01 aug. 2021 | 22:28

Horoscop zilnic 2 august. Zi extrem de grea pentru toate zodiile. Ce probleme aduce conjuncția dintre Soare și Mercur

Horoscop
Horoscop zilnic 2 august. Zi extrem de grea pentru toate zodiile. Ce probleme aduce conjuncția dintre Soare și Mercur
Horoscop 2 august 2021

Încă ne aflăm sub influența puternică adusă de conjuncția dintre Soare și Mercur din zodia Leu de ieri, însă astăzi i se va opune vehement Saturn, aflat în retrogradare în zodia Vărsător. Cu alte cuvinte, inițiativele noastre vor fi limitate, ne vom simți înfrânați și mai posomorâți. Putem avea conflicte cu cei din jur destul de serioase, mai ales cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața noastră, putem fi mai suspicioși și neîncrezători, în noi și în ceilalți. Totodată, nu suntem lăsați să ne exprimăm și nivelul de energie este scăzut.

Horoscop zilnic 2 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Oricât de mult ți-ai dori să te distrezi, să te relaxezi, ceva se întâmplă și planurile tale sunt blocate. Posibil ca tocmai îndatoririle profesionale să îți pună piedici.

Se întrevăd tensiuni serioase cu persoana iubită și cu copiii, sau din contră, intri într-o pasă în care refuzi complet dialogul, ai un blocaj de comunicare. Nu exagera cu orgoliul și autoritatea pentru că aceste manifestări vor fi imediat taxate. O revizuire a unor proiecte de grup și planuri de viitor nu ar strica acum pentru că poți veni cu noi idei și viziuni.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi s-ar putea să nu te simți deloc în apele din punct de vedere emoțional, ba chiar să te simți singur și neascultat.

Nu ești deloc în formă, ești mai pesimist, negativist și din cauza aceasta poți deveni și foarte conflictual cu cei dragi, în special cu părinții sau cu cei care reprezintă o autoritate sau își impun autoritatea în fața ta. Unii nativi pot refuza dialogul cu părinții sau pot face reproșuri și pot primi reproșuri dureroase.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău și se află în opoziție cu Saturn, s-ar putea ca astăzi să nu te poți exprima, să vrei să spui ceva și vorbele să-ți rămână pe buze. În schimb, dacă vei deschide gura, s-ar putea să iasă o ceartă în adevăratul sens al cuvântului.

În unele cazuri, vei avea senzația că vorbești singur și că ceilalți nu te ascultă. Vei experimenta, cel mai probabil, un blocaj în comunicare care nu îți este deloc caracteristic, și vei avea tendința de a-i respinge pe cei din jur. O întâlnire, o deplasare se poate amâna.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd discuții tensionate pe teme financiare, posibil chiar legate de cheltuieli excesive făcute în ultimul timp.

Unii nativi care așteaptă o sumă de bani pot avea dezamăgirea că aceasta întârzie sau imediat ce o primesc, de fapt, își vor da seama că trebuie cheltuită în alt mod decât cel dorit, adică mult mai responsabil. S-ar putea ca astăzi să te simți neapreciat, nevalorizat, neluat în calcul de ceilalți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Zodia ta este și astăzi în centrul atenției, însă din păcate nu te bucuri deloc de acest aspect. Te poți simți fără vlagă, debusolat, agitat mental, limitat în exprimare, neîncrezător în propria ta persoană, dar și în partener.

Ești mult mai serios și mai rigid în manifestări, însă poți avea și tendința de a pune prea multe întrebări, iar ceilalți nu vor fi deloc dispuși să-ți satisfacă curiozitățile și asta, din nou, te va enerva.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și opoziția de astăzi cu Saturn va fi resimțită sub forma unei stări de irascibilitate, nervozitate și neliniște interioară. Te poți simți mai obosit ca de obicei și te stresează orice se petrece în jurul tău, orice zic alții.

Nici sarcinile cotidiene, oricât de mult te-ai speti, s-ar putea să nu le poți finaliza așa cum ți-ai dori. Nu sunt excluse insomniile, de aceea caută să te relaxezi mental înainte de a merge la somn.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă-ți faci planuri astăzi, mai ales cu prietenii, s-ar putea ca acestea să nu iasă nici pe departe așa cum ți-ai dori și de aici să se nască tensiunile cu ceilalți. Poate ai așteptări prea mari, poate ceri prea mult, poate descoperi că cei de alături nu sunt ceea ce au vrut să pară până acum.

Pe de altă parte, dacă ești implicat într-un proiect de grup, nu te aștepta ca ceilalți să fie la fel de responsabili ca tine. Vei avea tendința de a-i critica prea mult.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ziua de astăzi îți poate aduce tensiuni cu superiorii, certuri și discuții în contradictoriu cu șefii care vor fi foarte greu de gestionat.

Ești nemulțumit de o decizie profesională sau s-ar putea să simți că nu ești lăsat să te exprimi, că și se pun piedici în obținerea unei funcții, că ți se cer prea multe pentru o avansare.

Practic simți că cineva îți înfrânează pașii către un obiectiv avut. În plus, și familia poate veni cu unele pretenții și va fi aproape imposibil să găsești echilibrul între casă și muncă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic nu se schimbă foarte mult față de ziua anterioară, însă astăzi chiat te poți simți complet neînțeles de ceilalți. Ideile și opiniile tale nu primesc validare și parcă nimeni nu vrea să îți dreptate.

Oricât de mult ai contraargumenta tu și ți-ai susține crezurile, ceilalți au și ei un punct de vedere, ba chiar o replică usturătoare. De altfel, te va durea orice acuză, orice reproș primit. Posibil ca o călătorie să se amâne, să apară fel și fel de obstacole, iar veștile din străinătate te vor întrista.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dat fiind că Saturn este guvernatorul tău și se găsește în această opoziție deloc confortabilă va avea repercusiuni și asupra ta.

S-ar putea ca o serie de traume emoționale, de suferințe ascunse să iasă acum la suprafață și nu doar să creeze durere și dezechilibru în viața ta, ci și să te împiedice să mergi mai departe într-o situație.

Pot să apară pierderi în viața ta, financiare sau emoționale, mai ales să spui lucruri care să-ți aducă aceste pierderi sau să iei decizii care să te ducă pe un drum fără întoarcere.

Poți deveni mai suspicios, poți afla dedesupturi ale unei relații, secrete, infidelități, aspecte care să te facă să-ți pierzi încrederea în tine sau în cealaltă persoană.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn este în zodia ta și face opoziție cu conjuncția Soare-Mercur din sectorul relațiilor tale. Acest aspect, dincolo de a evidenția un major dezechilibru între tine și partenerul de viață probabil la nivel de gândire și în dialog, te poate face mai rigid și mai radical în deciziile pe care le iei în plan sentimental, dar și profesional, pentru că vei fi foarte dur și sever în negocieri. S-ar să ai parte de conflicte cu ceilalți și să ai impresia că nu ești apreciat așa cum meriți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este o zi deosebit de tensionată la locul de muncă, fie din cauza discuțiilor în contradictoriu cu colegii sau subalternii, fie din cauza sarcinilor, care vor fi mai greu de îndeplinit în timpul programului și asta pentru că și vitalitatea ta este scăzută.

Orice ar fi, evită orele suplimentare! Ai nevoie de mai multă odihnă ca niciodată, mai ales că nu sunt excluse insomniile. Nici veștile despre sănătate, a ta sau a cuiva drag, nu sunt prea bune.

Horoscopul zilei de 2 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 200 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
EVZ.ro
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro