Horoscop Mărțișor. Ce flori trebuie să oferi mâine, în funcție de zodie fiecărei femei

Horoscop Mărțișor. Ce flori trebuie să oferi mâine, în funcție de zodie fiecărei femei
Horoscop Martisor, ce flori se potrivesc femeilor in functie de zodie

Primăvara a sosit, calendaristic vorbind, iar românii se pregătesc pentru a face cadouri cele mai frumoase și deosebite cadouri în luna lui Mărțișor. Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce flori ți se potrivesc. Horoscopul Mărțișorului îți arată ce flori trebuie să primească fiecare femeie în funcție de semnul ei zodiacal.

Horoscop Mărțișor. Ce flori se oferă în funcție de zodie

Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt cunoscute drept cele mai încăpățânate din zodiac. Sunt pline de energie și ambiție, iar dacă nu le plac florile pe care i le-ai luat, s-ar putea să te trezești că ți le aruncă de la balcon. Lor li se potrivesc flori colorate aprins și cu parfum puternic, precum zambilele, vestitorul perfect al Mărțișorului.

Balanța

Cea mai echilibrată, puternică și sinceră dintre zodii. Femeia Balanță iubește tot ce este frumos și pur, de aceea buchetul perfect, care i se potrivește de minune acestui nativ, este format din crini imperiali albi.

Gemeni

La Gemeni situația este foarte clară. Reprezentantele acestei zodii sunt firi duale, veșnic schimbătoare, care te pot păcăli foarte ușor în legătură cu preferințele lor florale. De exemplu, azi vor vrea trandafiri, mâine vor tânji după ghiocei. Floarea potrivită pentru femeile Gemeni este liliacul, iar culorile pastelate descriu cel mai bine sensibilitatea acestor nativi.

Vărsător

Femeile din zodia Vărsător adoră orhideele. Romantică, fidelă, inteligentă și determinată, reprezentanta acestei zodii de aer pune preț pe iubire, lux și perfecțiune, caracteristici ale acestei flori minunate de primăvară.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt printre cei mai pasionali din zodiac. Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt femei puternice, orgolioase și înflăcărate, care adoră florile care ies în evidență, cu un parfum puternic și năucitor. De aceea, astrele îți recomandă să-i cumperi femeii Taur trandafiri și crini în luna lui Mărțișor.

Leu

Care este singurul animal de care se teme leul? Da, este vorba despre leoaică. Femeile născute sub semnul Leu sunt cele mai exuberante, aventuriere și dornice de aventură. Lor li se potrivește o floare frumoasă, puternic aromată, care să iasă în evidență, precum bujorul.

Citește continuarea pe stiridinlume.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI