18 sept. 2021 | 11:43

Horoscop weekend 18 – 19 septembrie 2021. Zodia care se desparte de partenerul de viață

Horoscop
Horoscop weekend 18 - 19 septembrie 2021. Zodia care se desparte de partenerul de viață
Ce zodie rămâne fără partener în acest weekend

Mulți nativi o să se bucure de activități inedite în acest weekend, în timp ce alții o să treacă prin câteva provocări greu de dus. Află ce zodie o se vadă nevoită să renunțe la partenerul de viață cât de repede se poate!

Berbec

Berbecii o să aibă parte de foarte multă atenție în acest weekend. După ce ei o să fie nevoiți să poarte anumite dialoguri zgomotoase cu prietenii, o să se trezească invitați la evenimente importante, unde o să țină discursuri ce o să fie îndelung apreciate.

Cu toate acestea, nativii nu trebuie să vorbească fără să se gândească de două ori.

Taur

Taurii cunosc mulți oameni în urma evenimentelor sociale din aceste zile. Ei s-ar putea să se simtă obosiți, mai ales pentru că multă lume le caută prezența. În timp ce unii vor să fie ascultați, iar alții vor să audă ce au acești nativi de zis, este important să existe răbdare, toleranță și înțelegere.

Gemeni

Cei aflați sub acest semn zodiacal trebuie să renunțe la mofturi și la gândirea rigidă, mai ales pentru că îi așteaptă anumite conversații ce o să le schimbe total modul în care privesc viața. Activitatea lor o să fie influențată de anumite păreri, așa că este bine să își deschidă sufletul pentru a evolua.

Rac

Racii trebuie să discute cu rudele despre bani și bunurile comune. Ei pot să ajungă la investiții foarte bune dacă reușesc să îi câștige pe ceilalți și să îi convingă să se aventureze în anumite afaceri. Nativii trebuie să își pregătească un plan foarte bun pentru a-l prezenta în fața tuturor.

Leu

Leii renunță la anumite colaborări, sau chiar și la relația cu partenerul de viață. Aceștia o să descopere adevăratele intenții ale persoanelor din jur, așa că o să fie puși pe fugă în momentul în care își dau seama că dorințele lor nu sunt ascultate.

Nativii sunt nevoiți să ceară sfatul unei alte persoane, ce nu se află în grupul lor de prieteni.

Fecioară

Fecioarele nu au o stare de sănătate așa de bună, așa că trebuie să aibă mare grijă în următoarele zile. Acești nativi sunt solicitați de serviciu, dar și de partenerul de viață, așa că o să renunțe imediat la orice le face rău. Cei aflați sub acest semn zodiacal o să își îndrepte atenția spre activități ce le oferă relaxare.

Balanță

Cei aflați sub acest semn zodiacal tind să petreacă mai mult timp cu familia, dar își doresc să aibă parte și de puțină distracție. Cel mai bine este să formeze un grup pentru a mulțumi pe toată lumea.

Scorpion

Scorpionii nu o să aibă o dispoziție prea bună, mai ales pentru că divergențele din cadrul familiei îi urmăresc. Ei ar trebui să învețe să se bucure de diferitele provocări ce le apar în viața de zi cu zi și să își păstreze optimismul, chiar dacă le este greu.

Săgetător

Nativii ar trebui să renunțe la multe prietenii, mai ales pentru că anumite dialoguri cu persoane apropiate îi fac să sufere. Chiar dacă o să le fie greu să renunțe la oamenii din jurul lor, ei trebuie să înțeleagă că există relații ce s-au deteriorat de mult timp.

Capricorn

Capricornii dau lovitura! Ei o să aibă mai multe conversații cu persoane specializate în domeniul financiar, așa că veniturile lor o să se rotunjească. Totuși, nativii trebuie să fie atenți și să renunțe la generozitate, mai ales pentru că multe persoane vor să profite de pe urma succesului lor.

Vărsător

Vărsătorii pierd mulți bani în acest weekend, ținând cont că simt nevoia să își schimbe garderoba sau să ofere cadouri. Ei vor să facă tot posibilul să se implice în cât mai multe activități, dar resursele lor financiare au de suferit. De asemenea, aceștia trebuie să se ferească de certuri.

Pești

Cei guvernați de acest semn zodiacal trebuie să își ofere o clipă de liniște, odihnnă și relaxare, petrecând timpul cu persoanele dragi. Aceștia sunt urmăriți de problemele financiare, dar ar trebui să se gândească și la faptul că există și foarte multe bucurii în viața lor.

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Cancan.ro
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie găsită moartă: „Mi-a zis că…”
Stirile PROTV
A început lupta pentru putere în clanul Corduneanu. Cine sunt cei trei pretendenți la "tron" după decesul lui Costel
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Capital.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro