Horoscop miercuri, 1 iulie. Zodia care trebuie să renunțe la relație

Horoscop miercuri, 1 iulie

Săptămâna începe cu o veste mai puțin bună, dar ziua de luni se încheie într-o notă pozitivă pentru majoritatea nativilor. Peștii au parte de probleme, iar Balanțele învață pe pielea lor ce înseamnă proverbul ”Dacă nu riști, nu câștigi”.

Horoscop, 1 iulie 2020. Zodia care trebuie să renunțe la relație

Luna din Balanță aderă la un aspect tensionat de careu cu Mercur din Rac, lucru care înseamnă că zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn pot fi tentate să lase instinctul să vorbească în locul rațiunii. În a doua parte a zilei, Luna formează un trigon favorabil cu Venus retrogradă din Gemeni, semn că Balanțele, Gemenii și Vărsătorii se bucură de armonie în relații.

Berbec

Încerci să fii totul pentru oamenii din jurul tău, lucru care te epuizează. Nu mai cheltui mult și investește în conexiuni sociale.

Taur

Ia o pauză de la activitățile de zi cu zi, căci ai adunat mult stres. Începi să realizezi că unele dintre ideile tale sunt chiar bune de pus în practică.

Gemeni

Ești schimbător, ceea ce debusolează în jur. Luna plină aduce probleme financiare la un punct culminant, ceea ce te îndreaptă spre o criză de comunicare, suprasolicitare de informații și mai ales reacții defensive.

Rac

Te simți neliniștit și ai nevoie de confirmare cu privire la siguranța ta. Activitățile în aer liber te vor face fericit. Poate că trebuie să renunți puțin la o anumită relație, în cazul în care erai pe gânduri legat de importanța ei.

Leu

Timpul tău se va duce azi numai înspre problemele de natură familială care au ieșit în evidență în ultima vreme și necesită o soluție imediată. Încerci să acționezi cu calm, dar asigură-te că rămâi neutru în orice dispută, căci nu vei face niciun favor dacă ești de partea cuiva.

Fecioară

Ai o stare de spirit foarte bună și aștepți cu nerăbdare să te îndepărtezi puțin de rutina ta. Ieși și petrece o zi frumoasă alături de prieteni.

Balanță

Ești plin de vise și ambiții, dar trebuie să devii mai activ și mai hotărât dacă vrei ca totul să devină realitate. Trebuie să riști!

Scorpion

Ești pesimist și s-ar putea să simți chiar și sentimentul de disperare. Ziua are provocări pentru tine și nu pare că ai prea multă încredere că le vei înfrunta. Cel mai bine ar fi să te retragi pentru un moment și să faci un bilanț al situației.

Săgetător

Duci lupte aprigi pentru putere în colaborările sau parteneriatele în care ești implicat. Dacă exită și o componentă financiară în disputa ta, lucrurile s-ar putea complica și mai mult decât sunt deja.

Capricorn

Ești sensibil astăzi și acest lucru va duce la căutarea companiei celor mai apropiați și dragi oameni. Ei bine, căci ai pe umărul cui plânge.

Vărsător

Ești încolțit astăzi de chestiuni profesionale, dar, ca întotdeauna, le vei face față. De asemenea, au ieșit la suprafață și probleme din interiorul familiei care necesită atenția ta.

Pești

Este posibil să întâmpini câteva probleme de comunicare, dar nu-ți face griji. Dacă nu găsești cuvintele potrivite, gesturile pot interveni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI