Horoscop. Motivul pentru care zodiile își părăsesc partenerii. Berbecul vrea provocări

Horoscop. Motivul pentru care zodiile își părăsesc partenerii. Berbecul vrea provocări
Horoscop: zodiile care își găsesc partenerii

Astrologii vin cu noi detalii despre ce se va petrece cu cele 12 semne ale horoscopului în sectorul dragostei. Unii dintre nativi urmează să își găsească partenerii mult așteptați. Despre cine este vorba și ce provocări va avea de trecut în special Berbecul?

Horoscop: despre zodii și cum își părăsesc ei partenerii

Berbec – Cei născuți sub acest semn sunt câteodată agresivi cu modul prin care își arată iubirea față de cel drag. Au tendința de a face asta, dar nu în nume de rău și fără a conștientiza acest lucru. Iubești mult și vrei să ai pozița de a iniția ritualul de cucerire. Îți propui mereu să fii o provocare pentru cel de lângă tine, astfel te simți cuceritor.

Taur – La capătul opus se află taurul care se va speria imediat și va fugi de urgență dacă demarezi un joc al seducției și în timpul acesta tot te lași greu cucerit. Trebuie să comunici clar care sunt intențiile tale și nu funcționeză dacă ești doar atent sau drăguți cu el/ea. Trebuie să spui exact ce gândești.

Gemeni – E nevoie de finețe pentru a-ți păstra cineva interesul. Dacă ești îndrăgostit de cineva, ia în calcul faptul că trebuie să existe lucruri interesante între voi, sentimente la extreme și discuții vaste despre ceea ce simțiți sau vreți.

Rac – Dacă partenerul tău te face gelos, îți pierde imediat interesul. Acest lucru se aplică cel mai des în cazul lor care este total opus cu raționamentul altor zodii. Ei sunt obsedați de faptul că încerci să-i demonstrezi că poți avea pe oricine și nu vor mai lupta pentru tine.

Leu – Trebuie să fii mereu în centrul atenției, iar partenerul tău să știe și să lase acest lucru să se întâmple. E în regulă să mai cedezi din când în când rolul principal, dar asta nu se întâmplă așa ușor. Îți pierzi interesul rapid.

Fecioară – Trebuie să încetezi să te plângi pentru a avea interesul unei Fecioare. Își dorește cineva care să găsească soluții la probleme, nu să facă altele alături de cele deja existente.

Balanță – Balanța are nevoie de spațiu. Nu îi place să fie foarte îndrăzneț și urăște agresivitatea prin orice: fapte, cuvinte, priviri. Nu va spune niciodată care este reala lui problemă, ci va trebui să stai să ghicești.

Scorpion – Despărțirile lui se bazează pe atracția sexuală care nu mai este prezentă. Sunt cunoscuți pentru un libido crescut și dacă nu îi vei mai trezi interesul atunci trebuie să te aștepți la depărtarea lui bruscă. Are nevoie de afecțiune fizică.

Săgetător – Pe ei îi pierzi dacă încerci să îi determini să se implice într-o relație serioasă cu mult prea devreme decât ar crede aceștia. Dacă simt presiune, va renunța la orice relație.

Capricorn – Despărțirea se bazează pe seriozitatea inexistentă. El are nevoie de o persoană rațională și morală pe care se poate baza în cele mai negre zile. Va dispărea din viața ta imediat cum va simți instabilitate.

Vărsător – Nu poate să gestioneze prea multe trăiri, așa că trebuie înțeles din punct de vedere sentimental. Plânsul și furiile venite din neant și mult mai des îl vor face să se depărteze.

Pești – Despărțirea în cuplul lui vine doar atunci când o altă persoană își face apariția în relație, în rest poate să accepte multe și să fie înțelegător. E mereu relaxat și dacă îl bați la cap își pierde interesul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI