Horoscop karmic până pe 20 martie. Zodia care primește o veste tristă

de: Bișinicu Andreea
16 03. 2022

Așa cum karma acționează precum un fel de justiție cosmică, nativii din horoscopul european trebuie să fie extrem de atenți ce energii atrag în următoarea perioadă. Unele zodii devin irascibile, în timp ce altele găsesc liniștea interioară. Verifică, mai jos, în ce categorie te încadrezi.

Ce ne rezervă horoscopul karmic până pe 20 martie 2022

Zodiile de Apă

Până pe 20 martie, reprezentanții zodiilor de apă vor încerca să rezolve problemele pe care le au cu partenerii lor de viață.

Nativii din zodiile Rac, Scorpion și Pești luptă pentru ca relațiile lor amoroase să nu se ducă pe apa sâmbetei. Vor avea certuri cumplite și vor fi nevoiți să ajungă la o concluzie.

Racii se ceartă cu jumătățile lor din cauza banilor, în timp ce Scorpionii își bănuiesc partenerii de infidelitate. În privința celor din zodia Pești, acești nativi vor să-și testeze perechile.

Zodiile de Aer

În săptămâna 14 – 20 martie, reprezentanții zodiilor de aer înfruntă anumite probleme din punct de vedere karmic.

Sunt agresivi, stresați și extrem de irascibili. Nativii din zodia Balanță încearcă să rezolve toate problemele pe care le au în familie, uneori simt că nu mai pot duce greutățile.

Pe de altă parte, Gemenii devin extrem de irascibili și nerăbdători, iar nativii Vărsător sunt foarte greu de mulțumit și sunt foarte supărăcioși.

Zodii de Foc

Reprezentanții  zodiilor de foc au o săptămână dificilă, în care vor isca multe conflicte cu oamenii care își respectă cuvântul dat.

Nativii Săgetător trec printr-o perioadă în care au nevoie de dovezi ale fidelității și loialității din partea celor din jurul lor.

Berbecii și Leii, regii autoproclamați ai zodiacului european, nu vor sta prea mult la discuții. Sunt colerici și temperamentali și nu vor sta pe gânduri înainte de a-ți șterge numărul de telefon din agendă.

Zodii de Pământ

Pentru reprezentanții zodiilor de pământ au parte de o săptămână liniștită și echilibrată. Își pun ordine în gânduri și prioritățile pe o foaie. Fac liste pentru a observa care sunt cele mai importante acțiuni de bifat.

Nativii din zodia Fecioară caută soluții pentru a-și putea exprima, în voie, sentimentele. Vor comprima din ce în ce mai mult lucrurile pe care le vor scoate pe gură, pentru a câștiga timp și pentru a fi mai eficiente.

Nativii din Capricorn trebuie să învețe cum să-și gestioneze economiile, în timp ce Taurii vor fi curajoși și vor depăși frica de a vorbi în public.