentru a reaprinde pasiunea în dormitor, ar trebui să ai grijă la suspiciuni nefondate și la tentațiile financiare. Evită să faci cheltuieli mari și să investești bani în acțiuni periculoase pentru că-i poți pierde. Posibile neplăceri financiare, reglementări venite din partea unor instituții.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează sectorul relațiilor tale și poate amplifica unele conflicte deja existente. În cuplu poți avea tendința de a duce lucrurile la limită, mai ales dacă tronează neîncrederea în partener, iar în relațiile profesionale s-ar putea ca unele trădări și ascunzișuri, planuri mincinoase să iasă la suprafață acum și astfel să vezi, de fapt, cu cine ai de-a face.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi ai mai multă grijă la cum gestionezi o situație la locul de muncă. S-ar putea să te cerți cu colegii, să-ți ajungă la urechi niște bârfe și mărturii mincinoase ale unora și de preferat ar fi să nu te implici în scandaluri. S-ar putea să te simți mai obosit și fără prea multă putere în rezolvarea sarcinilor curente și starea de spirit poate fi destul de oscilantă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua aceasta poate veni la pachet cu stări de tristețe, neîmplinire, nostalgie și nu este deloc exclus să te simți dezamăgit de o persoană dragă, de o persoană de la care aveai așteptări mari. S-ar putea ca unii nativi să se simtă trădați de partener sau să se simtă neiubiți, neapreciați. Posibile gelozii care amplifică tensiunile în cuplu.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi va trebui să faci un efort pentru a evita un conflict în familie. Relațiile cu cei dragi sunt fragile și s-ar putea relua teme de discuție care deranjează sau subiecte care până acum nu au fost clarificate. Senzația ta va fi că nu ești înțeles și sprijinit de familie, iar unele situații schimbătoare de la locul de muncă pot contribui la instabilitatea emoțională pe care o resimți.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să iasă niște adevăruri la suprafață și să te confrunți cu unele tipare de gândire complet diferite de ale tale care să te agite și să te enerveze. Informațiile pe care le primești și dialogurile pe care le ai pot aduce multă dezamăgire. Azi nu lua decizii importante și încearcă să-ți păstrezi mintea limpede. Atenție la intențiile mai puțin corecte ale celor din jurul tău.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ar trebui să eviți cheltuielile, cumpărăturile, investițiile pentru că riscul de a fi înșelat este destul de mare. Dincolo de faptul că pot să apară plăți neprevăzute, ține cont că poți fi mințit într-o tranzacție financiară și poți pierde bani. Evită să iei sau să dai bani cu împrumut și nu te lăsa păcălit să scoți mai mulți bani din buzunar.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna îți tranzitează zodia și îți poate induce stări emoționale intense. Simți totul la superlativ și ești foarte intuitiv, iar profunzimea gândirii te poate ajuta să iei decizii importante. Posibil să ai parte de situații mai ciudate în cuplu, evenimente neplanificate, însă vei reuși să faci față cu brio tuturor provocărilor care-ți apar în cale.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Starea de sănătate este destul de vulnerabilă astăzi și s-ar putea să nu te simți deloc în apele tale. Ai grijă la infecții și la sensibilități mai vechi care se pot manifesta acum. S-ar putea să fii copleșit de stări anxioase, să te simți neînțeles și trist și gândurile negativiste să predomine, de aceea ai face bine să lupți pentru a ieși din aceste stări și nu să le adâncești.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai mai multă grijă la persoanele cu care te asociezi sau la asociații existenți care te pot bârfi și critica pe la spate sau pot încerca prin sfaturile lor să te tragă înapoi. Grijă la proiectele în care ești implicat, dar și la relațiile de prietenie pentru că poți avea parte de dezamăgiri, poți fi mințit de cei din anturaj în care aveai încredere oarbă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de azi poate veni cu tensiuni în relațiile cu superiorii și s-ar putea să ți se pună în cârcă unele responsabilități pentru care nu ești pregătit sau pe care nu vrei pur și simplu să le preiei. Te poți simți constrâns de un context să accepți și asta te poate stresa peste măsură. Ce-i drept, astăzi nu prea te poți concentra pe muncă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să-ți pui mai multe întrebări ca niciodată și să cauți răspunsuri la dilemele principiale și morale pe care le ai. O serie de convingeri ți se pot consolida acum, însă și o serie de principii și credințe se pot dărâma. Fără îndoială că treci prin teste ale Universului care-ți supun convingerile și credințele unui test.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 2 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI