Horoscop Urania 22–28 mai 2021. Gemenii se vor afirma în public, iar o zodie devine captivă

de: Anca Lupescu
22 05. 2021

Ce previziuni face Urania pentru perioada 22-28 mai 2021. Urmează o săptămână plină, în care gemenii vor arăta ce pot și sunt pregătiți să primească recunoștință publică, în timp ce unii nativi ai zodiacului devin captivi și fac eforturi mari să iasă din situații deloc favorabile.

Gemenii se vor afirma în public

Berbec

Faptul că Saturn intră în mișcare retrogradă face ca până pe 12 octombrie să blocheze unele relații, făcând dificilă comunicare, înțelegerea și toleranța părților.  Greu de revenit la o situație bună și sentimente prietenoasă când niciuna dintre părți nu au fost vreodată pe aceeași lungime de undă.

Gemeni

Este o nevoie simțită puternic aceea de a te afirma în public, de a simți apreciere din exterior prin diverse activități, fie artistice, culturale sau mediatice. Urmează o perioadă în care ești mai predispus la flirt și aventuri.

Rac

Din experiența acumulată îți poți da seama care este adevărata motivație din spatele acțiunilor unor oameni sau scopul unor comportamente. Urmează multe comentarii și zvonuri legate de viitorul loc de muncă.

Leu

Este vorba despre justiție și birocrație. Se opresc temporar sau definitv anchete, procese sau proceduri, care și așa mergeau greu. Se pune accent pe activități care depind de soluționarea în justiție a unor litigii sau conflicte. Înarmează-te cu răbdare!

Fecioară

O perioadă dificilă la muncă, acolo unde îți vei face treburile cu multe piedici și situații speciale. Te străduiești ca totul să meargă bine, dar există câteva aspecte care nu te lasă să îți rezolvi sarcinile de serviciu, fie că sunt de natură birocratică sau de măsuri luate de șefi.

Balanță

Este perioada în care rezolvi multe lucruri ce țin de acte, instituții, dosare, aprobări, legalizări și decizii. Vei avea noroc în demersurile tale, așa că nu te da bătut chiar acum.

Scorpion

Saturnul care intră în mișcare retrogradă blochează câteva condiții fără de care casa ta nu poate funcționa. Nu ai capacitatea să administrezi și să te ocupi de finanțe sau să faci lucrurile să funcționeze la tine acasă.

Săgetător

Sunt câteva zvonuri legate de schimbări la locul de muncă, fie că ți se schimbă atribuțiile, sediul, unele activități sau volumul de muncă. Asta te neliniștește complet, însă nu este nimic sigur, iar zvonurile pot fi înșelătoare.

Capricorn

Nervi întinși la maximum din cauza unei persoane care te obosește, insistă sau este incompetentă. Asta te faci să îți dai frâu liber stării de spirit. Unele concluzii și constatări nu sunt formulate cu glas tare, însă asta poate fi în avantajul tău.

Vărsător

Începe progresul pentru tine. Trăiești concret niște evenimente din care înveți o lecție de viață sau observi factorul social care stimulează schimbarea. Mentalul tău se îmbogățește și trebuie să accepți factori de progres.

Pești

Urmează o perioadă bună și este doar una dintre multelele care te așteaptă în acest an, dar și în cel viitor. Se întâmplă lucruri menite să continui unele proiecte pe plan personal și profesional. Ar trebui să iei lucrurile mai ușor și să nu mai pui atât de mult suflet, mai ales că vor exista și dezamăgiri și revolte. Adoptă o atitudine mai rațională și fii mai optimist.