14 aug. 2022 | 14:06

Horoscop septembrie 2022. Va fi o lună de vis pentru aceşti nativi, câştigă pe toate planurile

Horoscop
Horoscop septembrie 2022. Va fi o lună de vis pentru aceşti nativi, câştigă pe toate planurile
Horoscop septembrie 2022. Va fi o luna de vis pentru acesti nativi, castiga pe toate planurile

Suntem deja la jumătatea lui august și mulți pasionați de astrologie se întreabă ce le-a pregătit horoscopul lunii septembrie. Ei bine, se anunță relații mai bune, oportunități de angajare și alte schimbări interesante. Urmează o perioadă de vis pentru unii nativi, deoarece câștigă pe toate planurile. Află dacă te numeri printre norocoșii toamnei.

Horoscop toamnă 2022 pentru toate zodiile

Mai este puțin până la debutul lunii septembrie, o perioadă despre care se spune că este prielnică pentru noi începuturi. Dacă te gândești să faci o schimbare radicală în viața ta, atunci este momentul prielnic. Pentru unele semne zodiacale, toamna va fi magistrală.

Horoscop septembrie 2022 – Berbec

Vei profita de calmul care te înconjoară ca să te deschizi mai mult față de unele persoane din anturajul tău. În felul acesta, vei putea să-ți exprimi mai bine sentimentele. Septembrie este luna indicată pentru a scăpa de anxietăți și frici.

Horoscop septembrie 2022 – Taur

Nativii Taur încearcă să găsească o rutină și să rămână la ea. Dar s-ar putea să fie surprinși de dorința bruscă de a agita lucrurile. La orizont se întrevăd oameni, locuri și lucruri noi și neobișnuite, oportunități care te vor scoate din zona de confort. Sfatul astrologilor este să accepți aceste noi expriențe pe măsură ce apar.

Horoscop septembrie 2022 – Gemeni

Te așteaptă proiecte care ar putea crea panică în viața ta. Nu te teme, schimbarea este pozitivă. Chiar dacă ai tendința de a evita situațiile care nu ți se potrivesc, vei face față cu brio provocărilor și vei ieși în câștig.

Horoscop septembrie 2022 – Rac

Pe partea profesională, în luna septembrie vei avea mult succes. După lungi așteptări, eforturile tale vor da, în cele din urmă, rezultate, plus câteva surprize frumoase în perspectivă.

Horoscop septembrie 2022 – Leu

Te axezi mai mult pe spiritualitate și vrei altceva pentru viitor. Ambiția și voința te vor determina să atingi succesul la care ai visat.

Horoscop septembrie 2022 – Fecioară

Personalitatea ta energică și pozitivă a generat multe invidii în jur, dar această situație neplăcută se apropie de sfârșit. În septembrie, Fecioarele vor găsi puterea de a-i lăsa în urmă pe acești oameni toxici.

Horoscop septembrie 2022 – Balanță

Lipsa de empatie te-a înstrăinat de prieteni și familie. Acesta este motivul pentru care va trebui să faci față unor conflicte cu persoanele dragi de care te-ai distanțat. Vestea bună este că vei ști cum să acționezi cu înțelepciune.

Horoscop septembrie 2022 – Scorpion

Luna viitoare, totul se schimbă pentru Scorpion. Va fi o zodie cu adevărat norocoasă, deoarece poate întâlni marea dragoste sau pe cineva din trecut.

Horoscop septembrie 2022 – Săgetător

Este posibil ca dorința ta de aventură să se concretizeze în ceva frumos. Dacă cineva îți stârnește interesul, nu-l lăsa să scape, deoarece s-ar putea să fie sufletul tău pereche.

Horoscop septembrie 2022 – Capricorn

Vor fi multe oportunități mari. Poți construi noi parteneriate sau renunța la toate relațiile moarte care te împiedică să avansezi în carieră.

Horoscop septembrie 2022 – Vărsător

De ceva vreme, Vărsătorii duc o luptă cu ei înșiși, deoarece nu găsesc calea spre fericire. În ciuda multor încercări, ai suferit mai multe dezamăgiri, dar nu renunța. În luna septembrie poți găsi direcția exactă datorită Universului.

Horoscop septembrie 2022 – Pești

Această zodie se va simți mai creativă și energică. Are oportunitatea de a străluci. Speranțele și visurile tale se pot materializa, motiv pentru care ai putea face mai multe schimbări de care îți era teamă.

PlaySport
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Capital.ro
Trei situații în care nu ar trebui să vă spălaţi pe dinți. Un stomatolog a ajuns viral cu aceste explicaţii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro