27 mai 2020 | 15:49

Horoscop luna iunie 2020. 5 zodii au parte de noroc uriaș. Este luna lor de aur

Monden
Horoscop luna iunie 2020. 5 zodii au parte de noroc uriaș. Este luna lor de aur
Horoscop luna iunie 2020. 5 zodii au parte de noroc uriaș. Este luna lor de aur. Sursa foto: fabricatinromania.ro

Astrologii au făcut horoscopul pentru luna iunie. Veștile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, însă cinci dintre acestea au un noroc uriaș.

Horoscopul pentru luna iunie 2020. 5 zodii au parte de noroc uriaș

Astrologii au realizat horoscopul pentru luna iunie 2020. Veștile sunt foarte bune pentru cinci dintre nativii zodiacului.

Berbec

Berbecii au parte de o lună iunie plină de surprize la serviciu. Interesul de care au dat dovadă în ultima perioadă, le va aduce multe beneficii în iunie. Trebuie să vă așteptați la o mărire de salariu sau chiar o promovare.

Taur

Luna viitoare este una plină de suprize pentru tauri. Cei care nu sunt într-o relație, în iunie norocul le va bate la ușă și vor întâlni persoana potrivită. Cei care au deja o relație, partenerul se gândește serios să facă pasul cel mare.

Gemeni

Gemeni s-au confruntat cu probleme până acum, însă în luna iunie se anunță plină de noi provocări. Un nou loc de muncă, mult mai bun, poate apărea în luna lui cireșar. În plus, familia și prietenii sunt aproape de gemeni în această perioadă și îi susțin în tot ceea ce își propun.

Horoscop luna iunie 2020. 5 zodii au parte de noroc uriaș. Este luna lor de aur

Horoscop luna iunie 2020. 5 zodii au parte de noroc uriaș. Este luna lor de aur. Sursa foto: libertatea.ro

Rac

O sumă de bani provenită dintr-o investiție făcută mai demult vă ajută în luna iunie. Ați avut o perioadă complicată din punct de vedere financiar, iar de luna viitoare lucrurile vor intra pe făgașul normal. Alte investiții vor apărea în calea dumneavoastră. Ar trebui să profitați de ele.

Leu

Leii se vor concentra pe carierea în luna iunie. Cunosc persoane noi, își fac noi relații și reușesc să facă investiții importante. Norocul este de partea lor în această lună în tot ceea ce fac. Persoanele pe care le vor cunoaște vor fi parteneri de afaceri în viitor.

Fecioară

Fecioarele au o stare foarte bună în luna iunie. Vor avea timp să lucreze lucra la visul lor și vor petrece timp de calitate alături de partener. În plus, vor fi mai motivați ca niciodată și vor pune în aplicare planul pe care îl au în cap.

Balanță

Balanțele termină niște proiecte la care au muncit mult timp. Beneficile financiare vor fi pe măsură, astfel încât luna iunie se anunță una bogată. În plus, relația cu partenerul intră pe făgașul dorit de nativii din această zodie.

Scorpion

Scorpionii vor avea ceva probleme la locul de muncă, fapt care îi va face să se gândească la o schimbare majoră în viața lor. Schimbările vor trebui să înceapă de la persoana lor. Nu ar strica să ascultați sfaturile persoanelor apropiate pentru a vedea pe drum s-o apucați.

Săgetător

Familșia îți este aproape în această perioadă dificilă din viața ta. Certurile destul de dese cu partenerul au dus la despărțire. Urmează o lună iunie destul de complicată. Ar fi bine să accepți situația și să mergi mai departe. Viața ta nu se oprește aici.

Capricorn

Norocul este de partea capricornilor în luna iunie. Primi aprobarea unui credit și veți putea să vă cumpărați casa mult visată. Tot în iunie veți cunoaște o persoană cu care vei întemeia o familie. Lucrurile vor evolua rapid, astfel că nu vă rămâne să vă bucurați de viața frumoasă care se anunță.

Vărsător

Urmează o lună destul de stresantă pentru nativii din vărsător. Vor avea foarte multe lucruri de rezolvat la serviciu și vor avea nevoie de un concediu după ce toate se vor fi rezolvat. Numai așa veți reuși să vă relaxați și să vă încărcați bateriile.

Pești

Veți avea nevoi de ajutor financiar luna viitoare. Astfel, o rudă apropiată vî va sări în ajutor. Această rudă ți-a urmărit îndeaproape evoluția și va fi bucuroasă să te sprijine. Urmează o lună iunie cu mai multă muncă, foarte stresantă, dar numai așa vei reuși să acoperi datoriile.

PlaySport
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Stirile PROTV
Una dintre cele mai mari companii din lume vine în România. Are venituri aproape cât PIB-ul nostru
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți șoferii din România. A intrat în vigoare astăzi, 18 Aprilie
EVZ.ro
Un oraș vrea ca ziua să se mărească. Se cer 26 de ore, în loc de 24, care e scopul
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
Creatură cu un aspect de-a dreptul uluitor, descoperită pe fundul mării
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Capital.ro
Căpșunile românești, cu trei săptămâni mai devreme în piețe. Preţul unui kilogram
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANAF începe CONTROALELE de la 1 IULIE! LOVITURĂ pentru MULȚI români
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro