27 mai 2020 | 20:32

Horoscop joi, 28 mai 2020. Ce zodii au noroc în dragoste și în afaceri

Horoscop
Horoscop joi, 28 mai 2020. Ce zodii au noroc în dragoste și în afaceri
Așa arată horoscopul zilei de 28 mai pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul zilei de 28 mai vine cu recomandări petru toate zodiile. Unele dintre acestea trebuie să ia o decizie foarte importantă, de care depinde viitorul lor, așadar nu ar strica dacă s-ar consulta cu cineva mai în vârstă din familie. Alte zodii au noroc în dragoste, pe când altele sunt foarte inspirate în afaceri.

Așa arată horoscopul zilei de 28 mai pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul are probleme la locul de muncă, dar le va rezolva, mai ales dacă va cere ajutorul unui coleg. Acasă, familia îi oferă momente de neuitat, după cum precizează horoscopul zilei de 28 mai.

Taur

Taurul se pregătește de un eveniment foarte important din viața lor și ar face bine să se concentreze și să accepte și sfaturile rudelor mai în vârstă, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Așa arată horoscopul zilei de 28 mai pentru fiecare zodie în parte

Așa arată horoscopul zilei de 28 mai pentru fiecare zodie în parte

Gemeni

Gemenii au nevoie de schimbare, însă trebuie să aibă grijă ce-și doresc, deoarece s-ar putea ca acea schimbare sp vină, dar să nu le convină deloc.

Rac

Racul intră în criză de timp. Are de terminat un proiect foarte important, așteptat cu sufletul la gură chiar și de către șefi. Trebuie să față față, dacă vrea să primească bonusul la care se gândesc de ceva timp.

Leu

Leul vrea să facă o investiție destul de serioasă, iar primul cu care ar trebui să se sfătuiască este partenerul de viață, deoarece există riscuri destul de mari.

Fecioară

Fecioarele așteaptă o veste importantă, dar trebuie să se concentreze și la locul de muncă, deoarece vestea așteptată ar putea să fie una care să nu-i placă, așadar nu strică să aibă și o altă variantă.

Balanță

La ușa nativilor va bate dragostea. Deși, nu v-ați propus să vă îndrăgostiți acum, se pare că această persoană are un șarm aparte în fața căruia nu poți rezista. Distrează-te, dar nu-ți pierde atenția asupra ceea ce contează cu adevărat.

Scorpion

Scorpionii sunt trași pe sfoară de o persoană în care aveau foarte mare încredere. Sfatul astrologilor este să nu răspundeți cu aceeași monedă, ci să vă îndepărtați cât mai mult posibil de această persoană, pentru a evita pierderi și mai mari.

Săgetător

Săgetătorul are de făcuto alegere fooarte dificilă, care s-ar putea să-i afecteze serios viitorul. Doar de el depinde dacă va fi bine sau nu în viitorul apropiat.

Capricorn

Capricornul trebuie să fie mai atent cui i se destăinuie, deoarece nu toate persoanele le vor binele. Cel mai bine este să te destăinui și să ceri sfaturi doar persoanele în care ai încredere totală.

Vărsător

Vărsătorii au parte de un răsfăț de zile mari. În plus, nativii vor fi persoana potrivită la locul potrivit, ceea ce le va aduce noroc cu carul. În rest, aveți o perioadă foarte bună în care sunteți puși pe glume. Rămâi pozitiv!

Pești

Peștii nu au parte de cea mai bună perioadă din viața lor, iar acest lucru îi face să fie foarte irascibili. Ai grijă să nu strici și relațiile de prietenie care sunt foarte greu de găsit.

PlaySport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
EVZ.ro
Probleme serioase la mașinile Tesla. Șoferii ar putea fi în pericol
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Cine a fost amanta lui Florin Piersic. S-a iubit cu actorul timp de nouă ani
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Capital.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se scufundă în fericire și reușită. Fecioarele merg pe un drum nou
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cum scoți BANII de la PENSII! Un avocat a explicat EXACT PROCEDURA
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro