Horoscop zilnic, 18 octombrie. Zodia care are mari şanse să obţină o nouă funcţie la job

Horoscop zilnic, 18 octombrie. Zodia care are mari şanse să obţină o nouă funcţie la job
Horoscop zilnic, 18 octombrie.

Jupiter, planeta beneficiilor și a progresului, își reia mersul direct prin zodia Vărsător după o perioadă de aproximativ jumătate de an în care a retrogradat. Astfel, o serie de situații pot prinde avânt acum, putem fi mai optimiști cu privire la planurile de viitor și putem relua situații din primăvară pentru a le rezolva. Jupiter va continua să traverseze Vărsătorul până în decembrie și ar trebui să profităm din plin de acest tranzit, dat fiind că va mai reveni aici abia peste 12 ani.

Horoscop zilnic 18 octombrie pentru toate zodiile

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Jupiter în mers direct vei observa că începi să devii mai optimist și încrezător cu planurile tale de viitor și chiar ți le poți schimba, le poți reconstrui. În plus, relațiile cu prietenii se îmbunătățesc, te bucuri de mai multă popularitate și o serie de proiecte în care ești implicat pot face progreses remarcabile, ba chiar poți primi ajutorul altora în acest sens.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Jupiter își revine în mers direct în sectorul carierei, prin urmare te poți aștepta la o ușurare a unui context care încă din primăvară ți s-a părut împovărător. Poți să te bucuri de beneficii profesionale, de ocazia îmbunătățirii imaginii, poate chiar de pași spre progres, spre o nouă funcție sau o nouă direcție profesională de viitor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Pentru tine se deschide o perioadă în care multe convingeri și credințe ți se schimbă. Vei reuși să vezi realitatea din jurul tău mai clar, să iei niște decizii importante de viitor, dar mai ales să ai o viziune dreaptă, corectă, dar și optimistă asupra unei situații începută în primăvară. Pentru unii nativi poate fi o perioadă în care decid să înceapă un curs, să studieze ceva care să-i ajute să facă progrese, iar pentru alții poate fi vorba de o călătorie în străinătate. Cum Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, te poți aștepta la o îmbunătățire a relației de cuplu și poți ajunge la viziuni comune de viitor cu partenerul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Jupiter ieșit din retrogradare este foarte probabil ca o serie de situații financiare să fie reluate, fiind vorba de procese, partaje, litigii, demersuri pentru obținerea unui credit sau unui bun material, de patrimoniu. Niște contexte din primăvară se pot relua acum pentru a fi rezolvate. Pe de altă parte, viața intimă se va detensiona și te poți bucura de progrese în cuplu și de o reapropiere față de partener.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

După o perioadă grea în relațiile cu cei din jur, dat fiind că aici au retrogradat și Saturn și Jupiter, iată că acestea își reiau mersul direct și interacțiunea ta cu ceilalți se va îmbunătăți. Ai șansa să faci progrese remarcabile într-o relație, să-ți faci planuri de viitor alături de partener și să semnezi noi contracte, să legi noi colaborări. Se pot relua contexte din primăvară pentru a fi rezolvate. Dacă ești singur, ai toate șansele până în decembrie să începi o nouă relație.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Cu Jupiter în mers direct prin Vărsător, situația la locul de muncă se va îmbunătăți considerabil. Poți rezolva ceea ce din primăvară începând nu a funcționat și este foarte probabil ca mulți nativi să învețe ceva nou care să-i ajute să-și eficientizeze munca, de exemplu să-ți tehnologizeze activitatea. Totodată, este important de punctat că și starea ed sănătate are șanse să se îmbunătățească, important fiind să nu te suprasoliciți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Jupiter revine în mers direct în sectorul iubirii tale, astfel că pofta de viață, optimismul și entuziasmul vor crește. Te vei bucura mai mult de ceea ce-ți oferă viața, vei căuta să fii fericit, să faci lucruri care-ți aduc plăcere și relația cu persoana iubită sau cu copiii se va îmbunătăți. Poți relua aspecte ale vieții sentimentale petrecute în primăvară și acum le vei rezolva. De asemenea, te vei exprima mai bine, mai ales din punct de vedere artistic și creativ.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Jupiter ieșit din retrogradare în Vărsător poate aduce ocazia rezolvării unor situații ce țin de casă și familie, poate de bunuri patrimoniale, de contexte financiare. Situații care s-au petrecut în primăvară pot fi acum reluate pentru a fi rezolvate. Sunt nativi care-și pot schimba domiciliul și nativi care pot valorifica un bun patrimonial. De asemenea, relația cu părinții, cu familia se va îmbunătăți remarcabil și poți depăși situații traumatice din trecut, poate chiar din copilărie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este chiar guvernatorul tău, prin urmare este de așteptat să-ți revină optimismul, pofta de viață și entuziasmul odată cu revenirea acestuia în mers direct. O serie de situații de viață cu care te-ai confruntat în martie-mai se pot rezolva acum. În plus, vei avea șansa de a negocia ceva în favoarea ta, de a rezolva situații ce țin de acte, de a obține acreditări, avize și vei observa că se va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur. Poți adopta noi tipare de gândire și poți lua decizii înțelepte.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Jupiter revine în mers direct chiar prin sectorul tău financiar, prin urmare te poți aștepta la o reală detensionare a modului în care-ți câștigi banii. Pot veni oportunități de creștere a veniturilor și încrederea în tine va crește. Situații cu care te-ai confruntat în primăvară se pot debloca și poți obține niște drepturi materiale care ți se cuvin. Vei avea idei inedite și vei găsi cele mai ingenioase soluții pentru a-ți crește veniturile și nu este exclus să-ți monetizezi propriile talente. Atebție, însă, și la cheltuieli pentru că și acestea pot crește!

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Jupiter își revine în mers direct chiar în zodia ta, prin urmare vor reveni și optimismul și entuziasmul în viața ta și vei avea mai multă încredere în tine și în planurile pe care le ai. Situații cu care te-ai confruntat în primăvară acum se pot rezolva și vei face pași importanți spre progres și evoluție, important este să știi ce vrei de la viitor. Totodată, în cazul multor nativi starea de sănătate se va îmbunătăți, dar și relația cu prietenii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter este guvernatorul tău secundar și te poți aștepta la revenirea optimismului în viața ta și la rezolvarea unor probleme apăsătoare pe care le-ai avut începând din primăvară. Jupiter te susține să-ți vindeci probleme de sănătate pe care le-ai avut în ultimele luni, să te detașezi de trecut, să scapi de temeri, angoase și situații toxice cu care te confrunți de ceva vreme. Poți începe să ai mai multă încredere în intuiția ta și în visele pe care le ai și care pot veni cu mesaje importante pentru tine. Cum Jupiter îți guvernează și cariera și aspirațiile cele mai înalte, poți vedea dintr-o altă perspectivă viitorul și imaginea ta se va îmbunătăți.

Horoscopul zilei de 18 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI