Horoscop special până pe 24 mai 2022. Cum sunt afectate zodiile de Marte în Pești

de: Bișinicu Andreea
13 04. 2022

Odată ce Marte ajunge în Pești, fiecare zodie va avea energie în domenii diferite ale vieții. Unii nativi vor avea noroc la bani, în timp ce alții se simt norocoși să își găsească marea dragoste. Iată ce le rezervă următoarele 40 de zile reprezentanților horoscopului european.

Horoscop pentru aprilie și mai 2022

Berbec

Nativul din zodia Berbec nu se simte foarte bine în această perioadă. Eviți să iei contact cu anumite persoane și apelezi mai mult la introspecție. Consideri că ai lucruri pe care trebuie să le rezolvi.

Taur

Nativii din zodia Taur se bucură de ieșiri în oraș cu prietenii cei mai buni și organizează o excursie de neuitat. Îți place să socializezi și să cunoști oameni noi. Profită de timpul tău liber.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni profită de următoarea lună pentru a avansa în carieră. Ești responsabil și ambițios, vei avea multe de câștigat pe viitor.

Rac

Nativul din zodia Rac își plănuiește următoarea vacanță alături de partenerul său de viață. Te-ai plictisit de monotonia din oraș și vrei să evadezi din rutina ta zilnică.

Leu

Nativul din zodia Leu are o dorință intensă pentru apropiere și pasiune. Își caută jumătatea, iar în aceste 40 de zile există mari șanse să o și găsească.

Cu toate acestea, trebuie să ai grijă la conflictele ce pot apărea în viața de cuplu. Iubirea cu năbădăi nu reprezintă, întotdeauna, o idee bună.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară se preocupă de dorințele partenerului său de viață. Ați avut anumite conflicte, dar acum încep să se amelioreze.

Balanță

Nativul din zodia Balanță are foarte multe lucruri de făcut, având în vedere cât de ocupat este în plan profesional. Ai proiecte de dus la bun sfârșit și există șanse să te cerți cu anumiți colegi de muncă.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion se bucură de hobby-uri, pasiuni și timpul său liber. Ai ocazia să faci ce vrei tu și să te bucuri de lucrurile simple. Cu dragostea stai foarte bine, partenerul tău de viață este extrem de romantic.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător se apropie foarte mult de familie în această perioadă. Poate veți petrece timp de calitate împreună, la un grătar în curte.

Capricorn

Urmatoarele sase saptamani iti vor aduce foarte multa agitatie constructiva in jur care iti va stimula mintea si iti va transforma perioada in una foarte interesanta si plina de imaginatie.

Vărsător

Vești bune pentru nativul din Vărsător. Vei avea noroc la bani, fie că primești o mărire de salariu sau vei câștiga la loto.

Pești

Nativii din zodia Pești se bucură de romantism, seducție și multă iubire. Ești tare norocos.