Horoscop săptămânal 5-12 august 2023, cu Mariana Cojocaru. Taurii fac bani, au succes în carieră. Atenţie la relaţii, însă!

de: Corina Oprea
04 08. 2023

Urmează o săptămână plină de evenimente astrale foarte importante, cu chestiuni inedite. Avem un Soare în Leu, cu o încărcătură aparte. Avem un aspect numit Degetul lui Dumnezeu -un fel de triunghi unde Soarele este în vârf. Săptămâna 5-12 august 2023 vine cu aspecte pozitive, dar şi negative, conform principiului yin şi yang.

Horoscop săptămânal 5-12 august 2023. Zodia cu noroc la bani

Revin evenimente care ţin de trecutul nostru, aşadar discutăm despre lecţii de viaţă. Şi nu o facem oricum, ci retrograd. Pentru generaţia celor de 28-30 de ani, vorbim despre lucruri care nu au fost înţelese sau rezolvate în trecut, iar acum presează pentru a le înţelege.

Citește și: Horoscop august 2023 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor suferi cumplit în ultima lună de vară

Trebuie să ieşiţi din zona de blocaj, să treceţi peste această cumpănă, altfel nu se vor rezolva. Începeți să riscați, să vă încercați norocul în cele mai interesante moduri, pentru că adrenalina vă antrenează pentru cele mai dificile încercări.

Berbec: Trebuie să fie cu ochii pe ceea ce înseamnă sentimente, copii, neîmplinirile din familie! Astrele au un plan pentru aceşti nativi, iar mulţi vor fi bulversaţi de aceste schimbări.

Punctele centrale sunt uşor de descifrat, este vorba despre deschiderea unor răni din trecut ascunse, de care credeați că ați scăpat și acum vă surprind. Perioada aceasta îl vulnerabiliează pentru a fi mai sensibil, mai sentimental.

Taur: Poate avea provocări noi, proiecte noi şi interesante, de mare substanţă. Nu este nimic şubred aici, urmează o perioadă bună, în care vor atinge multe obiective.

Unele proiecte prind contur în septembrie, altele spre finalul anului. Există un soi de început de drum. Poate părea dificil, dar la final va fi bine, culegeți roadele muncii. Taurul va acumula experienţă în carieră. Atenţie la familie şi la relaţii, pentru că lucrurile scârțâie aici și trebuie să le reparați.

Surprize mari pentru zodii

Gemeni: Pot avea parte de anumite aventuri, încercări din care vor avea multe de învățat. Universul le aduce în cale cele mai interesante evenimente, care îi vor surprinde în cel mai plăcut mod.

Rac: Atenţie la locul de muncă, la carieră! Urmează o perioadă complexă, ce le va ridica multe semne de întrebare acestor nativi. Lucrurile neînţelese nu îl ajută pe Rac să înainteze, motiv pentru care va avea nevoie de ajutor din partea celorlalți.

Te-ar putea interesa și: Trei zodii binecuvântate de Univers în august 2023. Lor li se împlinesc toate dorințele

Leu: Primeşte un plus de energie de la Soare! Poate apărea inspiraţia în calea lor. Astfel, pot fa naștere unui lucru care îi mobilizează, care îi ajută să finalizeze sarcini importante.

Vezi ce îţi rezervă şi ţie astrele în video-ul de mai jos! Cele mai interesante previziuni de la renumitul astrolog Mariana Cojocaru. Află cum va fi următoarea săptămână pentru tine și ce surprize te așteaptă.