28 mai 2023 | 08:37

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Zodia care primește protecție de luni, anunțul lui Mihai Voropchievici

Diverse
Horoscop rune 29 mai - 4 iunie 2023. Zodia care primește protecție de luni, anunțul lui Mihai Voropchievici
Horoscop rune 29 mai - 4 iunie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici anunță zodia care va beneficia de protecție divină.

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat care este zodia care va beneficia de protecție divină săptămâna următoare. Află în rândurile de mai jos ce se va întâmpla în viața ta în următoarele zile.

Horoscop rune 29 mai – 4 iunie 2023

Berbec. Pentru a reuși să depășești problemele cu care te confrunți, trebuie să schimbi tactica. Ești prins în câteva situații sensibile, din care nu reușești să scapi. Nu te îngrijora, fiindcă orice are rezolvare. Runa îți recomandă, însă, să abordezi totul dintr-o nouă perspectivă. Schimbă macazul, practic.

Taur. Începutul săptămânii viitoare anunță schimbări pe plan romantic. O persoană care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou. Analizează bine circumstanțele în care te afli și nu lua decizii spontane. Poate e cazul să iei în considerare să pui bazele unei relații solide.

Gemeni. „Urmează să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare. E vorba de o renaștere în planul tuturor disponibilităților fizice și psihice. Deci, cu alte cuvinte, îi mai aduce cu picioarele pe pământ pe cei din zodia Gemenilor”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Rac. Tu ești zodia care se bucură de protecție divină pe parcursul săptămânii viitoare. Luna Eol te va ține departe de forțele malefice care vor încerca să lovească cu probleme majore în tine. Ai încredere în energia Universului. Nu ai niciun motiv de îngrijorare. Încearcă să eviți stresul.

Explicațiile numerologului Mihai Voropchievici

Leu. Începând de la finalul mai 2023, în viața ta urmează să aibă loc numeroase schimbări. Vorbim, în primul rând, despre evenimente pe plan romantic. S-ar putea să te desparți de partenerul tău de viață. De asemenea, este foarte probabil să îți schimbi locul de muncă. Cu banii vei avea unele dificultăți.

Fecioară. „Primiți cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Vești mai bune ca aceasta pentru Fecioare nu au mai venit de mult. Ele erau axate mai mult pe muncă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, într-o intervenție televizată la Antena 3.

Balanță. Ai avut parte de o săptămână mai complicată. Runa ta anunță, însă, că urmează să te redresezi. Vei putea să găsești răspunsul la întrebarea care te macină. Nu mai este cazul să te agiți pentru problemele pe care le ai, fiindcă le vei găsi rezolvare. Trebuie să fii sincer cu membrii familiei tale.

Scorpion. Nu forța mâna norocului, ci învață să ai răbdare, pentru că surprizele plăcute nu se manifesta decât în viețile celor care știu să aștepte. Nimeni nu spune că este ușor să ajungi la starea de răbdare de nezdruncinat, însă este necesară, dacă vrei să te bucuri de o viață liniștită.

La care zodie apare Vunjo

Săgetător. „Săgetătorul preia o sarcină mai grea, pentru că are nevoie de forță, putere şi tărie. E o săptămână puțin mai complicată și va trebui să ştiţi că nu sunteţi singuri, iar astrele vă încurajează să fiți puternici și rezistenți”, a anunțat numerologul Mihai Voropchievici.

Capricorn. Horoscopul runelor pentru 29 mai – 4 iunie vorbește despre o bătălie pe care trebuie să o duci. Nu ai motive de îngrijorare însă, fiindcă vei câștiga în mod cert. Te-ai obișnuit cu această stare și îți place să fii în permanență câștigător.

Vărsător. În dreptul tău, apare Vunjo, a anunțat numerologul Mihai Voropchievici.

Pești. Runa are mesaj dublu pentru tine. În primul rând, trebuie să te relaxezi și să nu-ți mai faci idei despre posibile probleme, care nu reprezintă o certitudine. Apoi, nu te stresa cu privire la starea de sănătate a membrilor familiei tale, fiindcă semnalele sunt mai mult decât pozitive.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro