Horoscop zilnic 18 mai. Marte și Neptun, în conjucție în Pești. Zodia care riscă să piardă o mare sumă de bani

Horoscop zilnic 18 mai. Marte și Neptun, în conjucție în Pești. Zodia care riscă să piardă o mare sumă de bani
Horoscop zilnic 18 mai. Marte si Neptun, în conjuctie in Pesti. Zodia care risca sa piarda o mare suma de bani

Marte și Neptun se întâlnesc astăzi într-o conjuncție în zodia Pești, aspect care poate aduce, pe de o parte, confuzie și neclaritate în acțiuni, iar pe de altă parte, creativitate și intuiție. Este un context astrologic care poate activa o serie de nesiguranțe și incertitudini, confuzii, dar care ne poate ajuta să facem pași pe calea spiritualității și vindecării. Avem curaj să ne atingem un vis, un ideal.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Încearcă să ai grijă la acțiunile tale. Dat fiind că Marte este guvernatorul tău, poți fi neatent și confuz. Ai grijă la tendința de a fi prea visator și folosește-te de energia neptuniană pentru a dizolva niște probleme de sănătate, temeri, angoase și pentru a te vindeca de trecut. Poți ierta și te poți ierta pe tine pentru acțiuni care te-au rănit pe tine sau pe alții.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Sunt zile intense în plan relațional, atât prin prisma Eclipsei de Lună care s-a petrecut în acest sector, cât și prin prisma conjuncției de astăzi. Ai grijă să nu-ți idealizezi partenerul mai mult decât este cazul și nu te iluziona cu privire la o nouă relație. S-ar putea să fii dezamăgit de prieteni. De asemenea, ai grijă la propunerile noi de proiecte care vin și la tendința de a visa mult prea departe.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția de astăzi poate aduce iluzii profesionale, așa că încearcă să nu dai crezare tuturor ofertelor primite. Superiorii pot promite multe și s-ar putea să fii tentat să preiei mai multe responsabilități decât poți duce. De asemenea, ai grijă la imaginea ta, la reputația ta. Dacă așteptai oficializarea unei relații, s-ar putea ca acest lucru să nu se petreacă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic te stimulează să explorezi noi domenii, să-ți dorești să studiezi sau să călătorești. Visezi departe, dar ai grijă să nu fie doar iluzii. Sunt zile bune pentru creștere spirituală și pentru a face progrese în plan personal. Ai grijă, pe de altă parte, la tendința de a-ți face iluzii în viața sentimentală, poate în privința unei noi povești de iubire.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu  

Deși conjuncția de astăzi poate aduce foarte multă intensitate în dormitor și poate ajuta la reîmprospătarea relației, în egală măsură poate aduce o tendință către infidelitate sau pasiuni secrete. Pe de altă parte, ai grijă la acțiunile financiare pe care le întreprinzi, evită să faci investiții și nu te lăsa păcălit de promisiunile asociaților. Grijă la credite și la administrarea bunurilor materiale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția Marte-Neptun se petrece în sectorul relațiilor tale și poate acționa pe mai multe planuri. Nu este exclus să te iluzionezi în privința unei noi relații sau să cazi în capcana unei relații ascunse. În cuplu ai tendința de a fi mult prea indulgent cu partenerul și chiar de a-l idealiza. Evită să semnezi noi contracte și să intri în noi asocieri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Conjuncția de astăzi te ajută să dizolvi niște frici și temeri pe care le ai legate de starea ta de sănătate, însă ai grijă la tendința de a fi prea indulgent cu tine. La locul de muncă, fii atent la acțiunile întreprinse și la bârfele colegilor, care te pot răni. În cuplu evită să-ți urci partenerul pe un piedestal, iar dacă ești singur nu te implica într-o nouă relație. S-ar putea să nu vezi fața reală a celeilalte persoane.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte și Neptun se întâlnesc în sectorul iubirii tale și pot aduce și iluzii sentimentale, dar și foarte mult romantism, creativitate și simț artistic. Dat fiind că Marte este guvernatorul tău, de preferat ar fi să ai mai multă grijă la acțiunile tale pentru că nu este exclus să fii confuz și neatent. De evitat speculațiile financiare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai ocazia sa te apropii mai mult de familie și să te înțelegi mai bine cu cei dragi. Ești mai îngăduitor și poți depăși mai ușor prăpastia dintre generații. Fii mai atent la activitățile pe care le desfășori în locuință pentru că poți fi neatent. Cum Marte îți guvernează viața sentimentală, ai grijă să nu te iluzionezi în privința unei povești de iubire.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să fii destul de confuz astăzi, să ai mintea neclară și să nu te poți concentra prea ușor pe ceea ce ai de făcut. Ai grijă la acțiunile tale pentru că neatenția te poate costa. Dai dovadă de o tendință către naivitate și poți fi ușor mințit de către cei din jur. Totodată, ai grijă la deplasări, evită să semnezi acte și să faci negocieri.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tu va trebui să ai foarte mare grijă la toate acțiunile financiare pe care le întreprinzi zilele acestea, îndeosebi astăzi. Poți fi ușor de păcălit, poți pierde bani din neatenție și poți face cheltuieli fără rost. Totodată, evită să te iluzionezi în privința unor câștiguri rapide și să dai sau iei bani cu împrumut. Contextul astrologic te susține să depășești niște temeri și să-ți monetizezi niște talente.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte se întâlnește cu Neptun în zodia ta, aspect care, pe de o parte, îți aduce visare, tendința către idealizare și iluzionare, dar pe de altă parte îți aduce creativitate, intuiție și inspirație. Cum Marte este planeta acțiunii, ai grijă la activitățile întreprinse pentru a nu te răni sau păcăli. Nici tu nu încerca să-i păcălești pe alții.

Horoscopul zilei de 18 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!