Horoscop rune luna mai 2023. Mihai Voropchievici anunță zodia care câștigă bani mulți

de: Andrei Simion
25 04. 2023

Horoscop rune luna mai 2023. Numerologul Mihai Voropchievici anunță ce schimbări vor avea loc în următoarele săptămâni în viețile nativilor. Află în rândurile de mai jos care este zodia care va câștiga mai mulți bani.

Horoscop rune luna mai 2023

Berbec. „Pentru nativii din zodia Berbec, luna mai vine cu o nouă poveste de dragoste, poate chiar mai intensă decât sunt aceștia obișnuiți. Dornici de noi experiențe, berbecii vor merge înainte fără teamă, explorând noua situație în care se află”, a anunțat Mihai Voropchievici.

Taur. Sunt vești bune pentru nativii născuți în semnul zodiacal al Taurului. Urmează schimbări bruște, însă toate în bine. Runele vin, însă, cu o recomandare pentru aceste persoane: să iasă din zona de comfort pentru a putea îmbrățișa tot ce le pregătește Universul.

Gemeni. Din păcate, pentru nativii născuți în semnul zodiacal al Gemenilor luna mai nu aduce liniște. Persoanele născute în această zodie vor fi implicate în numeroase conflicte. Vor exista certuri, din varii motive. Cert este că cei cu care se vor certa le vor întoarce „favoarea”.

Rac. Luna mai anunță aglomerație pentru nativii născuți în semnul zodiacal al Racului. Nativii vor avea multe deplasări și vor trebui să își organizeze numeroase plecări. Multe nu vor reprezenta motive de plăcere, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Ce anunță Mihai Voropchievici

Leu. Persoanele născute în semnul zodiacal al Racului vor avea parte de foarte multe provocări în luna mai, potrivit sursei citate. Poate fi vorba despre anumite probleme de sănătate, care se vor agrava. În același timp, nu sunt excluse problemele pe plan romantic.

Fecioară. „Fie la serviciu sau o schimbare de domiciliu, Fecioarele doresc ceva nou în viața lor. În această lună, nativii din această zodie vor avea șansa unei situații favorabile, care le poate rezolva problema”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Balanță. Se anunță schimbări extrem de importante pentru persoanele născute în semnul zodiacal al Balanței. Modificările ce vor avea loc în viețile nativilor nu vor fi minore, însă datorită personalității și caracterului pe care îl au, vor reuși să le facă față cu brio. Este vorba despre schimbări așteptate de multă vreme.

Scorpion. Balanțele nu sunt singurele care vor trece prin schimbări în luna mai, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Vor avea loc anumite tranziții și în viețile Scorpionilor. Runele pregătesc mari surprize pentru acești nativi.

Zodia care câștigă mulți bani

Săgetător. „Viața lor se va schimba semnificativ în bine, iar toate dorințele și planurile lor de viitor se vor transforma în realitate. Luna mai este extrem de benefică pentru nativii acestei zodii”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Capricorn. Luna mai se anunță a fi una bună pentru Capricorni. Vor fi în centrul atenției – pe plan personal, romantic și inclusiv profesional. Nativii vor primi cadouri. Poate fi vorba despre un dar-surpriză sau despre o sumă de bani consistentă, la care au sperat de mult timp.

Vărsător. Nativii născuți în semnul zodiacal al Vărsătorului vor primi numeroase mesaje contradictorii în luna mai. Nu este vorba neapărat despre mesaje din partea apropiaților. Aceste persoane trebuie să aibă grijă ce mesaje le transmit runele. Dacă știu cum să le gestioneze, vor primi o veste foarte bună.

Pești. Urmează o perioadă de noroc pentru nativii născuți în zodia Peștilor. Pe plan profesional – unde au încercat să facă mari progrese -, vor primi doar vești bune. Multe proiecte le vor ieși favorabile, ceea ce înseamnă mai mulți bani.