Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Zodia care intră în conflict cu șeful

Horoscop Urania 15-21 mai 2021. Zodia care intră în conflict cu șeful
Ce îți rezervă astrele în perioada 15-21 mai

Horoscopul pentru 15-21 vine cu foarte multe schimbări pentru zodii. În timp ce unii nativi vor experimenta momente foarte plăcute, alții vor avea parte de conflicte cu șefii sau multe provocări. Urania pregătește pe toată lumea pentru perioada următoare cu privire la cele mai importante decizii.

Berbec

Soarele, dar și planetele Mercur și Venus, se află în tranzit, astfel că berbecii vor avea parte de foarte multe surprize plăcute. Examenele vor fi trecute mult mai ușor, se va găsi imediat o rezolvare a problemelor ce nu pot să fie amânate, iar nativii vor putea să își exprime părerile mult mai liber.

Taur

Taurii sunt foarte greu de împăcat în perioada următoare. Aceștia vor oferi replici brutale, fără menajamente, folosindu-se de o strategie pentru cei ce i-au atacat. Nativii resimt o stare generală ce nu îi mulțumește, sunt stresați și revoltați, de aceea se anunță conflicte.

Gemeni

Nativii aflați sub acest semn zodiacal trebuie să aibă mare grijă atunci când vine vorba de finanțe și să abordeze totul cu moderație. Pe plan personal, vor simți dorință de afirmare într-un context public. Ei sunt în formă și vor să atragă toată atenția, lucru ce le va aduce foarte multe surprize plăcute.

Rac

Nativii se bucură de sensibilitate și capacitate intuitivă. Racii vor primi informații relevante, dar confruntările cu reperele rigide ce vin dinspre legi le vor întuneca perioada această bună. Se anunță conflicte și neplăceri legate de hotărârile unei instituții după ce aceștia vor constata că nu au acces liber la anumite fonduri.

Leu

Persoanele ce au semnul acesta zodiacal vor avea pierderi de energie sau se vor confrunta cu un blocaj la nivelul metabolismului. Pe plan personal totul le va merge mult mai bine, mai ales pentru că vor avea parte de curaj pentru a-și duce la capăt activitățile. Dialogurile cu persoanele ce se află în sectorul muncii se anunță furtunoase, iar nativii trebuie să se gândească bine înainte de a face o decizie și să acționeze cu prudență.

Fecioară

Fecioarele sunt deranjate la tot pasul de anumite detalii pe care le regăsesc în relațiile de prietenie. Nici în dragoste nu este ușor, mai ales că există nemulțumiri. Nativii vor întâlni diferențe de opinii și se vor confrunta cu dezamăgirea și diferența dintre opinii. Această perioadă va trece repede și își vor regăsi din nou calmul pentru a vorbi liber cu partenerii de viață sau de muncă după mai multe discuții ce le vor tulbura liniștea.

Balanță

Balanțele vor depune mult efort pentru a-și salva imaginea în fața unor situații neplăcute ce va avea loc în sectorul în care lucrează. Nu va dura mult și nativii vor simți nevoia să învețe mai mult, să dea examene sau probe și își vor da seama că excelează în tot ce își propun. Ipostaze inedite apar pe plan profesional pentru balanțe după o perioadă ce pare tulbure la început, așa că trebuie să se depună efort pentru a avea succes.

Scorpion

Scorpionii sunt reticenți atunci când vine vorba de planuri, idei sau inițiative ce nu se armonizează cu principiile lor. Aceștia se vor regăsi evitând conflictele, vor fi cât se poate de discreți pentru a nu exista o confruntare. Pe plan financiar se anunță câștiguri mari în urma unui ajutor oferit de o persoană particulară sau de la o instituție.

Săgetător

Nativii își doresc să facă economie, dar nu se vor putea despărți de anumite bunuri ce au o mare valoare sentimentală. Pe plan profesional, aceștia simt nevoia de a învăța cât mai multe și de a atinge un nivel necesar cariere pe care și-o doresc. Acum este momentul de a merge mai departe și de a se supune la rigorile unui nou regim de perfecționare. Se pot face alianțe, căci persoanele ce se află sub acest semn vor avea capacitatea de a negocia și de a se exprima degajat.

Capricorn

Relațiile parteneriale vor aduce anumite plăceri, căci nativii se vor lovi de atitudini rigide și constrângeri. Ei trebuie să depășească orice probă sau verificare a competențelor pentru a merge cât mai departe în carieră. Când vine vorba despre sănătatea capricornilor, aceștia încep să se simtă cât mai bine și să se vindece de orice problemă. Cei ce își caută loc de muncă își vor putea găsi în perioada următoare.

Vărsător

Nativii se confruntă cu un volum mare de muncă, deși nu își găsesc ambiția de a duce la capăt anumite activități. Se anunță tulburări digestive, mai ales pentru cei ce au deja anumite probleme de sănătate. Pe plan profesional, aceștia nu vor dori să accepte niciun tip de manipulare, așa că vor lupta până la capăt pentru a nu îl lăsa pe partenerul de discuții să câștige. Urmează o perioadă rațională din punct de vedere sentimental, lămurindu-se cu privire la natura unei relații.

Pești

Apăsarea sufletească va fi resimțită de către nativi. Vor avea momente marcate de tristețe, de nostalgie, astfel că nu trebuie să cedeze la șantajul emoțional aplicat de unele persoane dragi chiar dacă se simt mai sensibili. Această perioadă aduce și lucruri bune, mai ales pentru că se va pune accentul pe creativitate. Deciziile esențiale trebuie amânate cel puțin pentru o lună, așa că peștii nu trebuie să facă investiții mari ce nu sunt deloc potrivite acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI