Horoscop Minerva pentru sfârşitul lui 2022. Cine sunt răsfăţaţii zodiacului? Nativii cărora le merge bine în toate

Horoscop Minerva pentru sfârşitul lui 2022. Cine sunt răsfăţaţii zodiacului? Nativii cărora le merge bine în toate
Minerva, predictii pentru sfarsitul lui 2022. Cine sunt rasfatatii zodiacului

Horoscop Minerva pentru sfârşitul anului 2022. Cine sunt răsfăţaţii zodiacului, adică nativii cărora le merge bine în toate, vedeți în rândurile de mai jos ale horoscopului pentru acest final de an.

Răsfăţaţii zodiacului sfârșitului de an 2022. Minerva a spus căror nativi le va merge bine în următoarea perioadă

Astrologul Minerva a transmis vești foarte bune pentru unii dintre nativii horoscopului. Aceștia vor fi răsfățați de astre până la finalulacestui an, astfel că vor primi ce au visat și poate chiar mai mult.

Berbec

Printre răsfățații zodiacului acestui sfârșit de an se află Berbecii, cărora stelele le-au rezervat o perioadă productivă și foarte interesantă din toate punctele de vedere. În următoarea perioadă  întreaga lor karmă se schimbă. Au parte de stabilitate și își împlinesc multe vise.

Taur

Și pentru Tauri, ultima parte din 2022 le aduce rezolvare la toate problemele legate de prieteni și oameni foarte apropiați. În plus, aceștia au avut o vară norocoasă cu foarte puține probleme.

Rac

Sfârșitul anul 2022 aduce pentru raci rezolvarea problemelor cu apropiații și îndeplinirea unui vis deosebit. Urmează multe schimbări în bine în viața racilor.

Fecioară

Astrele sunt darnice și cu Fecioarele. Nativii sunt în centrul atenției și se vor putea lăuda cu un an extrem de productiv din toate punctele de vedere. Pe final de an, participă la petreceri și întâlniri sau evenimente care le vor deschide multe oportunități.

Până când este Mercur Retrograd

Mercur este retrograd în septembrie 2022, astfel că pare să fi căpătat o conotaţie negativă în ochii oamenilor, chiar dacă asta poate părea un mit.

Mercur a intrat în retrogradare pe 9 septembrie 2022 și va fi așa până pe 1 octombrie, urmând astfel o perioadă de revelații pentru nativi.

Mercur retrograd aduce schimbări

De asemenbea, cunoscutul astrolog Urania anunță că nu trebuie să ne îngrijorăm, ci doar să fim pregătiţi pentru unele transformări ce se preconizează.

„Nu trebuie să te îngrijorezi, ci doar să fii pregătit pentru transformări uluitoare. Pregăteşte-te pentru o perioadă foarte activă. Mercur intră în retrogradul de toamnă”, spunea astrologul Urania despre perioada Mercur retrograd.

Minerva, despre ce nu trebuie să faceți până la 1 octombrie

„1. Nu vă aruncați în braţele unui fost iubit fără a trece în revistă motivele pentru care v-ați despărțit!

2. Nu semnați contractele fără o analiză aprofundată sau mai bine amânați-le până când Mercur revine în mers direct.

3. Nu începeți lucruri noi până nu ați încheiat cu cele vechi.

4. Nu cumpărați vehicule noi, echipamente electronice sau gadgeturi.

5. Amânați orice numire sau zbor, dacă nu este important.

6. Nu schițați niciun, plan pentru că din greșeală puteți apăsa butonul replay all.

7. Nu trageți în mesager dacă cineva din trecutul vostru vă trimite veşti acum.

8. Nu săriți direct la concluzii, dacă cineva nu înțelege corect ce spuneți”.