Horoscop rune 28 noiembrie – 4 decembrie. Zodia care are o săptămână dezamăgitoare

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie. Zodia care are o săptămână dezamăgitoare
Săptămâna care vine, obstacolele și blocajele se topesc

Horoscop rune 28 noiembrie – 4 decembrie. Săptămâna următoare va aduce schimbări imense, mari în viața noastră, după cum spune numerologul Mihai Voropchievici. Va trebui să ne schimbăm perspectivele și să ne păstrăm mintea deschisă. Curiozitatea ar putea atinge cote maxime, dar este esențial să rămânem pe drumul nostru pentru a evita orice dramă. Cu toate astea, numerologul spune că va exista și zodia care are o săptămână dezamăgitoare.

Săptămâna care vine, obstacolele și blocajele se topesc

Săptămâna începe duminică, 27 noiembrie, cu Mercur în Săgetător și pe casa reputației tale făcând un quinconcurs cu Uranus în Taur. Pești, acesta este un moment bun pentru a verifica de două și trei ori înainte de a posta ceva.

Luni, 28 noiembrie, Marte în Gemeni și în casa familiei tale face trigon cu Saturn în Vărsător. Astăzi, poți avea o conversație serioasă și benefică cu un membru al familiei. Pești, vă vedeți cu ochii în ochii altuia. Dintr-o dată știi intuitiv cum este să fii în locul lor și să vezi lumea din perspectiva lor.

Horoscop rune 28 noiembrie – 4 decembrie

Indiferent de cât timp ați fost înstrăinați, astăzi v-ați putea reuni într-o îmbrățișare. Dar, trecând mai departe, hai să vedem ce spune numerologul Mihai Voropchievici într-un nou horoscop rune 28 noiembrie – 4 decembrie.

Horoscop rune Berbec

Săptămâna aceasta va aduce noroc pentru cei din Berbec. De la începutul săptămânii, veți începe să obțineți succesul dorit la locul de muncă. În această perioadă, sfaturile unei persoane mai în vârstă se pot dovedi foarte benefice pentru dumneavoastră. Numerologul Mihai Voropchievici mai spune că pentru Berbec este o săptămână a fertilității și a lucrurilor bune.

Horoscop rune Taur

Săptămâna aceasta se va dovedi a fi una mixtă pentru persoanele din Taur. La începutul săptămânii, din cauza reapariției unor boli de sezon sau cronice, este posibil să suferiți probleme fizice și psihice. Dacă starea de sănătate nu vă susține, lucrările planificate pot rămâne în așteptare. pe de altă parte, mai spune același numerolog, este săptămâna schimbărilor majore pentru Taur, așa că mare atenție la ce alegeți.

Horoscop rune Gemeni

Săptămâna aceasta aduce noroc pentru cei din Gemeni. Chiar la începutul săptămânii, se pot auzi vești bune legate de copii, datorită cărora respectul tău în societate va crește. Pe de altă parte, problemele trebuie rezolvate neapărat în familie, iar recomandarea numerologului Mihai Voropchievici este să se întâmple cât mai repede.

Horoscop rune Rac

Pentru cei din Rac, această săptămână poate fi puțin volatilă. La începutul săptămânii, s-ar putea să trebuiască să alergați mai mult pentru sarcini mici. Sănătatea oricărui membru de sex feminin din casă va fi, de asemenea, un motiv major de îngrijorare pentru voi. Săptămâna aceasta va trebui să fiți foarte atenți la bolile de sezon și la mâncare și băutură. Ar fic azul să vă gândiți la „un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice.”, recomandă numerologul.

Horoscop rune Leu

Săptămâna aceasta este de bun augur pentru persoanele din zodia Leu. De la începutul săptămânii, toate lucrările planificate vor fi finalizate la timp, datorită cărora veți observa un entuziasm și o încredere diferită în voi. Lucrul deosebit este că în această săptămână atât sănătatea, cât și prietenii vă vor sprijini foarte mult. La începutul săptămânii, va exista o afacere importantă, ceea ce va duce la un profit mare în viitor.

Horoscop rune Fecioară

Următoarea săptămână va fi mai favorabilă și mai benefică pentru cei din Fecioară decât săptămâna precedentă. La începutul săptămânii, s-ar putea să vă confruntați brusc cu o mare problemă. Dar veți face față cu tărie acestei provocări și vă veți îndeplini responsabilitățile într-un mod mai bun. Lucrul special este că, în timp ce faceți acest lucru, veți obține cooperarea deplină a celor mai buni prieteni și a celor mai buni prieteni. S-ar putea să aveți parte de surprize, și cum spune Mihai Voropchievici, „Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte.”

Horoscop rune Balanță

Va fi o săptămână favorabilă pentru Balanță. Chiar la începutul săptămânii, puteți avea parte de vești bune legate de carieră sau de afaceri. Pe parcursul acesteia, vor exista șanse de promovare la locul de muncă. Cei care se gândeau de mult timp să își schimbe locul de muncă pot avea o oportunitate mai bună. În această săptămână, împrumutul, boala și dușmanul vor reuși să le cucerească pe toate trei.

Horoscop rune Scorpion

Dacă persoanele din zodia Scorpion reușesc să își gestioneze timpul și banii în această săptămână, atunci pot obține mai mult succes decât se așteptau. Veți avea parte de o cooperare deplină din partea celor mai buni prieteni pentru a finaliza munca planificată și pentru a face față provocărilor legate de viață. Fie că ești angajat sau faci afaceri, pe baza inteligenței, discreției și curajului tău, vei reuși să finalizezi la timp toate lucrările planificate și vei obține profitul așteptat. Mihai Voropchievici este de părere că „au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate.”

Horoscop rune Săgetător

În această săptămână persoanele din Săgetător vor reuși să termine toate lucrările la momentul potrivit, cu ajutorul înțelegerii lor. Săptămâna aceasta se va dovedi norocoasă pentru persoanele angajate. Dacă promovarea sau transferul a fost blocat de mult timp, atunci în această săptămână toate obstacolele care stau în calea dorinței tale . vor fi înlăturate. Adversarii care complotează la locul de muncă vor fi înfrânți. Cât despre recoamdări, numerologul Voropchievici spune că „Rămâneţi calmi, pentru că aşa totul se aranjează frumos.”

Horoscop rune Capricorn

Săptămâna aceasta va fi mai favorabilă și de bun augur pentru cei din Capricorn decât săptămâna precedentă. La începutul săptămânii, cu ajutorul unui membru mai în vârstă al familiei, se vor rezolva neînțelegerile curente cu frații și surorile. Se vor primi bunuri strămoșești. Cei care încearcă să facă carieră sau afaceri în străinătate, se va vedea că obstacolele care le ies în cale vor fi înlăturate. „Bravo, Capriconilor! Ei ori muncesc, ori se iubesc, dar le fac pe toate la maximum, la cote înalte.”, spune numerologul Voropchievici.

Horoscop rune Vărsător

Cei din Vărsător vor avea nevoie de mai multă muncă și efort pentru a obține succesul dorit în această săptămână. În această săptămână, ar fi bine să ignorați discuțiile mărunte, atât acasă, cât și afară. S-ar putea să apară un conflict, atrage atenția numerologul Mihai Voropchievici. La mijlocul săptămânii, s-ar putea să fiți nevoit brusc să plecați într-o călătorie pe distanțe lungi sau scurte.

Horoscop rune Pești

Activitatea planificată a oamenilor din Pești va fi finalizată la timp în această săptămână, datorită căreia va exista un alt entuziasm în interiorul lor. Va exista un ajutor deplin din partea partenerului în finalizarea oricărui plan de acțiune. La începutul săptămânii, puteți cheltui o sumă uriașă de bani pe lucruri legate de lux. Va exista o atmosferă de fericire în casă datorită primirii lucrului mult așteptat.

Urmăriți Playtech.ro și pe